Aynen karpuz çilek muz hep tatlı meyveler ne yiyeceğimi şaşırdım meyve olarak. Yeşil elma yiyorum çoğunluklaBen de aynen özellikle tatlıdan tiksindim. Muz bile görmek istemiyorum
Öyle demeeee... Ben 4 ay hiç kilo almamıştım ama tatlıya bi başladım kalan 5 ayımda 20 kilo aldım yürümekte bile zorlanıyordum artık siyatik gibi kalça kasılmalarım olmuştu. Önce istemedim sonra o yoksunluktan heralde bünye sırf tatlı yedim. Her şey kararında güzelAllah im ben de öyle olayimmm.
Tatli omrum boyunca hep en sevdigim
Ağrı arada oluyor. Içini ferah tut. Bu ara bebim de oluyor ama adetime 1 hafta kala olurdu normalde de . Ben ona yoruyorum. Adet zamani hamile olsak bile ağrılar olurmuş , adet olcakmışız gibiKizlar sol kasigim gibi yumutaligimin orasi gibi bi agri var.oyle cok siddetli degil ama.rahatsiz ediyo.oyle bi agrisi olan varmi.cok korkuyorum bisiy olcak diye
5+5 de karından gordum keseyi bebeği gormedim bile biraz da kiloluyum doktor gayet normal dedi .herkesin farklı oluyor benim gittigim zaman da kalp atisini duyanda vardir. Içini ferah tut bir de benim sat 1 mayıs senle 10 gun aramiz var bugun 7+0 oldum seninki 6 haftaliktan kuçuk olmaliEki Görüntüle 2280346
Bunu dün aldım, aslında giderken neredeyse 6 haftalık olmuştur kalbini duyabilirim diye gittim ama 4 yada 4,5 haftalık dedi doktor. Sat 11 Mayıs ve 10 Haziran'da hcg 741 çıkmıştı. Doktor üstten keseyi tam göremediği için alttan baktı ve bunu gördü sadece kalp atışını duyarız belki dedi ama kese içinde birşey görememiş çok mutsuzum şu anda. Birde ilaç kullaniyordum gyno lomexin akıntı vardı ve kaşıntı doktor fazla etki etmez ama ben olsam bunu vermezdim bebek düşünen birine dedi aklım çok karışık bel ağrısından ölüyorum. Doktora söyleyemedim bile ağrımi öyle küçük çıkınca.
sat 14 mayis gebeligi ilk ogrendigimde 25 di 1 hafta sonra 159 oldu ertesi gun 247 oldu cok dusuk ilerliyor dr.2 gunde 1 tahlil yaptiricaksin seninlemi degilmi diye bakicaz dedi degerleri boyle olupta yukselen varmi
Benim ilk 311 di .2 gün sonra 540 . Yuzde 70 artmış yani. O zaman internette okuduklarimla kesin tutunamicak diye üzülmüstüm 4+5 de doktora gittim. 2 gunde bir iki kati olmasi gerek dedi. Karindan gozukmedi. Alttan baktı ufacik gorduk. Doktor bana dedi ki ben alttan da gorceğimizi düşünmemistim. Kan degerlerime bakarak şupheli gebelik olduğunu düşündü yani. Kese görüldüğune göre kan testi yaptirmana gerek yok dedi. O yüzden çok takmayın kafaniza ben baya üzülmustum . Hayirlısıyla sıze tutunacaktır inşAllahBenzer durumdayım biraz yavaş ilerliyor değerim.. ama benim doktorum üç günde bir ikiye katlaması yeterli bizim için diyor.
Benim doktorum çok rahatlatıcı, tüm korkularımı bertaraf ediyor sağ olsunBenim ilk 311 di .2 gün sonra 540 . Yuzde 70 artmış yani. O zaman internette okuduklarimla kesin tutunamicak diye üzülmüstüm 4+5 de doktora gittim. 2 gunde bir iki kati olmasi gerek dedi. Karindan gozukmedi. Alttan baktı ufacik gorduk. Doktor bana dedi ki ben alttan da gorceğimizi düşünmemistim. Kan degerlerime bakarak şupheli gebelik olduğunu düşündü yani. Kese görüldüğune göre kan testi yaptirmana gerek yok dedi. O yüzden çok takmayın kafaniza ben baya üzülmustum . Hayirlısıyla sıze tutunacaktır inşAllah
kızlar bugün kan testi yaptırdım 71 çıktı.karindan ve vajinalde kese görünmedi.adetimin 7. günü.acaba bu değer çok mu düşük? doktor da cuma tekrar baktir eğer artıyorsa randevu vercem dedi.acaba artar mi ki.simdi bu değerle ben hamile miyim?doktor bir yorum yapmadi.4+6 görünüyor şu an
Seninkinde ufak beyaz bir nokta var bu bile iyi birşey benim ki boşluk ve bel adet sancısı gibi yine de sağol desteğin için..Üzülme kuzum bende 5hafta 2 günlük gittim aynı bu şekilde sadece kese gördüm ve alttan aynı seninki gibi bana da kese kenarda dedi içe doğru büyümesi gerekiyor dedi...yarın doktora gidecem 6hafta 2günlük oluyor bakalım ben görebilecek miyim...bak benimde ultrason görüntün bu şekilde seninkine çok benziyor..
Geç döllenme olabilir +5 hcg hamilelik demek yani hamilesin ama gelişim gösterecek mı baktırmak gerekkızlar bugün kan testi yaptırdım 71 çıktı.karindan ve vajinalde kese görünmedi.adetimin 7. günü.acaba bu değer çok mu düşük? doktor da cuma tekrar baktir eğer artıyorsa randevu vercem dedi.acaba artar mi ki.simdi bu değerle ben hamile miyim?doktor bir yorum yapmadi
Kız yok ne beyaz noktası hiçbirşey yokSeninkinde ufak beyaz bir nokta var bu bile iyi birşey benim ki boşluk ve bel adet sancısı gibi yine de sağol desteğin için..
Ben hamile olduğumu bilmiyorken daha adet günüme 2 gün varken canım deli gibi birşeyler çekti ben o zaman anladım. Onun dışında göğüs hassasiyeti ve acıması oldu. Başka hiç bi belirti olmadı.Belirtileriniz hangi haftanizda basladi arkadaslar.benim sadece kasikta agri var belirti
Geç döllenme olabilir +5 hcg hamilelik demek yani hamilesin ama gelişim gösterecek mı baktırmak gerek
[/QUOTE
Bakalım inşallah artar degerim 2 güne . valla bilmemek daha iyi oluyormuş sanki ilk zamanlar
Bende geçen cars gittim sadece kese gorduj cuma gidicem bende inşallah duyarız kalp atışını sağ tarafta ağrı oluyor bende de ve akintim cok fazla hastalandim sanıyorum her zamanEvet canım sat 7 mayıs bende yarın gideceğim ama inan çok korkuyorumbebişg geçen hafta göremedik sadece kese gördük onda da kena da idi çok şükür ki diş gebelik değil ama içe doğru büyümesi gerek çok korkuyorum var mı kuzum kaşık ağırıpg bel ağırıpg bulantı filan..ultrason resmi varsa göndersene
11 şubat çıkıyor canım hesaplayiclardaBenim de sat 7 Mayıstahminen 18 Şubat diye girmiştim buraya doğum tarihini