2020 Şubat Anneleri

tabiiki :) o tarihi hiç düşünmemiştim cidden :) olabilir aslında yakın tarihler.
ama ben ilk çocuğumu 41+2 de doğurmuştum, hatta şubat bekliyorduk yine martta doğdu, o yüzden yine çok beklemediğim bi tarih olacak gibi geliyor ☺ herşey yolunda giderse tabii inşallah.
Erkek miydi ilk çocuk, benim ilk çocuğum yine uyumlu bi tarihte doğdu, bu da inşallah öyle olur ☺

Kızlar ya bişey soracam. Benim 2 gün önceki değerim 295 çıkmıştı. 2 gün sonra yani bugün yaptırdığımda 479 çıktı. Değer düşük mü sizce? 😔

Erkek miydi ilk çocuk, benim ilk çocuğum yine uyumlu bi tarihte doğdu, bu da inşallah öyle olur ☺
yok kızım var mart 2015 doğumlu 😊 erkekler geç doğar derler değil mi? çok bilmiyorum öyle şeyleri ama bizi bayağı bekletmişti kızım :)
bunlar tabii önemsiz, sağlıkla gelsinler de ☺️

Kızlar ya bişey soracam. Benim 2 gün önceki değerim 295 çıkmıştı. 2 gün sonra yani bugün yaptırdığımda 479 çıktı. Değer düşük mü sizce? 😔
ben bu değerleri ilk hamileliğimde de hiç takip etmedin, hatta doktorum demediği sürece kan testi de yaptırmadım. sanırım herkes bi kaç gün arayla kan testi mi yaptırıyor, o şekilde mi görüyorsunuz bu değerleri? vallahi bu konuda hiç bilgim yok o yüzden soruyorum.
sadece bu değerlerin kişiden kişiye değişebileceğini duymuştum. bence bunlara çok takılmayın, doktor en doğrusunu söyler zaten 😊

İlk gebeligimde sadece sabahları oluyordu ikincide sabah akşam hep hiç geçmedi inşallah bu bari hafif geçer diyorum😁😇
Canları sağ olsun da hepsi geçiyor sonuçta raziyim yani 😊
üçüncü hamileliğin mi? maşallahh ne güzel 😊 bizim ikinciyi düşünüp yapmamız 4 yılımızı aldı 🙈 çok özeniyorum çok çocuklu ailelere ama ikinciye bile zor cesaret ettim 😀

üçüncü hamileliğin mi? maşallahh ne güzel 😊 bizim ikinciyi düşünüp yapmamız 4 yılımızı aldı 🙈 çok özeniyorum çok çocuklu ailelere ama ikinciye bile zor cesaret ettim 😀
Evet çok şükür bi oğlum var 9 yaşında bi de kızım var o da 3 yaşında şimdi üçüncü bile çok isteyerek oldu 😁😁😇biraz erken evlendim lise bitince , üniversite yi eşimle beraber 4 yillik bitirdim oglumla sınavlara gittim büyük aileleri çok seviyorum hayırlı evlat olurlar inşallah 😇😍

Bu değerler e çok takılma stres yapma canım ben bi de düşük yaptım ilkinden sonra kan artisim çok güzeldi hep iki ya da üçe katladı 3 veya 4 kez kan testi yaptırdım ama malesef 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum pıhtılaşma olduğu çıktı sonra kızımı 9 ay iğne kullanarak dogurdum sıkıntı olmadi nasip meselesi bu işler rabbim hayirlisini versin inşallah sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız bu gebeligimde bi kez kan verdim adet günüm 750 çıktı ve bi daha da vermem dedim kendime çünkü daha fazla stres oluyor 🤗

Maşallah size
Evet çok şükür bi oğlum var 9 yaşında bi de kızım var o da 3 yaşında şimdi üçüncü bile çok isteyerek oldu 😁😁😇biraz erken evlendim lise bitince , üniversite yi eşimle beraber 4 yillik bitirdim oglumla sınavlara gittim büyük aileleri çok seviyorum hayırlı evlat olurlar inşallah 😇😍
Maşallah size 😊 ben de çok çocuk isterdim hep ama ilk çocuk olduktan sonra farklı düşünmeye başladım, şimdi hiç hazır hissetmezken 2.ye gebe olduğumu öğrendim. 9.5 aylık kızım var inşallah hem benim açımdan hem ailem açısından güzel ve kolay bi gebelik olur 😊 inanın hâlâ şoktayım rüya gibi aldığım haber 🙈

Maşallah size

Maşallah size 😊 ben de çok çocuk isterdim hep ama ilk çocuk olduktan sonra farklı düşünmeye başladım, şimdi hiç hazır hissetmezken 2.ye gebe olduğumu öğrendim. 9.5 aylık kızım var inşallah hem benim açımdan hem ailem açısından güzel ve kolay bi gebelik olur 😊 inanın hâlâ şoktayım rüya gibi aldığım haber 🙈
Yaa bende şok oldum 9.buçuk aylıkken olmasına 😇😁hayırlı olsun diyelim ama bebeğinle biraz zor olur galiba hamilelik emziriyorsan bi de ama beraber buyurler ikiz gibi 🤗

Yaa bende şok oldum 9.buçuk aylıkken olmasına 😇😁hayırlı olsun diyelim ama bebeğinle biraz zor olur galiba hamilelik emziriyorsan bi de ama beraber buyurler ikiz gibi 🤗
Beraber büyüyecek olmalarına çok seviniyorum ben de 😊 onun haricinde endişelerim var, evet emziriyorum ve emzirmeye devam etmek istiyorum inşallah doktorum müsaade eder 🙏

X