2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kanama olunca çok tedirgin oldum. En önemlisi sağlıklı olması, gerisi boş. Kıza kız, erkeğe erkek kardeş daha güzeldir aslında :) ben kendi gönlüm olsun diye kız istiyorum ama oğlum için en iyisi erkek kardeş :)
Aynısını düşünüyorum.

Bilgisi olan yok mu lutfen benzer durum yasayan varsa geri donus yapsin . Ihtiyacim var hanimlar . Teşekkür ederim
Bence gereksiz endişe ediyorsun. Değerlerin gayet güzel, bunların yarısı ile gebeliği sağlıklı ilerliyor insanların :) aşırı düşünmek iyi değil.

İyiyim çok şükür canım. Artık lekelenmem de yok, tamamen bitti çok şükür. Ama şu progestan inanılmaz baş dönmesi yapıyor, zor içiyorum yani. Haftaiçi özeldeki doktora başlamayı düşünüyorum artık. Çünkü kanamam olduğunda özele gidecektim, doktorum olmadığı için, takipi hasta olmadığım için beni kabul etmediler... Mecbur devlete gittim. Onlar da çok ilgisizler be canım. Özele gidiyim de iyice bi baksın ultrasonla, bide kalbini hep doktorlar gördüler, biz hiç görmedik ve duymadık. Onu da duymak istiyoruz eşimle. Maalesef devlet bana bu imkanı sunmadı.

Bence gereksiz endişe ediyorsun. Değerlerin gayet güzel, bunların yarısı ile gebeliği sağlıklı ilerliyor insanların :) aşırı düşünmek iyi değil.
Teşekkür ederim canım:) haklisin iyi değil çok fazla düşünmek tabiki ama ilk gebeliğim düşük olunca bide kistim varmış kasik ağrısı yapıyor düşük riskim var yine kistten dolayı böyle risk olunca da korkuyorum ☺️

Teşekkür ederim canım:) haklisin iyi değil çok fazla düşünmek tabiki ama ilk gebeliğim düşük olunca bide kistim varmış kasik ağrısı yapıyor düşük riskim var yine kistten dolayı böyle risk olunca da korkuyorum ☺
Nasibi varsa dünyaya geliyor canım. İnşallah sağlıkla gelsin bebeğin. Bu kez aynı olayı yaşamazsın inşallah. Kasık ağrısı bende de var kist olmamasına rağmen. Olabilir, rahimde değişiklikler oluyor çünkü :)

X