Cok haklisin cnm.bide ben cok evhamli pimpirik herseyden huylanan biriyim.bakmicam internette yazilanlara diyorum sonra oturup tekrar bakiyorumbence korkma endişelenecek bir durum değildir, benim de bir kaç gündür göğüslerim acımıyo. belki bi an oluyo bi an olmuyo bilemeyizki. muayene zamanını bekle, en doğrusunu zaten doktorun söyler. bazen internetten kendimiz araştırınca kendi kendimizi strese sokuyoruz.
Merhaba hayırlı olsun benimde 3. Gün 2 embriyo transferi olmuştu degerler yakın 1. Tutundu bebeğimin çok şükür inşallah ikizdir ama olmayabilirdemerhabaa 11haziranda 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 2tane.7.gün değerim 216–9.gün 425– bugün test günümdü 12.gün 1846.sizce ikiz mi? yüksek değerler her zaman ikiz mi
Benimde transferim 11 mayıstımerhabaa 11haziranda 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 2tane.7.gün değerim 216–9.gün 425– bugün test günümdü 12.gün 1846.sizce ikiz mi? yüksek değerler her zaman ikiz mi
Aynısını ben de yaşadım. Göğüs uclarımın sızısı geçince panik yaptım. 4. Haftanın sonuna dogru mesela gecmisti benim meme hassasiyetim. Ağrilarimda ilk zamanlarda ki gibi değil.Kizlar bende hic bi belirti yok.gogus ucu hassaiyetin yok denecek kadar azaldi.cok korkuyorum bos gebelik olmasindan.belirtilerde gebelik belirtilerinin azalmasi demis.dun ultrasonda kese gozuktu sadece.4+6 gunluk gebeligim.sizde boyle bi durum yasayaniniz varmi
Kızlar baya ishalim dün 4 kez gittim. Bir sorun teşkil etmez inşallah. Bugün de 2 kez çıktım. Muz yedim inşallah geçer. Doktora gitsem de acilde bişey yapmazlar diye düşündüm
[/QU
mrb uzun zaman oldu burada konuşmayalı canım ben ameliyat oldum dış gebelikmiş sağ tüpümü aldılar çok zor günler geçirdim allah bir daha yaşatmasın bunu paylaşmak istedim
HEpimizde oluyormus bu panik endişe bende de olmustu acımıyor dedim doktorada sordum normal dedi biz böyle panik panik nereye kadar bilmiyorum sağlıkla alalım da kucağımızaAynısını ben de yaşadım. Göğüs uclarımın sızısı geçince panik yaptım. 4. Haftanın sonuna dogru mesela gecmisti benim meme hassasiyetim. Ağrilarimda ilk zamanlarda ki gibi değil.
KkukCnm ultrasonda bebeğin kesesinin boyutunu ölçüyorlar ya orda uyumsuzluk çıkıyor , makina uyumlu tarihi söylüyor bizimkiler daha büyük oysa ki
aynı haftada bende yaşadım 3 gün düşün . Dr gittim normal olabilir ded. Kabızlkttan iyidir içini ferah tut. Haşlamış patates birebirKızlar baya ishalim dün 4 kez gittim. Bir sorun teşkil etmez inşallah. Bugün de 2 kez çıktım. Muz yedim inşallah geçer. Doktora gitsem de acilde bişey yapmazlar diye düşündüm
kendine söz ver ve hiç bakma. herkesin hastalığı, herkesin hamileliği kendine özeldir. herkes aynı şeyleri yaşamaz. internet evet bilgilendiriyor ama bu konularda çok kafa karıştırıyor.Cok haklisin cnm.bide ben cok evhamli pimpirik herseyden huylanan biriyim.bakmicam internette yazilanlara diyorum sonra oturup tekrar bakiyorum
Ben o ilacı 6 ay kullandım vajinal almanı tavsiye ederimsağol canım aynen öyle. tabiiki kaybetmek çok travmatik bi olay ama tüm önlemlere rağmen olmuyorsa bir sıkıntı olduğundandır zaten. niyeyse içim rahat, kalp atışlarını duydum ya o çok rahatlattı. eczacım da daha çok yeni yerleşme kanamasındandır dedi, bir de kuzenlerimde de böyle olup progestan kullanıp sağlıkla kucağına alanlar var. içimi rahatlattım yani. kendime dikkat edicem.
iyiki annemin yanındayım, bu ilaç çok sersemleştiriyormuş. bakalım napıcaz.
Hangi dr gidiyorsun ne güzel izmirdesin
ya bilemedimki canım doktor hap dedi, çok kötü olursan vajinal veririm dedi. içtiğimde bir süre sonra sarhoş gibi oldum ama bir saat sürdü geçti. gün boyu öyle olsa zor tabii de.Ben o ilacı 6 ay kullandım vajinal almanı tavsiye ederim
Murat bey i duydum benimde bi arkadaşım çok memnun kendisinden gönlüne göre olsun inşallahAnladım canım, Şevket Yılmaz nilüfer ek binasında Semih bey var ona gittim birkaç defa ilgili bir doktor ancak doğum olunca ana binaya gitmek gerekmiş o yüzden orayı bıraktım, hemşire bir arkadaşımın tavsiyesiyle zubeydede murat Kadıoğlu diye bir doktora randevu aldım randevum haftaya, çok donanımlı iyi bir doktor olduğunu söyledi arkadaşım umarım öyle biridir
Evet tabiki normal şiddetli olmadığı sürece batmalar ağrılar sancılar ve başka bir belirtin de yoksa normaldirKızlar yardımmmm 5+5 deyim alt kasıklarıma ara ara sancı giriyor ve bu beni korkutuyor bu ağrılar normal midir sizce? Leke kan vs yok şükür ki ama sancı giriyor kasıklarıma
Normal diyorlar canım hatta bugun doktora regl sancısı csktıgımı soyledım oda kendiside yasadıgını ilk gebelıklerde olabildiğini soyledıKızlar yardımmmm 5+5 deyim alt kasıklarıma ara ara sancı giriyor ve bu beni korkutuyor bu ağrılar normal midir sizce? Leke kan vs yok şükür ki ama sancı giriyor kasıklarıma