- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
Bulantım olduğunda taze zencefilden küçük bir parça Sıcak suya koyuyorum , biraz bekletip o suyu içiyorum midemi rahatlatıyorGüzel anne adayları ben bu aralar hiç birşey yapmasam bile çok halsizim bitkinim yerimden kalkamıyorum ve sürekli bulantı. Artık sinirlerim bozuldu ağlıyorum. Benim gibi olan var mı? Yada böyle olup geçen. hiç bitmeyecek gibi geliyor çokkötüyüm.
inşallah canım bu sefer sağlıkla al kucağına.Ama kese yok , kanama da yok bugün 11. gün adetin.kürtaj mı yapacaklar bana acaba?Allah herşeyin hayırlısını versin. Martta bendede öyle oldu doktor kuretaj dedi tarih vardı tam o gün kanamam başladı 10 gün geçmişti adeti kanama olunca bekledik kanla takip ettik düştü. Ama şimdi keseyi.gordum allah bunu sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin bana. Hiç üzülme en kosa zamanda sanada hayırlısını sagliklisini nasip eder insallah
kürtaj dedikleri şey iğne ile kanama baslatmak mi acabainşallah canım bu sefer sağlıkla al kucağına.Ama kese yok , kanama da yok bugün 11. gün adetin.kürtaj mı yapacaklar bana acaba?
Ben de deneyeyim o zaman bir umarım işe yarar. Aslında en büyük sorun halsizlik hiç böyle biri değildim ona çok canım sıkılıyor durup durup ağlıyorum hormonlarda etkili sanırım :)Bulantım olduğunda taze zencefilden küçük bir parça Sıcak suya koyuyorum , biraz bekletip o suyu içiyorum midemi rahatlatıyor
Ben 6+2 de sadece keseyi görmüştüm. Ama karından bakıldı. Kese boyutu 20mm yi geçtikten sonra karından gözüküyormuş. Senin kaç?Kizlar merhaba. Sata gore 6+5 haftalik hamileyim. Bugun doktora gittim kese vardi ama bebek gorunmedi. Benimle ayni durumda olan var mi. Normal zamanda olsa gorunmesi gerekirdi hibi bisey dedi doktor. Gec dollenmedir insaallah diye dua ediyorum bos gebelik olmasindan korkuyorum. Adet bir hafta gecince degerim 269 du 3 gun sonra 1024 olmustu. Sanki burda okuduklarimda bu gunlerde bebegi gormus olmam mi gerekiyordu acaba diye panik yaptim.biraz
Benim ilk gebeliğim. 6. Haftaya kadar hiç birseyim yoktu. Yemegi de çok severim yani. 6.haftaya girdim, su an herşeyin tadı aynı çirkinlikte. Çok şükur yediğimi çıkarmiyorum ama zorla biraz birsey yesem kotü oluyor midem. 1 hafta da 3 kilo verdim. Doktor sorun olmaz dedi. Zaten kilolu hamile kaldım. Belki benim ve bebem için daha iyi olur .Merhaba, 3. Gebeliğim.gene fenalık hissi geliyor ayakta duramıyorum. Çok mide bulantısı yok ama hep yatmam lazım 3.ay sürüyor buda böyle olacak galiba... sizde nasıl
Canim kese 1.70 cm diyo. Sata gore 6+5 tim ultrasona gore 6+0 cikmis.Ben 6+2 de sadece keseyi görmüştüm. Ama karından bakıldı. Kese boyutu 20mm yi geçtikten sonra karından gözüküyormuş. Senin kaç?
Karından baktıysa görememesi normal acele etme
Bikaç gün farkedebilir ama 6+0 da 17 mm olmaması gerekir. Daha az olmalıydı. İstersen sen yarın başka biyere muayene ol. Yanlış söylemiş olabilirCanim kese 1.70 cm diyo. Sata gore 6+5 tim ultrasona gore 6+0 cikmis.
Verdigi ultrason goruntusunden baktim canim oyle yaziyo. Cuma gunu tekrar gidicem insaallah bir sorun yoktur.Bikaç gün farkedebilir ama 6+0 da 17 mm olmaması gerekir. Daha az olmalıydı. İstersen sen yarın başka biyere muayene ol. Yanlış söylemiş olabilir
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar malesef bebeğim düştü ve kürtaj oldum , hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum
Çok geçmiş olsun canım,Merhaba kızlar malesef bebeğim düştü ve kürtaj oldum , hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum
Çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur inşallahMerhaba kızlar malesef bebeğim düştü ve kürtaj oldum , hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum
Benim bulantım yok canım sadece çok çabuk doyuyorum ve sevdiğim şeylerde fazla yediğimde miğdemde rahatsızlık oluyo çıkarma isteği oluyo öyle çıkarıyorum böğürme falan yok kendiliğinden gelen miğde bulantısı olmadı hiç ama halsizlik fena şekilde bazen elimi kaldırıcak halimin olmadığını hissediyorumGüzel anne adayları ben bu aralar hiç birşey yapmasam bile çok halsizim bitkinim yerimden kalkamıyorum ve sürekli bulantı. Artık sinirlerim bozuldu ağlıyorum. Benim gibi olan var mı? Yada böyle olup geçen. hiç bitmeyecek gibi geliyor çokkötüyüm.
geçmiş olsun canım.. inşallah hemen sağlıklı bir gebeliğin olur. üzücü çok ama sağlıksız bebekler düşüyor işte yapacak bişeyimiz olmuyorMerhaba kızlar malesef bebeğim düştü ve kürtaj oldum , hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum
Hersey biz insanlar için, çok üzüleceksin muhakkak ama geçecek . Hayırlısı buymuş demekki gecmiş olsun.Merhaba kızlar malesef bebeğim düştü ve kürtaj oldum , hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum
Umarım bundan sonra da yaşamazsın canım. Beni de aslında rahatsız eden ve üzen aşırı halsizliğim kendimi ot gibi hissediyorum artık iş felan yapamayınca. Çabuk geçer inş. bugünlerBenim bulantım yok canım sadece çok çabuk doyuyorum ve sevdiğim şeylerde fazla yediğimde miğdemde rahatsızlık oluyo çıkarma isteği oluyo öyle çıkarıyorum böğürme falan yok kendiliğinden gelen miğde bulantısı olmadı hiç ama halsizlik fena şekilde bazen elimi kaldırıcak halimin olmadığını hissediyorum