2020 Şubat Anneleri

Günaydınnnn

Kızlar aranızda bişeylerden tiksinen var mı? Midem bulanmıyo aslında ama yumurta, süt, muz düşüncesi bile tiksindiriyo beni iki gündür. Psikolojik mi hamilelikten mi anlamadım
ay olmaz mı hemde nasıl yumurta ve kızartma kokuları özellikle. tatlıyı normalde çok severim ama asla midem almıyo. sadece beyaz peynir yiyebiliyorum bazen akşam yemeğinde bile
parfüm kokuları da çok kötü ediyo beni. yani psikolojik değil tamamen normal bence

Aynen Cuma bakalım benim değer kaç çıkacak sizin yine yüksek ben 52 sadece Pazartesi normalde bugün tekrarla dedi ama yaptırmıcam Cuma gitcem
zaten bence de erken daha bat da yakındı senin değil mi? azcık sabret bence güzel sonuçlar alacaksın

Aynen Cuma bakalım benim değer kaç çıkacak sizin yine yüksek ben 52 sadece Pazartesi normalde bugün tekrarla dedi ama yaptırmıcam Cuma gitcem

daha düşüklerden artanlarda var. inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine. inşallah hepimiz kavusuşur

Hanımla merhaba, aranıza yeni katıldım bende sanırım nasipse şubat annesi olacam gibi sanki...6hafta 1günlüğüm sizler kaç haftasınıw bebeğinizi gördünüz mü?beraber ultrason resimleri paylaşalım..

Kizlar sol kasigim gibi yumutaligimin orasi gibi bi agri var.oyle cok siddetli degil ama.rahatsiz ediyo.oyle bi agrisi olan varmi.cok korkuyorum bisiy olcak diye

Hayirli olsun canim 5+6 da gordum ultrasonda
Var mı bebisingm ultrason resmi paylaşabilir missm?benim bebisin i geçen hafta perşembe günü vAjimal ultrason ile 5hafta 2günlük iken keseyi gördük ve kenarda duruyordu, doktorum haftaya gel bakalım ne tarafa büyüyor dedi çok korkuyorum inanılmaz kötü birşey diyecek diye..bak benim ultrason resmi!

Eklentiler

• IMG-20190614-WA0003.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 53
Sat tarihimiz aynı sanırım canım 7 mayıs benim ki geçen çarşamba keseyi gordum bu cuma da kalp atışı için gidicem inşallah duyarız

Sat tarihimiz aynı sanırım canım 7 mayıs benim ki geçen çarşamba keseyi gordum bu cuma da kalp atışı için gidicem inşallah duyarız
Evet canım sat 7 mayıs bende yarın gideceğim ama inan çok korkuyorum bebişg geçen hafta göremedik sadece kese gördük onda da kena da idi çok şükür ki diş gebelik değil ama içe doğru büyümesi gerek çok korkuyorum var mı kuzum kaşık ağırıpg bel ağırıpg bulantı filan..ultrason resmi varsa göndersene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…