Ben öncekinde hiç bişey yaşamamışım şimdi öğlene kadar kendime gelemiyorum her daim bulanıyor midem öğürme kusma yok ama mide hat safhada bulanıyor nasıl geçecek bu bilmiyorumMerhaba, 3. Gebeliğim.gene fenalık hissi geliyor ayakta duramıyorum. Çok mide bulantısı yok ama hep yatmam lazım 3.ay sürüyor buda böyle olacak galiba... sizde nasıl
canım gerçekten çok üzüldüm sağlıksız olacaksa baştan belli olması çok daha iyi yine olur allah sağlıklısini versin inşallah.Ben de yarın olacağım maalesef senin kaç haftalıkti ve kürtaj nasıl yaptılarMerhaba kızlar malesef bebeğim düştü ve kürtaj oldum , hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum
canım gerçekten çok üzüldüm sağlıksız olacaksa baştan belli olması çok daha iyi yine olur allah sağlıklısini versin inşallah.Ben de yarın olacağım maalesef senin kaç haftalıkti ve kürtaj nasıl yaptılarMerhaba kızlar malesef bebeğim düştü ve kürtaj oldum , hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum
Cnm bnm ztn düşmüş gibi bişeydi uyuşturma fln olmadan kürtaj oldum bn , burdan anlatmam olmaz cnm , ama zordu baya , narkoz istemeni öneririm , geçmiş olsun şimdidencanım gerçekten çok üzüldüm sağlıksız olacaksa baştan belli olması çok daha iyi yine olur allah sağlıklısini versin inşallah.Ben de yarın olacağım maalesef senin kaç haftalıkti ve kürtaj nasıl yaptılar
Merhaba herkese benimde bulantım çok fazla yemek yiyesim gelmiyor ama mecbur yemeye çalışıyorum ama gün boyu bulantım oluyor
Galib normal bende de yokKızlar bende hiç mide bulantısı Yok normal mi acaba
Halsizlik ben de de var mümkünse bütün gün bir köşede uzanmak istiyorum ama malesef olmuyor 10 aylık bir minnak peşimde çünküGüzel anne adayları ben bu aralar hiç birşey yapmasam bile çok halsizim bitkinim yerimden kalkamıyorum ve sürekli bulantı. Artık sinirlerim bozuldu ağlıyorum. Benim gibi olan var mı? Yada böyle olup geçen. hiç bitmeyecek gibi geliyor çokkötüyüm.
Geçmiş olsun canımÇok kanamam vardı , bi de ağrım vardı böyle sancı şeklinde , gittiğimde düşmek üzereymiş doktor aldı amakürtajı kadın doğum devlet hastanesinde oldum , çünkü acile gitmiştim pazar günü hiç bi yerde doktor yok , ama şükür çok iyi bi doktora denk geldim.
Olmasin kizlar dua edin de inanin tam 1 aydir kusuyorum hayatim berbat halde ne eve bakabikiyorum ne oğluma kilo veriyorum öyle bitmis vaziyetteyim her yeni gun işkenceyle uyaniyorumGalib normal bende de yok
Canım rabbim en doğru bir zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah kendine iyi bakHepinize çok teşekkür ediyorumhayırlısı böyleymiş napalım ama o kadar kanamaya düşeceğini anlamıştım patalojiye gidicek parça bakalım sonuç ne çıkıcak bu arada sadece kese görünmüştü ve kese de haftasından 1-1,5 hafta geri görünüyodu sağlıksız bir gebelikti galiba
Yok olmuyorKarın bel ağrın oluyor mu
Bence biraz erken duymak içinkızlar kalp atışlarını duydunuzmu 5+6da gidicem doktora o gün duyabilirmiyizki
Vajinal olabilir ben 5+6 da duydumkızlar kalp atışlarını duydunuzmu 5+6da gidicem doktora o gün duyabilirmiyizki