2020 Şubat Anneleri

Bulantım olduğunda taze zencefilden küçük bir parça Sıcak suya koyuyorum , biraz bekletip o suyu içiyorum midemi rahatlatıyor

inşallah canım bu sefer sağlıkla al kucağına.Ama kese yok , kanama da yok bugün 11. gün adetin.kürtaj mı yapacaklar bana acaba?

Bulantım olduğunda taze zencefilden küçük bir parça Sıcak suya koyuyorum , biraz bekletip o suyu içiyorum midemi rahatlatıyor
Ben de deneyeyim o zaman bir umarım işe yarar. Aslında en büyük sorun halsizlik hiç böyle biri değildim ona çok canım sıkılıyor durup durup ağlıyorum hormonlarda etkili sanırım :)

Ben 6+2 de sadece keseyi görmüştüm. Ama karından bakıldı. Kese boyutu 20mm yi geçtikten sonra karından gözüküyormuş. Senin kaç?
Karından baktıysa görememesi normal acele etme

Merhaba, 3. Gebeliğim.gene fenalık hissi geliyor ayakta duramıyorum. Çok mide bulantısı yok ama hep yatmam lazım 3.ay sürüyor buda böyle olacak galiba... sizde nasıl

Merhaba, 3. Gebeliğim.gene fenalık hissi geliyor ayakta duramıyorum. Çok mide bulantısı yok ama hep yatmam lazım 3.ay sürüyor buda böyle olacak galiba... sizde nasıl
Benim ilk gebeliğim. 6. Haftaya kadar hiç birseyim yoktu. Yemegi de çok severim yani. 6.haftaya girdim, su an herşeyin tadı aynı çirkinlikte. Çok şükur yediğimi çıkarmiyorum ama zorla biraz birsey yesem kotü oluyor midem. 1 hafta da 3 kilo verdim. Doktor sorun olmaz dedi. Zaten kilolu hamile kaldım. Belki benim ve bebem için daha iyi olur .

Merhaba kızlar malesef bebeğim düştü ve kürtaj oldum , hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum

Merhaba kızlar malesef bebeğim düştü ve kürtaj oldum , hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum
Çok geçmiş olsun canım
En kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah
Benim de dört tane kaybım var maalesef
Bebeği hiç görmediniz mi kesede

Çok geçmiş olsun canım,
Sağlıksız gebeliklerde oluyormuş hiç sonrasıda genelde sağlıklı oluyormuş hiç moralini bozma sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

Benim bulantım yok canım sadece çok çabuk doyuyorum ve sevdiğim şeylerde fazla yediğimde miğdemde rahatsızlık oluyo çıkarma isteği oluyo öyle çıkarıyorum böğürme falan yok kendiliğinden gelen miğde bulantısı olmadı hiç ama halsizlik fena şekilde bazen elimi kaldırıcak halimin olmadığını hissediyorum

geçmiş olsun canım.. inşallah hemen sağlıklı bir gebeliğin olur. üzücü çok ama sağlıksız bebekler düşüyor işte yapacak bişeyimiz olmuyor

Hepinize çok teşekkür ediyorum hayırlısı böyleymiş napalım ama o kadar kanamaya düşeceğini anlamıştım patalojiye gidicek parça bakalım sonuç ne çıkıcak bu arada sadece kese görünmüştü ve kese de haftasından 1-1,5 hafta geri görünüyodu sağlıksız bir gebelikti galiba

Umarım bundan sonra da yaşamazsın canım. Beni de aslında rahatsız eden ve üzen aşırı halsizliğim kendimi ot gibi hissediyorum artık iş felan yapamayınca. Çabuk geçer inş. bugünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…