2020 Şubat Anneleri

Benimde görünmedi canım alttan bakınca gördü sayılır nwt değildi 10 gün sonra çağırdı 6+4 dün ve karnimdan hiç görünmedi sadece kese

Hayır canım yaa hiç stres yapma kendine ben daha dün gördüm duydum ugs de 8+0 sata göre 7+5 günlüktü geç görünebiliyor bunu anladım ultrason görüntü kalitesi kesin fark ediyo çarşamba gittiğimde görünmedi bu doktor hemen gördü karından tabi bunlar ,
Hastaneye gidene kadar herşeye hazırlamıştım kendimi hafta içi doktor göremeyince bende panik yapmıştım rüyalarıma giriyodu ama çok şükür değilmiş içini ferah tut canım bişey olmaz Allah’ın izniylee stres yapma gerçekten

Kızlar dr tahlil istedi özel hastaneye gidiyorum o testleri sağlık ocağı yapıyomu bilginiz varmı
650 dediler 450 indirimli fiyatıymış siz nerde yaptırmayı düşünüyosunuz yada yaptırdınız mı acaba

Herkese gunaydin kizlar kanamasi olanlara acil sifalar versin rabbim cok zor kanamali hamilelik bende bulanti cekenlerdenim malum cok Kotu bulanti kusma hic birsey yemedrn gun gecio allah herkese kolaylik versin

Bana doktorum saglik ocaginda yaptir dedi oraya yaptirdim canim ben şükür sıkıntı cikmadi

Onu bilmiyorum canim saglik ocagindaki hemsire yaptirdi ne tahlili yapdi hic bilmiom sadece kan verdim ben
O zaman seninki tam kan sayımıdır canım, bende şeker tsh virüs falan baya bişey var bu hafta işten ayrılıyorum haftaya devlette yaptırsam mı geç kalırmıyım yoksa yaptırıyım çıksın mı aradan bilemedim

Devlete yaptir bence canim o kadar parayi verme ozele

Ben sağlık ocağında yaptırdım sonuçları alınca özele gittim canım evet çok tutuyor ozelde

Ben sağlık ocağında yaptırdım sonuçları alınca özele gittim canım evet çok tutuyor ozelde
Hepsini yaptılarmı kuzum anlamadığım bi çok terim var çünkü ataştırdım virüs falan çıkıyo çünkü neyse devleten yaptırırm, bide indirimli o kadar dün çıkınca aç karnıma olsaydım yaptırıcaktık valla sonra dedim niye o kadar para verelim iyiki yaptırmamışım

Hiç panik yapma inşallah geç döllenmedir arkadasım o . Sat tarihlerimiz aynı seninle ben geçen hafta persembe günü gördüm . Minicik hareketli kalp atışları da diyebiliriz dedi . Her hamilelik bir değil Allah’ın izniyle sende göreceksin

Benimde görünmedi canım alttan bakınca gördü sayılır nwt değildi 10 gün sonra çağırdı 6+4 dün ve karnimdan hiç görünmedi sadece kese
Tesekkur ediyorum arkadaslar insan ister istemez olumsuzu dusunebiliyor. İnsaallah ben de haftaya kalp atislarini gordum ya da duydum diyerek gelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…