2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar burun spreyi kullanıyorum dayanamıyorum artık çok zararı olur mu ya vicdanım el vermiyor ama nefes alamıyorum hiç
Canım ilk hamileliğimde senin gibiydim küçük sprey şişesi içine tuzlu su yapmıştım yanımda dolaştırıyordum iyi geliyordu. Şimdide hafif tıkanır gibi umarım önceki gibi olmaz çünkü gerçekten rahat nefes almayı özlüyor insan.

merhaba kızlar.hepinizin gebeliği hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı olur inşallah. ben haziran 2020 annesi olacaktım.maalesef kimyasalmış.kendiliğinden düştü. sat 8 ekim.bekliyorum heyecanla. sizlern belirtisi nelerdi göze çarpan belirtiler.yazabilirseniz sevinirim
Öncelikle geçmiş olsun inşallah olmuştur bu kez belirti olarak bende bel ağrısı gögüs hassasiyeti bir de duygusal olarak sinirli gergin bazen çok durgundum bir de sivilce çıktı gitti adete yakın tekrar çıkardı bida çıkmadı mesela

Sağlık ocağındaki doktor da ilk başlarda olur dedi ben de oluyormuş diyerek erteledim umarım geç kalmamışımdır 5 gün falan oldu
Endişelenme canım. Öyle üç beş günden birşey olmaz. Bunun için dahiliyeye gitmen gerekiyor. Onlar değere göre ilaç başlıyor. Belkide hiç gerek yoktur. Ama ihmal etme en kısa zamanda Dr a göster sonuçlarını. Belki tahlilleri tekrarlar.

Endişelenme canım. Öyle üç beş günden birşey olmaz. Bunun için dahiliyeye gitmen gerekiyor. Onlar değere göre ilaç başlıyor. Belkide hiç gerek yoktur. Ama ihmal etme en kısa zamanda Dr a göster sonuçlarını. Belki tahlilleri tekrarlar.
İnşaAllah ya bir stres bitiyor diğeri başlıyor ne kadar zormuş bu işler böyle analarımızın kıymetini bilelim valla 🙏

Canım ilk hamileliğimde senin gibiydim küçük sprey şişesi içine tuzlu su yapmıştım yanımda dolaştırıyordum iyi geliyordu. Şimdide hafif tıkanır gibi umarım önceki gibi olmaz çünkü gerçekten rahat nefes almayı özlüyor insan.
Kaç ay sürmüştü peki bu durum 😐

Valla vermedi ben kendim aldım serumu da denedim yok olmuyor, östrojen hormonu mukozalardaki kanı şişiriyormuş on hamileden üçünde oluyormuş bu da bana patladı. En kötüsü de doğuma kadar sürenler çok😶
Bende de aynı canim bı çözüm bulursan bana da haber et çok huzursuzum

Salı günü kadın doğuma randevum vardı kbb'ye de aldım canım ikisinin de görüşlerini alınca muhakkak haber veririm sana da bahtsız bedeviyiz yemin ederim 😕
Nadir olan kötü belirtilerin tümünü yaşıyorum valla 😑 hani filmlerde güle oynaya geciyodu 😅

Bugün kalp atışını duydum şükürler olsun 🤲🏻 İnanılmaz bi duygu yazarken bile boğazım düğüm düğüm 🥺 rabbim isteyen herkese versin inşallah 🤲🏻 1 ay sonra ikili tarama için gitcez inşşlah 🙏🏻
Merhaba canim ,inşallah sağ saglim kucağına alırsın..vajinal ultrasyonlami baktı yoksa karnından mi

Nadir olan kötü belirtilerin tümünü yaşıyorum valla 😑 hani filmlerde güle oynaya geciyodu 😅
Ben de öyle sanmıştım şu burun tıkanıklığım olmasa prenses gibi bir hamilelik yaşıyordum şu an😅 Uyurken nefes almaya çalışmaktan dişlerimi sıkmışım bir de bunun ağrısını çekiyorum sabah sabah 🤦‍♀️

Salı günü kadın doğuma randevum vardı kbb'ye de aldım canım ikisinin de görüşlerini alınca muhakkak haber veririm sana da bahtsız bedeviyiz yemin ederim 😕
Umarım atlatırız doğuma kadar sürmez aglayasim geliyo nefes alamayınca

Ben de öyle sanmıştım şu burun tıkanıklığım olmasa prenses gibi bir hamilelik yaşıyordum şu an😅 Uyurken nefes almaya çalışmaktan dişlerimi sıkmışım bir de bunun ağrısını çekiyorum sabah sabah 🤦‍♀️
Benim prenses gibi gecmiyo valla tüm süren bulantılarım ve sürekli kasik ağrılarim var başıma bile vuruyo ağrı 🙄

Benim de başladı sabah bulantı, günün her saati de mide kazınması çok fena 😓 ac gibi hissediyorum ama tokum öyle bir durumdayım

X