- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
Teşekkür ederim canım senin de gönlüne göre olsun inşaallahMurat bey i duydum benimde bi arkadaşım çok memnun kendisinden gönlüne göre olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım senin de gönlüne göre olsun inşaallahMurat bey i duydum benimde bi arkadaşım çok memnun kendisinden gönlüne göre olsun inşallah
Ben...Şu an elevit kullanan var mı kızlar?
Benimde görünmedi canım alttan bakınca gördü sayılır nwt değildi 10 gün sonra çağırdı 6+4 dün ve karnimdan hiç görünmedi sadece keseKizlar merhaba. Sata gore 6+5 haftalik hamileyim. Bugun doktora gittim kese vardi ama bebek gorunmedi. Benimle ayni durumda olan var mi. Normal zamanda olsa gorunmesi gerekirdi hibi bisey dedi doktor. Gec dollenmedir insaallah diye dua ediyorum bos gebelik olmasindan korkuyorum. Adet bir hafta gecince degerim 269 du 3 gun sonra 1024 olmustu. Sanki burda okuduklarimda bu gunlerde bebegi gormus olmam mi gerekiyordu acaba diye panik yaptim.biraz
Hayır canım yaa hiç stres yapma kendine ben daha dün gördüm duydum ugs de 8+0 sata göre 7+5 günlüktü geç görünebiliyor bunu anladım ultrason görüntü kalitesi kesin fark ediyo çarşamba gittiğimde görünmedi bu doktor hemen gördü karından tabi bunlar ,Kizlar merhaba. Sata gore 6+5 haftalik hamileyim. Bugun doktora gittim kese vardi ama bebek gorunmedi. Benimle ayni durumda olan var mi. Normal zamanda olsa gorunmesi gerekirdi hibi bisey dedi doktor. Gec dollenmedir insaallah diye dua ediyorum bos gebelik olmasindan korkuyorum. Adet bir hafta gecince degerim 269 du 3 gun sonra 1024 olmustu. Sanki burda okuduklarimda bu gunlerde bebegi gormus olmam mi gerekiyordu acaba diye panik yaptim.biraz
Bana doktorum saglik ocaginda yaptir dedi oraya yaptirdim canim ben şükür sıkıntı cikmadiKızlar dr tahlil istedi özel hastaneye gidiyorum o testleri sağlık ocağı yapıyomu bilginiz varmı
650 dediler 450 indirimli fiyatıymış siz nerde yaptırmayı düşünüyosunuz yada yaptırdınız mı acaba
Bütün testleri yapıyomu sağlık ocakları çoğunu gördüm ama emin olamadım baya test var çünkü kan sayımı idrar sayımı dışındaBana doktorum saglik ocaginda yaptir dedi oraya yaptirdim canim ben şükür sıkıntı cikmadi
Onu bilmiyorum canim saglik ocagindaki hemsire yaptirdi ne tahlili yapdi hic bilmiom sadece kan verdim benBütün testleri yapıyomu sağlık ocakları çoğunu gördüm ama emin olamadım baya test var çünkü kan sayımı idrar sayımı dışında
O zaman seninki tam kan sayımıdır canım, bende şeker tsh virüs falan baya bişey var bu hafta işten ayrılıyorum haftaya devlette yaptırsam mı geç kalırmıyım yoksa yaptırıyım çıksın mı aradan bilemedimOnu bilmiyorum canim saglik ocagindaki hemsire yaptirdi ne tahlili yapdi hic bilmiom sadece kan verdim ben
Devlete yaptir bence canim o kadar parayi verme ozeleO zaman seninki tam kan sayımıdır canım, bende şeker tsh virüs falan baya bişey var bu hafta işten ayrılıyorum haftaya devlette yaptırsam mı geç kalırmıyım yoksa yaptırıyım çıksın mı aradan bilemedim
Ben sağlık ocağında yaptırdım sonuçları alınca özele gittim canım evet çok tutuyor ozeldeKızlar dr tahlil istedi özel hastaneye gidiyorum o testleri sağlık ocağı yapıyomu bilginiz varmı
