Bencede gayet iyi bir sorun yok gibi doktora gitmedin mi? Kese oluşmuştur bu değerlere göreBilgisi olan yok mu lutfen benzer durum yasayan varsa geri donus yapsin . Ihtiyacim var hanimlar . Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede gayet iyi bir sorun yok gibi doktora gitmedin mi? Kese oluşmuştur bu değerlere göreBilgisi olan yok mu lutfen benzer durum yasayan varsa geri donus yapsin . Ihtiyacim var hanimlar . Teşekkür ederim
Aynısını düşünüyorum.Kanama olunca çok tedirgin oldum. En önemlisi sağlıklı olması, gerisi boş. Kıza kız, erkeğe erkek kardeş daha güzeldir aslında :) ben kendi gönlüm olsun diye kız istiyorum ama oğlum için en iyisi erkek kardeş :)
Kaç haftalık sizin?Yağlanma değil de hızla uzadı gibi geliyor bana.dip boyam gelmiş hemen.
Benimki hep hızlı yağlanır zatenSizin de saçlariniz hizli yağlanmaya başladi mi?
Bence gereksiz endişe ediyorsun. Değerlerin gayet güzel, bunların yarısı ile gebeliği sağlıklı ilerliyor insanların :) aşırı düşünmek iyi değil.Bilgisi olan yok mu lutfen benzer durum yasayan varsa geri donus yapsin . Ihtiyacim var hanimlar . Teşekkür ederim
6 haftalıkKaç haftalık sizin?
İyiyim çok şükür canım. Artık lekelenmem de yok, tamamen bitti çok şükür. Ama şu progestan inanılmaz baş dönmesi yapıyor, zor içiyorum yani. Haftaiçi özeldeki doktora başlamayı düşünüyorum artık. Çünkü kanamam olduğunda özele gidecektim, doktorum olmadığı için, takipi hasta olmadığım için beni kabul etmediler... Mecbur devlete gittim. Onlar da çok ilgisizler be canım. Özele gidiyim de iyice bi baksın ultrasonla, bide kalbini hep doktorlar gördüler, biz hiç görmedik ve duymadık. Onu da duymak istiyoruz eşimle. Maalesef devlet bana bu imkanı sunmadı.busra1tan nasılsın?
Gittim keseyi gördük şükür ama içini göremiyorum boş veya dolu olduğunu dedi. cuma günü nasipse kalp atışlarını dinlemeye gitcez inşallah bi sorun yokturBencede gayet iyi bir sorun yok gibi doktora gitmedin mi? Kese oluşmuştur bu değerlere göre
Nasip kalp atışlarını da duyarsam çok güzel olucakNormalde 2 kat artış beklenir sizin çok fazla katlamış çoğul gebelik olabilir
5 + 3 uz şuan Cuma günü nasipse kalp atışlarını duymaya gidicezCanım gayet güzel ilerlemiş normal.Kaç haftalık şu an
Henüz çok erken görmemesi normal canım.5 + 3 uz şuan Cuma günü nasipse kalp atışlarını duymaya gidicez
Teşekkür ederim canım:) haklisin iyi değil çok fazla düşünmek tabiki ama ilk gebeliğim düşük olunca bide kistim varmış kasik ağrısı yapıyor düşük riskim var yine kistten dolayı böyle risk olunca da korkuyorumBence gereksiz endişe ediyorsun. Değerlerin gayet güzel, bunların yarısı ile gebeliği sağlıklı ilerliyor insanların :) aşırı düşünmek iyi değil.
Nasibi varsa dünyaya geliyor canım. İnşallah sağlıkla gelsin bebeğin. Bu kez aynı olayı yaşamazsın inşallah. Kasık ağrısı bende de var kist olmamasına rağmen. Olabilir, rahimde değişiklikler oluyor çünkü :)Teşekkür ederim canım:) haklisin iyi değil çok fazla düşünmek tabiki ama ilk gebeliğim düşük olunca bide kistim varmış kasik ağrısı yapıyor düşük riskim var yine kistten dolayı böyle risk olunca da korkuyorum ☺
Sağlıkla kucağımiza alırız inşallah:)Nasibi varsa dünyaya geliyor canım. İnşallah sağlıkla gelsin bebeğin. Bu kez aynı olayı yaşamazsın inşallah. Kasık ağrısı bende de var kist olmamasına rağmen. Olabilir, rahimde değişiklikler oluyor çünkü :)
Benide eklermisin kuzumGünaydın kızlar, tabloya bakıp eksik kalan bilgilerinizi yazar mısınız
Benim de yarın olacak.Bebeği ve kalbi görmeye ne zaman gideceksiniz?6 haftalık
Bebeği 5+2de gördük minicik nokta kadar.kalbi için iki hafta sonraya gün vermişti ama ben sanırım salı günü gideceğim 6+2 olcam.Benim de yarın olacak.Bebeği ve kalbi görmeye ne zaman gideceksiniz?
Hatta ondan sonra da haftada bir gideceğim çünkü hem korkuyorum hem merak ediyorum stres oluyorum bekleyinceBenim de yarın olacak.Bebeği ve kalbi görmeye ne zaman gideceksiniz?
Ben 4 kilo aldım canımhiç kilo alanınız var mı? ben bir kilo almısım sanırım simdiden