- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
Yumurta ıslak mendil kokusuGünaydınnnn
Kızlar aranızda bişeylerden tiksinen var mı? Midem bulanmıyo aslında ama yumurta, süt, muz düşüncesi bile tiksindiriyo beni iki gündür. Psikolojik mi hamilelikten mi anlamadım
çay sigara kokusu ve cok azıcık kahveden tiksinti geldiGünaydınnnn
Kızlar aranızda bişeylerden tiksinen var mı? Midem bulanmıyo aslında ama yumurta, süt, muz düşüncesi bile tiksindiriyo beni iki gündür. Psikolojik mi hamilelikten mi anlamadım
Ben tatlı olan her şeye karşı tiksinti yaşıyorum. 1 lokma tatlı bir şey geçmiyor boğazımdan. İlk hamileliğimde de 4 ay hep ekşi ve tuzlularla geçirmiştim şimdi de aynısı olacak sanırım.Günaydınnnn
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar ben bugun kan verdim 4+2 3382 :) cuma bidaha vericem artış normalmi diye. martta b, kımyasalım vardı. inşallah saglıcakla kavusuruz
Canım bende de kırmızı ete karşı tiksinti oluştuGünaydınnnn
140 150 arası atıyordu sizin kaçtıP
Peki sizinki kaç atıyordu? benimki biraz düşükte o yüzden sormuştum
Bence de bu değerle kimyasal olmazMerhaba kızlar ben bugun kan verdim 4+2 3382 :) cuma bidaha vericem artış normalmi diye. martta b, kımyasalım vardı. inşallah saglıcakla kavusuruz
140 150 arası atıyordu sizin kaçtı
Hayırlı olsun canım
Artık bu değerle kimyasal olmaz bence
Bence de bu değerle kimyasal olmaz
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bende cuma gidceminşallah cuma için rahat edecek
Beni de kahvaltı tiksindiriyoGünaydınnnn
Benim düşüyor, yavas yavas da kalksam ilk saniyeler gozlerim cok kararıyor feci bi duygu, kahvaltidan sonra geciyor genelde.Kızlar sabahları tansiyonunuz düşüyor mu
Allah im ben de öyle olayimmm.Ben tatlı olan her şeye karşı tiksinti yaşıyorum. 1 lokma tatlı bir şey geçmiyor boğazımdan. İlk hamileliğimde de 4 ay hep ekşi ve tuzlularla geçirmiştim şimdi de aynısı olacak sanırım.☻
Kahvaltida 2 yumurta 1 patates mis gibi patatrsli yumurta yaptim ama oldugu gibi cope gitti, bazi seylerin kokusu cok keskin geliyor.Beni de kahvaltı tiksindiriyo
Yumurta ıslak mendil kokusu
çay sigara kokusu ve cok azıcık kahveden tiksinti geldi
bide dondurma düşününce bile kusasım geliyo
Ben tatlı olan her şeye karşı tiksinti yaşıyorum. 1 lokma tatlı bir şey geçmiyor boğazımdan. İlk hamileliğimde de 4 ay hep ekşi ve tuzlularla geçirmiştim şimdi de aynısı olacak sanırım.☻
Canım bende de kırmızı ete karşı tiksinti oluştu