650 dediler 450 indirimli fiyatıymış siz nerde yaptırmayı düşünüyosunuz yada yaptırdınız mı acaba
Bazılarını yapmadığını söyledi benim dr um yani hepsi yapılmıyor sağlık ocağındaBütün testleri yapıyomu sağlık ocakları çoğunu gördüm ama emin olamadım baya test var çünkü kan sayımı idrar sayımı dışında
Öyle yapıyım canım çarşamba günü buldum randevu erken saate bakalım inşallah sorun çıkarmaz devlette tahlil içinDevlete yaptir bence canim o kadar parayi verme ozele
Hepsini yaptılarmı kuzum anlamadığım bi çok terim var çünkü ataştırdım virüs falan çıkıyo çünkü neyse devleten yaptırırm, bide indirimli o kadar dün çıkınca aç karnıma olsaydım yaptırıcaktık valla sonra dedim niye o kadar para verelim iyiki yaptırmamışımBen sağlık ocağında yaptırdım sonuçları alınca özele gittim canım evet çok tutuyor ozelde
Dimi bende sağlık ocağında yapılan testlere baktım netten karşılaştırdım bazıları yoktu ama çoğuda vardıBazılarını yapmadığını söyledi benim dr um yani hepsi yapılmıyor sağlık ocağında
Hiç panik yapma inşallah geç döllenmedir arkadasım o . Sat tarihlerimiz aynı seninle ben geçen hafta persembe günü gördüm . Minicik hareketli kalp atışları da diyebiliriz dedi . Her hamilelik bir değil Allah’ın izniyle sende göreceksinKizlar merhaba. Sata gore 6+5 haftalik hamileyim. Bugun doktora gittim kese vardi ama bebek gorunmedi. Benimle ayni durumda olan var mi. Normal zamanda olsa gorunmesi gerekirdi hibi bisey dedi doktor. Gec dollenmedir insaallah diye dua ediyorum bos gebelik olmasindan korkuyorum. Adet bir hafta gecince degerim 269 du 3 gun sonra 1024 olmustu. Sanki burda okuduklarimda bu gunlerde bebegi gormus olmam mi gerekiyordu acaba diye panik yaptim.biraz
ne testi bunlar canım ya iki kere doktora gittim test falan demedi kimse ilk haftalarda hangi testler oluyokiÖyle yapıyım canım çarşamba günü buldum randevu erken saate bakalım inşallah sorun çıkarmaz devlette tahlil için
Benimde görünmedi canım alttan bakınca gördü sayılır nwt değildi 10 gün sonra çağırdı 6+4 dün ve karnimdan hiç görünmedi sadece kese
Hiç panik yapma inşallah geç döllenmedir arkadasım o . Sat tarihlerimiz aynı seninle ben geçen hafta persembe günü gördüm . Minicik hareketli kalp atışları da diyebiliriz dedi . Her hamilelik bir değil Allah’ın izniyle sende göreceksin
Tesekkur ediyorum arkadaslar insan ister istemez olumsuzu dusunebiliyor. İnsaallah ben de haftaya kalp atislarini gordum ya da duydum diyerek gelebilirimHayır canım yaa hiç stres yapma kendine ben daha dün gördüm duydum ugs de 8+0 sata göre 7+5 günlüktü geç görünebiliyor bunu anladım ultrason görüntü kalitesi kesin fark ediyo çarşamba gittiğimde görünmedi bu doktor hemen gördü karından tabi bunlar ,
Hastaneye gidene kadar herşeye hazırlamıştım kendimi hafta içi doktor göremeyince bende panik yapmıştım rüyalarıma giriyodu ama çok şükür değilmiş içini ferah tut canım bişey olmaz Allah’ın izniylee stres yapma gerçekten
Bilmiyorum ki canım tam kan sayımı tam idrar şeker tsh vs vs baya bişeyler varne testi bunlar canım ya iki kere doktora gittim test falan demedi kimse ilk haftalarda hangi testler oluyoki