ilk hamileliğimde bana bunlar yapıldı mı hiç hatırlamıyorumBilmiyorum ki canım tam kan sayımı tam idrar şeker tsh vs vs baya bişeyler var
Sağlık ocağında hepsini yapıyorlar canım hiç merak etme bütün virüs taramalarini kan değerlerini idrar hepsini sabah aç karnına yaptır daha iyi olur devlet hastanesi de olur ama orda da çok sıra oluyorHepsini yaptılarmı kuzum anlamadığım bi çok terim var çünkü ataştırdım virüs falan çıkıyo çünkü neyse devleten yaptırırm, bide indirimli o kadardün çıkınca aç karnıma olsaydım yaptırıcaktık valla sonra dedim niye o kadar para verelim iyiki yaptırmamışım
hiç bakma internete, dua et sabırla bekleKızlar dün kanamam kırmıza döndü ve çoğaldı tabiki soluğu doktorda aldık ama bebek duruyo içerde bi sıkıntı yok ama 6 haftalık olmama rağmen kese küçük görünüyo içinde bebek görünmüyo, doktor bunun önemli olmadığını söyledi ama bhcg testi istedi ve iki gün sonra bi daha ver bi de öyle bakalım dedi , tahlil sonucum çıkmış 2475 gibi bi rakam , adetim 2 gün geçtiğinde 461 gibi bişi çıkmıştı , bana sonuç düşük geldi , internette baktım referans aralıklarına normal görünüyo bn anlamadım , ne ararsan var bende nası düşünücem artık bilmiyorum , en kötüye kendimi hazırlıyorum yapacak başka bişeyim yok
Teşekkür ederim cnm bnmhiç bakma internete, dua et sabırla beklebak bana da kese etrafında kanama var dedi, riskli bir durum ama dua ediyorum. sağlıklıysa bize tutunurlar, böyle düşünelim ve rahat olalım
İnşallah canım senden de ister illaki gittiğin zaman istiyolarmış diye okudum bendeilk hamileliğimde bana bunlar yapıldı mı hiç hatırlamıyorumneyse inşallah testlerin sonuçları normal çıkar canım
Sabah erkenden gidince gelir hemen sıra canım da işte uğraştırıyo devlet o ayrı arada bi idrar kan falan isticeklermiş arkadaşımdan biliyorum onları sağlık ocağına giderim artıkSağlık ocağında hepsini yapıyorlar canım hiç merak etme bütün virüs taramalarini kan değerlerini idrar hepsini sabah aç karnına yaptır daha iyi olur devlet hastanesi de olur ama orda da çok sıra oluyor
6 tüp müArkadaslar bende alti tup kan verdim.dojtorum bazi kan tahlilleri ve idrar testi istedi.devlet hastanesinde yapiyolar hepsini
ne demek canım destek oluyoruz birbirimize işteTeşekkür ederim cnm bnmhakkımızda hayırlısı olsun tabi , napalım verende alan da Allah bn elimden geleni yapıyorum paso yatıyorum , ama ilk oğlumda hiçbirini yaşamadığım için bu gebelik çok değişik geldi bana , ultrason görüntüleri gelişimleri vs herşey değişik , nasipse alırız kucağımıza bakıcaz artık
ilk kendi doktoruma gittim geçen doğumda da o takip etmişti. ikinciye istanbulda gittim mecbur. üçüncüye de yazlıkta gidicemİnşallah canım senden de ister illaki gittiğin zaman istiyolarmış diye okudum bende
Baya karışık olmuş canım yaa benimde öyleydi gerçide en son gittiğim doktoru istiyodum sizinle devam etmek istiyorum dedim belkide o yüzden istedi takip etmek için tabi tabi her doktor bi tecrübeeene demek canım destek oluyoruz birbirimize işteinan bende düşündüm onu, kızımda hiç sorunsuz bir hamilelik yaşadım. gerçi yine şükrediyorum çok daha ciddi sorunlar yaşayanlar var. aynen dediğin gibi, kaderimizde ne varsa o, biz tabiiki önlemimizi alalım da
ilk kendi doktoruma gittim geçen doğumda da o takip etmişti. ikinciye istanbulda gittim mecbur. üçüncüye de yazlıkta gidicembakalım o ister mi tahlil. biraz karışık oldu ama neyse en azından farklı doktorlar da tecrübe etmiş oldum.
aynen canım belki ondan yapmıştır. her doktorun tarzı farklı. aslında yaşadığım yerde doktorum belli onunla devam edicem de temmuz ayı boyunca annemlerin yanındayım o yüzden mecbur başka doktorlara gidiyorum. sonra devam edicem kendi doktoruma bende.Baya karışık olmuş canım yaa benimde öyleydi gerçide en son gittiğim doktoru istiyodum sizinle devam etmek istiyorum dedim belkide o yüzden istedi takip etmek için tabi tabi her doktor bi tecrübeee
Bende de hiç bir belirti yok gibi arada kaşık agrim var o kadar bende belirti yok diye korkuyorumGüzel anne adayları ben bu aralar hiç birşey yapmasam bile çok halsizim bitkinim yerimden kalkamıyorum ve sürekli bulantı. Artık sinirlerim bozuldu ağlıyorum. Benim gibi olan var mı? Yada böyle olup geçen. hiç bitmeyecek gibi geliyor çokkötüyüm.
kızlar cok uzgunum 71 değerim 2 günde 74 e çıkmış.sanirim biyokimyasal gebelik.sagliksiz gebelik miş.bu konuda bilgi verebilecek var mı.kanama da yok .mudahale mı edecekler nasıl olacak korkuyorum
Kacinci haftada basladi bulantilarinizGüzel anne adayları ben bu aralar hiç birşey yapmasam bile çok halsizim bitkinim yerimden kalkamıyorum ve sürekli bulantı. Artık sinirlerim bozuldu ağlıyorum. Benim gibi olan var mı? Yada böyle olup geçen. hiç bitmeyecek gibi geliyor çokkötüyüm.
Şanslılardansın o zaman hiç korkmaBende de hiç bir belirti yok gibi arada kaşık agrim var o kadar bende belirti yok diye korkuyorum
Bulantım 4-5 gündür var ama halsizlik daha önceden vardı. 6hafta3.günüm 7. haftanın içindeyim yani.Kacinci haftada basladi bulantilariniz
Canım benimki henüz 6 +1de alttan duydu üstten duymadı kalbi çok küçük du o yüzden haftasına göre normal dedi ama hızlanması gerek dedi 90atıyorduCanim seninki ne kadarlık? Ne kadarlikken kalp atışını duyuyoruz merak ettim