2020 Şubat Anneleri

kizlar benim dun gece kanamam oldu kimyasal demişti zaten.kendi düşmüş oluyor herhalde bu şekilde. Cnm bnm ztn düşmüş gibi bişeydi uyuşturma fln olmadan kürtaj oldum bn , burdan anlatmam olmaz cnm , ama zordu baya , narkoz istemeni öneririm , geçmiş olsun şimdiden
[/QUOTE]
Canim benim dün gece kanamam oldu sanırım kendi attı kimyasal demişti.herhalde kese de olmadığı için kurtaj olmaz ama yine de bilemiyorum 13.30 da çağırdı kontrole

Günaydın herkese
sabahları çok zor oluyor benim de. açken daha kötü oluyorum. sanırım herkeste öyle. beyaz peynir olmasa napardım bilmem. yiyince biraz rahatlıyo midem. aç olunca bulantı değil de mideme kramplar giriyo sanki. bulantı genelde kokulardan oluyor. hele parfüm kokuları ıyyy

halsizlik zaten vardı bi de progestanı hap olarak alıyorum, bir iki saat bir şişe şarap içmiş gibi dolanıyorum günde iki kere, sabah içtiğim etkiliyor ama diğerini yatarken içtiğim için sıkıntı olmuyor.

bizden haberler böyle, iki hafta sonra tekrar kontrol var inşallah o zaman kesenin etrafındaki kanama alanı geçmiş olur. bakalım bu iki hafta nasıl bitecek

Günaydınnn.
Biz de yarın tam 7. haftayı dolmurmuş oluyoruz. Yarın ilk randevumuz var inşallah ben de kalp atışını duyarım, hiç bişey hissetmiyorum ne bulantı ne başka bişey.

Selam kızlar nasılsınız. Bende aynı açken bulantı ve kramp oluyor çok çabuk acıkıyorum birde. Aynı şekilde parfüm kokusu çok rahatsız ediyor

Canım çok üzüldüm. Rabbim birdaha öyle şeyler yaşatmasın en kısa zamnda hayırlı sağlıklı benişler nasip eylesin

Kızlar önemli olan saglıkları evlatlarımızın olması tabiki ama bu hamilelik döneminde yasadıklarımızın farklı olması cinsiyete mi baglı oluyor bilen varmı acaba? Benim ilk hamileliğin rahattı oğlum oldu. Alakası var mı acaba?

Annem 2 çocuğunda da bulantı kusma aşerme yaşamıs. Bir kız bir oğlu var bence alakali değil

Annem 2 çocuğunda da bulantı kusma aşerme yaşamıs. Bir kız bir oğlu var bence alakali değil
Evet benim de annem rahat gecirdiğini söyler hafif bulantı ile gecirirmiş. Bir kızı bir oglu var. Bazıları öyle söylemiş diğer forumlarda. Kız bebek çok mide bulantısı yaparmış diye duymuştum da o nedenle sordum.

Benim de halsizlik dışında hiçbir belirtim yok. Hamile olduğumu unutuyorum sanki değilmişim gibi acaba normal mi bu şekilde olan başka hamileler var mı

Günaydınnn.
Biz de yarın tam 7. haftayı dolmurmuş oluyoruz. Yarın ilk randevumuz var inşallah ben de kalp atışını duyarım, hiç bişey hissetmiyorum ne bulantı ne başka bişey.
Bende de hic bir belirti yok.gogus ucu agrisindan baska.arkadsslar midemiz cok kotu deyince allah allah bende niye yok diyorum

Benimde ilk hamileliğim oğlum var fakat 4 ay bulantılı ve serumla yaşadım cinsiyetle alakalı olduğunı düşünmüyorum.bu hamileliğimde başladı ufaktan ufaktan bakalım nasıl olacak

Benim de halsizlik dışında hiçbir belirtim yok. Hamile olduğumu unutuyorum sanki değilmişim gibi acaba normal mi bu şekilde olan başka hamileler var mı ☺
Bende ayniyim karnimiz büyümeden aklımıza gelip kendimize dikkat etmeyecez galiba

Arkadaslar 7+5 oldum bugün Dr gittim Gala kalp atışını duymadık haftaya tekrar gidecem

Benimde ilk hamileliğim oğlum var fakat 4 ay bulantılı ve serumla yaşadım cinsiyetle alakalı olduğunı düşünmüyorum.bu hamileliğimde başladı ufaktan ufaktan bakalım nasıl olacak
Demekki cinsiyetten olmuyor annenin yapısı ve bünyesiyle alakalı demekki. İnşallah bu sefer rahat gecer canım. Rabbim kolaylaştırsın.
Ben de 7 haftayı doldurunca gitmeyi düşündüm kalp atışı için. Duyamazsak yine gidecegiz nasılsa. Gec döllenme ise geç duyulabilir panik olmamak lazım

bende kalp atışını duyacakmıyız diye merak ediyorum doktorla konuştum haftaya pazartesi yada cuma gel dedi cuma gidicem o zaman 5+6 olcaz inşallah duyabiliriz
bende unutuyorum hamile olduğumu biraz halsizlik var o kadar
ama hamile olduğumu öğrenmeden sol kasığım ağrıyordu
bide göğüslerimde aşırı derecede hassasiyet oluşmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…