Hayırlı olsun1500ün üstünde görünüyor kese
Gözün aydın canımm. Hcg değerim kaçtı bilmiyorum ama 5+5te görmüştüm ben.Kızlar bugunki kan sonucum 272 cıkdı cok mutluyum sagsaglım kavusuruz ıns bebeklerımızeKan degerınız kac olduğunda gordunuz keseyi acaba sabırsızlanıyorum
Günaydın canım ben 2704 olduğunda gördük keseyi tebrik ederim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin RABBİM MAŞALLAH ❤Kızlar bugunki kan sonucum 272 cıkdı cok mutluyum sagsaglım kavusuruz ıns bebeklerımızeKan degerınız kac olduğunda gordunuz keseyi acaba sabırsızlanıyorum
Merhaba bu bilgilerin tamamını yazarsanız eklerim, hayırlı olsunMerhabalar benide Eklermisiniz lutfen 26 yasindayim ingilterede yasiyorum.sat 24 Ekim.bebegimin tahmini dogum tarihi (Allah nasip ederse insalllah) 30 temmuz
ANNE ADAYI | YAŞ | SAT | T.DOĞUM TARİHi | CİNSİYET | KAÇINCI BEBEK | ŞEHİR/HASTANE | BAŞLANGIÇ- BİTİŞ KİLOSU |
---|
İkili ve üçlü testte neler yapılıyor, yaptırmamanın dezavantajı var mı?2li test bu kadar yakın zamanda mı yapılıyordu :) ben ilkinde de yaptırmadım bunda da yaptırmıcam ikiliyi. Ve üçlüyü de. Aslında ilkinde devlete gitmedim ben kontrollere. Bence sadece tahlil yaptırma yeri devlet hastanesi
Amin çalışan hamişlere de kolaylıklar versin Allah.Sabah o sıcacık yatağı bırakıp kalkmak çok zor oluyor.Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun inşallah
hamileliktede ortaya cıkabılıyor şeker gıbı baktırmakta fayda varOnceden baktrmistim cikmamisti ama hamile kalinca cikma ihtimali varmi acaba
18 aralıkta ben tam 12 haftalık oluyorum canım inşallah 2,li test 11-14 haftalar arasında yapılıyor tahlıller konusunda doktoruma çok güveniyorum çok arayıp çok bekleyince pimpirik oluyo insan galiba hayırlısı olsun çokta sakınmıyım diyorum ama elimdende gelen bu çok canım yandı çünkü2li test bu kadar yakın zamanda mı yapılıyordu :) ben ilkinde de yaptırmadım bunda da yaptırmıcam ikiliyi. Ve üçlüyü de. Aslında ilkinde devlete gitmedim ben kontrollere. Bence sadece tahlil yaptırma yeri devlet hastanesi
günaydınnnGünaydın kızlar güzel bir hafta olsun inşallah
Alarma rağmen kalkmamak için direndimAmin çalışan hamişlere de kolaylıklar versin Allah.Sabah o sıcacık yatağı bırakıp kalkmak çok zor oluyor.
Canım yüzde bilmem kaç down sendromu riski diyor sana doktor. Sen de 9 ay bunu düşünüyorsun, çocuğum down sendromlu mu diye.. Her ne olursa olsun kabulünse yaptırmamak en iyisi. Ben aklımı karıştırmıcam..yaptırmıcam.İkili ve üçlü testte neler yapılıyor, yaptırmamanın dezavantajı var mı?
Sadece down sendromu olup olmadığına mı bakılıyor o testlerle yoksa başka hastalıklar da bulunabiliyor muCanım yüzde bilmem kaç down sendromu riski diyor sana doktor. Sen de 9 ay bunu düşünüyorsun, çocuğum down sendromlu mu diye.. Her ne olursa olsun kabulünse yaptırmamak en iyisi. Ben aklımı karıştırmıcam..yaptırmıcam.
Bi de sanırım harmony diye bir test var 3bin gibi fiyatı vardı.Bu testi yaptıranların 2li 3lü test yaptırmasına gerek kalmıyor.Bu testte çocukla ilgili herşeye bakılıyor sanırım.O günleri görürsem ben harmony testi yaptırmak isterim.Sadece down sendromu olup olmadığına mı bakılıyor o testlerle yoksa başka hastalıklar da bulunabiliyor mu
Başka hastalık bakılıyor mu bilemiyorum canımm ikili üçlü deyince bize down sendromundan bahsetmişti hep doktor. Ben yaptırmayacağımı söyledim.Sadece down sendromu olup olmadığına mı bakılıyor o testlerle yoksa başka hastalıklar da bulunabiliyor mu
Bebeğin anne karnında veya sonrasında herhangi bir müdahale de bulunulamayacağı hastalıkların belirlendiği bir test ikili test. Ben o şekilde biliyorum.Sadece down sendromu olup olmadığına mı bakılıyor o testlerle yoksa başka hastalıklar da bulunabiliyor mu
Allah kimseyi o durumlara düşürmesin.Bebeğin anne karnında veya sonrasında herhangi bir müdahale de bulunulamayacağı hastalıkların belirlendiği bir test ikili test. Ben o şekilde biliyorum.