yok kuzum ya uğraşamam valla miğdem bulanmıyo çok şükür ama bulansa napardım yollarda tazminatımı alıcam o yeterDoğum parası falan alırdın ayrılmayaydın iyimiş ama gidip gelmesi zorsa yapcak bişey yok hayırlısı olsun artık :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kuzum ya uğraşamam valla miğdem bulanmıyo çok şükür ama bulansa napardım yollarda tazminatımı alıcam o yeterDoğum parası falan alırdın ayrılmayaydın iyimiş ama gidip gelmesi zorsa yapcak bişey yok hayırlısı olsun artık :))
Anladım inş olmaz benim de demirim baya düşük o nedenle çok halsizim. Demir için bir ilaç vermesini istedim ama bulantı yapar daha sonra ilaç veririm dedi. Senin de o sorunların geçer inş.henuz yogun bulant başlamadı ama hep midem agzımda kötü bi tat var hep bi baş agrısı. doktor öyle bişe demedi
Anladım inş olmaz benim de demirim baya düşük o nedenle çok halsizim. Demir için bir ilaç vermesini istedim ama bulantı yapar daha sonra ilaç veririm dedi. Senin de o sorunların geçer inş.
Anladım inş olmaz benim de demirim baya düşük o nedenle çok halsizim. Demir için bir ilaç vermesini istedim ama bulantı yapar daha sonra ilaç veririm dedi. Senin de o sorunların geçer inş.
yok kuzum ya uğraşamam valla miğdem bulanmıyo çok şükür ama bulansa napardım yollarda tazminatımı alıcam o yeter ☺
1. Senem dolmadı canım 9 aylık evliyim o yüzdenne tazmınatı canım yenımı evlısın başka bi hak falan varsa gebelere bizde bilelim :)
Ohh ne guzel gunlerinin tadini cikar cnm bulantin yokken1. Senem dolmadı canım 9 aylık evliyim o yüzden
Kızlar bulantıları azaltmak için önerebileceğiniz şeyler var mı? artık çok bunaldım
Hic bi care yok canim ben oglumda 6 ay cekdm bundada cekecem gibi 1 ay oluyor kaldi 5 ayserum deneye bilirsin ama faydasi oldunu soluyorlar oda sadece 1 gun be o yuzden almadim serumKızlar bulantıları azaltmak için önerebileceğiniz şeyler var mı? artık çok bunaldım
Benim iş sadece sezonluk ağustos yada eylülde bitecek o yüzden çıkmak istemiyorumAaaa o tür şeylerdemi var canım ne güzel keşke gidebilsen benim bu hafta son işten ayrılıcam sıcaklardan gidebilirsem giderim bende aradıklarında
Erkekse büyük ihtimalle öğrenirsinBende kızımın olmasını istiyorum tabiki en önemlisi sağlıklı sıhhatli olması. Peki kaçıncı hafta da öğrenebiliriz 12. haftamda doktora gidicem acaba öğrenebilir miyim?
Kızlar bulantıları azaltmak için önerebileceğiniz şeyler var mı? artık çok bunaldım
Olsun işte zaman geçer canım valla bende evde napıcam sıcaklarda diye düşünmüyo değilimBenim iş sadece sezonluk ağustos yada eylülde bitecek o yüzden çıkmak istemiyorum
Ah az da olsa yiyebilsem keşke. Çubuk krakerden bile tiksindim. Bugün 6+4 teyiz sanki daha çok arttı gibi. Yemek Yemedikçe daha çok bulanıyor ama yedikten sonra çok daha kötü oluyorum.canım sık sık azar azar yemelisin. anladımki mide boşken de çok bulanıyor. sürekli peynir ekmek yiyorum. limon sıkılmış sade soda çok iyi geliyo bana ama tansiyonum da hep düşük çok limon sıkmıyorum.
baharatlı aşırı yağlı yemeklerden uzak dur. doktor bana gaviscon yazdı eğer yanma varsa midende kullan çok iyi geliyor. zeytinyağlı hafif şeyler ye.
bir süre katlanıcaz benim on gün önce daha kötüydü şimdi biraz daha iyiyim sanki.
amin canım çok zorlayıcı ama genelde 3. aydan sonra geçiyor..Ah az da olsa yiyebilsem keşke. Çubuk krakerden bile tiksindim. Bugün 6+4 teyiz sanki daha çok arttı gibi. Yemek Yemedikçe daha çok bulanıyor ama yedikten sonra çok daha kötü oluyorum.
Hepimize bolca sabırlar diliyorum
ilk haftalarda bu gerilikler önemli değil dedi bana doktor, benim de sat tarihimle aynı çıkmadı. düşününce ne zaman döllenme olduğunu bilemeyizki? atıyorum ilerde geriden gelme durumu olur gelişim döneminde o zaman ciddi bir durum olabilir ana daha ilk haftalarda önemli değil bunlar dert etmeBen sat a göre 5+6yım bugün doktora gittim 5+1 görünüyor usgde 3 mm ve kalp sesini duyduk çok şükür böyle gümbür gümbür değil cızırtıdan çok duyulmuyor doktor salı çarşamba yine gel tam duyarız bu cızırtılar olmaz Dedi. Ama bu 5 günlük gerilik bi sorun mu ? Sormayı unuttum doktora
bide erkekte mide bulantısı olmaz diyolar olmuş sendede baksanaHic bi care yok canim ben oglumda 6 ay cekdm bundada cekecem gibi 1 ay oluyor kaldi 5 ayserum deneye bilirsin ama faydasi oldunu soluyorlar oda sadece 1 gun be o yuzden almadim serum