Arkadaslar benim 2 kızım 1 oğlum var. Şimdi 4. Ye hamileyim. (Diğer mesajlarimda belirtmistim yine açıklama yapayım. İkinci evliliğim eşimin ilk çocugu benim üçüncü çocuğum. Eşim 2. Çocuğu isteyince haliyle ben de dördüncüye anne olucam. Bazen tuhaf karşılanıyor da yazayım dedim :)) neyse. Tecrübe ettiğim bazı şeyler oldu cinsiyet ile ilgili. Oncelikle canımızın istediği şeyler belli etmiyor. Benim 3. Çocuğum yani küçük kızımda tıpkı oğlumdaki gibiydi hersey. Öyle ki bu kesin erkek demiştim. Aşermelerim tiksinmelerim birebir aynıydı. Ama kızım oldu. Demek ki hiç bi etkisi yok cinsiyette :) iki kızımda kasık ağrısı çok cekmedim ilk aylarda ama oğlumda inanılmaz ağrım olmuştu. Şimdi bunda da çok ağrım var bakalım ne olacak merak ediyorum. Hangi cinsiyet olursa olsun sağlıklı olsun yeter ki. İsim bile hazır şimdiden :) bi de normalde kilsiz tuysuz bi yapım var. Kaş aldirmaya bile ayda bir giderim. Çıkmıyor. Ama oğlumda inanılmaz kıllanma olmuştu. Sonra döküldü tabi :) erkek hormonlari annede de kıllanma yapıyor demek ki. Son olarak bütün çocuklarımı zerre ayrım yapmadan çok seviyorum ama Size bir sır vereyim :) Kiz çocuğu bambaşka.
Anneye daha yakın daha uyumlu daha tatliş oluyor :) inşallah hepimiz sağ salim kavuşalim bebeklerimize :) Sevgiler...