Sat tarihimiz aynı sanırım canım 7 mayıs benim ki geçen çarşamba keseyi gordum bu cuma da kalp atışı için gidicem inşallah duyarız
Kaç günde bir adet oluyorsun kuzumBenim de sat 7 Mayıstahminen 18 Şubat diye girmiştim buraya doğum tarihini
Bende cumartesi gidicem randevu aldım ama geçen hafta nöbetci başka bi hastaneye gitmiştim duyamamıştık bugün o doktora gidicem tekrar bekleyemicem cumartesiyihuzursuzum baya inşallah duyarızbenimde sat 5 mayıs, cumartesi gidicem bende doktora zaman geçmiyor yahuuuinşallah pıt pıt duyarız kalp atışlarını hepimiz artık
Kaç günde bir adet oluyorsun kuzum
Ben 6+3 te duyamadım birazdaha beklemelisin umutsuzluga kapılma canım haftasına görede normal zaten anladığım kadarıylaEki Görüntüle 2280346
Bunu dün aldım, aslında giderken neredeyse 6 haftalık olmuştur kalbini duyabilirim diye gittim ama 4 yada 4,5 haftalık dedi doktor. Sat 11 Mayıs ve 10 Haziran'da hcg 741 çıkmıştı. Doktor üstten keseyi tam göremediği için alttan baktı ve bunu gördü sadece kalp atışını duyarız belki dedi ama kese içinde birşey görememiş çok mutsuzum şu anda. Birde ilaç kullaniyordum gyno lomexin akıntı vardı ve kaşıntı doktor fazla etki etmez ama ben olsam bunu vermezdim bebek düşünen birine dedi aklım çok karışık bel ağrısından ölüyorum. Doktora söyleyemedim bile ağrımi öyle küçük çıkınca.
10 Haziran'da en az 4 5 haftalık olmuş olmalıydı hcg değerine göre 8 gün sonra 6 haftayı geçmiştir diye düşündüm o yüzden böyle hissediyorum Dr 2 hafta sonra gel dedi kalp için bakalım, beklemedeyimBen 6+3 te duyamadım birazdaha beklemelisin umutsuzluga kapılma canım haftasına görede normal zaten anladığım kadarıyla
Benzer durumdayım biraz yavaş ilerliyor değerim.. ama benim doktorum üç günde bir ikiye katlaması yeterli bizim için diyor.sat 14 mayis gebeligi ilk ogrendigimde 25 di 1 hafta sonra 159 oldu ertesi gun 247 oldu cok dusuk ilerliyor dr.2 gunde 1 tahlil yaptiricaksin seninlemi degilmi diye bakicaz dedi degerleri boyle olupta yukselen varmi
senin degerlerin nasildiBenzer durumdayım biraz yavaş ilerliyor değerim.. ama benim doktorum üç günde bir ikiye katlaması yeterli bizim için diyor.
1 gün geçince — 11 Haziran — 111senin degerlerin nasildi
Üzülme kuzum bende 5hafta 2 günlük gittim aynı bu şekilde sadece kese gördüm ve alttan aynı seninki gibi bana da kese kenarda dedi içe doğru büyümesi gerekiyor dedi...yarın doktora gidecem 6hafta 2günlük oluyor bakalım ben görebilecek miyim...bak benimde ultrason görüntün bu şekilde seninkine çok benziyor..Eki Görüntüle 2280346
Bunu dün aldım, aslında giderken neredeyse 6 haftalık olmuştur kalbini duyabilirim diye gittim ama 4 yada 4,5 haftalık dedi doktor. Sat 11 Mayıs ve 10 Haziran'da hcg 741 çıkmıştı. Doktor üstten keseyi tam göremediği için alttan baktı ve bunu gördü sadece kalp atışını duyarız belki dedi ama kese içinde birşey görememiş çok mutsuzum şu anda. Birde ilaç kullaniyordum gyno lomexin akıntı vardı ve kaşıntı doktor fazla etki etmez ama ben olsam bunu vermezdim bebek düşünen birine dedi aklım çok karışık bel ağrısından ölüyorum. Doktora söyleyemedim bile ağrımi öyle küçük çıkınca.
benimkine kiyasla senin sonuclarin daha iyi duruyor 7.gunde benimkisi 247 di.1 gün geçince — 11 Haziran — 111
3 gün geçince — 13 Haziran — 217
7 gün geçince — 17 Haziran — 604
Yarın kontrolüm var... ben iki günde ikiye katlamıyor diye üzülürken, doktorum iki günde beklediğimiz %60 artış, üç günde de iki katı dedi.. bakalım yarın kaç çıkacak
Amiiinnnn, hayırlısı olsun inşallah hakkımızdabenimkine kiyasla senin sonuclarin daha iyi duruyor 7.gunde benimkisi 247 di.
cok istiyerek hamile kalmadim ben ama yinede dusmesin kimyasal gebelik olmasin diye bakiyorum hayirlisi umarim bebeklerimiz bizimle kalir
Aynen canım bulantı gibi değil. Mesela bana teklif ediyorlar bazen pastadır sütlaçtır vb şeyler. Görünce bişe kafamı çeviriyorum yok ben almiyim diye reddediyorum direk...Ama tam bulantı da değil de böyle bi tiksinme di mi. Normal o zaman acaba üşüttüm mü demiştim
Ben de aynen özellikle tatlıdan tiksindim. Muz bile görmek istemiyorumAynen canım bulantı gibi değil. Mesela bana teklif ediyorlar bazen pastadır sütlaçtır vb şeyler. Görünce bişe kafamı çeviriyorum yok ben almiyim diye reddediyorum direk...