2020 Şubat Anneleri

Günaydınnnn

Kızlar aranızda bişeylerden tiksinen var mı? Midem bulanmıyo aslında ama yumurta, süt, muz düşüncesi bile tiksindiriyo beni iki gündür. Psikolojik mi hamilelikten mi anlamadım
çay sigara kokusu ve cok azıcık kahveden tiksinti geldi
bide dondurma düşününce bile kusasım geliyo

Günaydınnnn

Kızlar aranızda bişeylerden tiksinen var mı? Midem bulanmıyo aslında ama yumurta, süt, muz düşüncesi bile tiksindiriyo beni iki gündür. Psikolojik mi hamilelikten mi anlamadım
Ben tatlı olan her şeye karşı tiksinti yaşıyorum. 1 lokma tatlı bir şey geçmiyor boğazımdan. İlk hamileliğimde de 4 ay hep ekşi ve tuzlularla geçirmiştim şimdi de aynısı olacak sanırım.

Merhaba kızlar ben bugun kan verdim 4+2 3382 :) cuma bidaha vericem artış normalmi diye. martta b, kımyasalım vardı. inşallah saglıcakla kavusuruz

Günaydınnnn

Canım bende de kırmızı ete karşı tiksinti oluştu

Kızlar sabahları tansiyonunuz düşüyor mu
Benim düşüyor, yavas yavas da kalksam ilk saniyeler gozlerim cok kararıyor feci bi duygu, kahvaltidan sonra geciyor genelde.
Allah im ben de öyle olayimmm.
Tatli omrum boyunca hep en sevdigim seydir.

Beni de kahvaltı tiksindiriyo
Kahvaltida 2 yumurta 1 patates mis gibi patatrsli yumurta yaptim ama oldugu gibi cope gitti, bazi seylerin kokusu cok keskin geliyor.

Kizlar aranızda usg ölçümünde 2 haftaya yakın geriden ölçüm olaniniz var mi, varsa yazin. Yarin kontrolüm var asiri heyecanliyim ilerliyor mu noldu diye. Sat a gore 7+1 usg ye gore 5+2 olcam yarin,vajinal usg talep edicem kalp atisini gormeden rahat edemicem.

Yumurta ıslak mendil kokusu

çay sigara kokusu ve cok azıcık kahveden tiksinti geldi
bide dondurma düşününce bile kusasım geliyo

Canım bende de kırmızı ete karşı tiksinti oluştu

Ama tam bulantı da değil de böyle bi tiksinme di mi. Normal o zaman acaba üşüttüm mü demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…