2020 Şubat Anneleri

Kızlar ben bu gun ultrasona gorundum sat tarihime gore 7 h 2 gunluk mus , ama olculere gore tam 5 haftalık dedi bana. Kese olcusunu 11~12 mm yazmis bide sarı cisim diye bisey de var o da 3.1 mm sizde de boylü bisey varmi normalmi 5 haftaya gore?
Cok sukur bu doktor hersegin normal oldugunu soyledi gelen hafta kalp atisi bile duya bilirmisiz, gerileme normal dedi geç dollenme ola bilir problem yok yani , insaAllah hic bi problem olusmaz ❤🤷‍♀️

Folikasit harici ilaç kullanıyor musunuz kızlar
Normalde sadece folik asit 3 aylık olana kadar yeterli ,ama kimi Dr elevit decavit bunları erken vermiş . Ben ise corasprin oksapar iğne ve folik asit kullanıyorum kanunda pıhtılaşma olduğu için bi e sağlık ocağında devit verecekler ona baslicam

Kızlar ben bu gun ultrasona gorundum sat tarihime gore 7 h 2 gunluk mus , ama olculere gore tam 5 haftalık dedi bana. Kese olcusunu 11~12 mm yazmis bide sarı cisim diye bisey de var o da 3.1 mm sizde de boylü bisey varmi normalmi 5 haftaya gore?
Cok sukur bu doktor hersegin normal oldugunu soyledi gelen hafta kalp atisi bile duya bilirmisiz, gerileme normal dedi geç dollenme ola bilir problem yok yani , insaAllah hic bi problem olusmaz ❤🤷‍♀️
Hayırlısı olsun canım benimde öyle bir hafta geri çıktı pazartesi gidicem ben de umarım sağlıklı şekilde ilerler gebeliklerimiz🤗😘

Ya korkutmayin beni balık burcu bebesi nasıl oluyor ki?
Öle deme bak benim kız kova bu balık olacak heralde bakalım ne bekliyor bizi

yok ya işin şakası tabiiki kızlar. kızım 4 yaşını 3 ay geçti, hep çok nazlı ve mızmız bi kız oldu. balık burcu çocukları biraz öyle olurmuş. hiç yaramaz haylaz değildir çok akıllı ama çok kırılgan ve mızmız bi çocuk 😊

Bak ne güzel şeyler duymuşsun. Çok sevindim. Rabbim hepimize her zaman yavrularımuzla ilgili güzel şeyler duymayı nasıp etsin. Evlatlarımızla imtihan etmesin.💓💓💓

Güneş kremi bebek güneş kremlerinden kullanabiliriz kanısına vardım kızlar araştırmalarım sonucunda. İçeriği zararsız bebek güneş kremi kullanacağım nasipse

Merhaba allah hepimizin yardımcısı olsun benimde bulantım cok oluyor arada kusmada var sık olmasada ama olsun bebeğim iyi olsunda

kızlar kalp atışını ne zaman duydunuz doktor bana 2 hafta sonra gel dedi 6+4 oluyor o zaman nasıl beklicem çok sabırsızım

İste bu galiba 1.20 sm

Canım çok erken bakmışlar ben şu an tam 5 hafta 5 günlüğüm hala doktorum kese için bakmadı daha küçüktür dedi haftaya bakarız dedi senın ki erken bakıp boyle demesi çok yanlış olmuş kesen zatwn küçüktür korkma sakın Rabbine sığın dua et hiç bir sorun olmaz daha cok cok minik

allahın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallah. bende keseye baktı am ölçmedi 2 hafta sonra gel kalp atışıyla geliriz dedi.

çok teşekkürler. bu arada izmirliler hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz? tavsiyeniz var mı?

irenbeye sordum 400 tl muayene ücreti, doğumda da 3750 doktora, 2750 hastaneye ücret istiyorlarmış. biraz tuzlu geldi açıkçası.
Ben ilk doğumum da egepol e gittim o yıllarda hastane yeni ve sakin di çok memnun kalmıştım

X