Ben de aynen özellikle tatlıdan tiksindim. Muz bile görmek istemiyorum
[/QUOTEBBen ilk gebeligimde 27 kilo ikincide 26 kilo aldim ve su an 58 kiloyum tekrarÖyle demeeee... Ben 4 ay hiç kilo almamıştım ama tatlıya bi başladım kalan 5 ayımda 20 kilo aldım yürümekte bile zorlanıyordum artık siyatik gibi kalça kasılmalarım olmuştu. Önce istemedim sonra o yoksunluktan heralde bünye sırf tatlı yedim. Her şey kararında güzel
Değiştiriyim o zaman11 şubat çıkıyor canım hesaplayiclarda
Kalp atışını duydun mu canımDeğiştiriyim o zamanyaşasın bi sevindim
Randevumuz 25 Mayıs'ta, biraz beklemek istedim kalp atışını da duyayım diye, hcg testinden sonra hiç gitmedim kontrole, salı günü başlıyoruz artık inşallahKalp atışını duydun mu canım
Benim ilk değerim 14 çıktı 2 gün sonra 52 normalde bugün tekrar yaptırmam gerekiyordu ama gitmedim regl 3 gün oldu gecikmesi Cuma gidicem yeniden hcg yaptırıcam artık ne çıkarsa bahtımakızlar bugün kan testi yaptırdım 71 çıktı.karindan ve vajinalde kese görünmedi.adetimin 7. günü.acaba bu değer çok mu düşük? doktor da cuma tekrar baktir eğer artıyorsa randevu vercem dedi.acaba artar mi ki.simdi bu değerle ben hamile miyim?doktor bir yorum yapmadi
Evet ölçmek lazım sonra yükselirse eğer önceden mi yüksekti yoksa 20. Hafta da mı ortaya çıktı bu önemli gebelik tansiyonu sıkıntılı bir durumTansiyonunuzu hiç ölçüyor musunuz ?
Yok canım cuma günü çağırdı Dr inşallah duyarimRandevumuz 25 Mayıs'ta, biraz beklemek istedim kalp atışını da duyayım diye, hcg testinden sonra hiç gitmedim kontrole, salı günü başlıyoruz artık inşallahsen duymuş muydun?
Sağlık ocağında ebe ölçtü 11 8 geldi hep o arada olur geneldeTansiyonunuzu hiç ölçüyor musunuz ?
Yok canım cuma günü çağırdı Dr inşallah duyarim
Canim benimde aynısı sag yanimda var. Kasigim mi agriyor yumurtaligim mi anlamiyorum. Ama sadece yorulunca agriyor. Dinlenince geçiyor. Ve bende endiseleniyorum bu agridan dolayi. Siddetli degil ama rahatsız edici.Kizlar sol kasigim gibi yumutaligimin orasi gibi bi agri var.oyle cok siddetli degil ama.rahatsiz ediyo.oyle bi agrisi olan varmi.cok korkuyorum bisiy olcak diye
Tabiki Dr a gidip gelince zaten ilk iş burda paylaşmak oluyorAyy inşallah duyarsınhaber ver bize de
2 hafta sonra gel dedi ama randevu bulamadım başka Dr a gidicem 4 temmuzdaKız yok ne beyaz noktası hiçbirşey yokbende de bel ağırıpg var senin kontrol ne zaman
Normalmiş öyle diyorlar Dr danışmak daha iyi amaKızlar akıntınız ne durumda? ya benim bazen çok oluyor. beyaz akıntı genelde, normal olduğunu biliyorum. ama bazen de sarı koyu kıvamlı akıntım oluyor ama az oluyor o. kokusuz akıntı hep, kokulu olsa enfeksiyondan şüphelenicem ama.
yani sizde nedir bu akıntı durumları?
Bende de var akıntı su gibi. Bu aralar daha çok arttı sanki. Ama normalmiş, östrojen hormonu arttıkça akıntı da artarmış. Sıkıntı yapacak bir durum yok canımKızlar akıntınız ne durumda? ya benim bazen çok oluyor. beyaz akıntı genelde, normal olduğunu biliyorum. ama bazen de sarı koyu kıvamlı akıntım oluyor ama az oluyor o. kokusuz akıntı hep, kokulu olsa enfeksiyondan şüphelenicem ama.
yani sizde nedir bu akıntı durumları?
Anlaşılan güzel artiyor☺Hayırlı olsun canımBenim ilk değerim 14 çıktı 2 gün sonra 52 normalde bugün tekrar yaptırmam gerekiyordu ama gitmedim regl 3 gün oldu gecikmesi Cuma gidicem yeniden hcg yaptırıcam artık ne çıkarsa bahtıma
Anlattığın ağırı nin tıpatıp aynısı bende de var..dinlenince geçiyor benimde yarın kontrolüm var sorarım kuzum sana da yazarım..bana dua et me olur benim bebeğim kenarda duruyor inşaallah yarın görürüm onu ve olması gereken yere geliyordur...ihtiyacım var dualara ❤❤❤Canim benimde aynısı sag yanimda var. Kasigim mi agriyor yumurtaligim mi anlamiyorum. Ama sadece yorulunca agriyor. Dinlenince geçiyor. Ve bende endiseleniyorum bu agridan dolayi. Siddetli degil ama rahatsız edici.
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Insallah yarin guzel haberlerle gelirsin. Senden haber bekliyorum canim çünkü surekli aklimi kurcalıyor aklima kötü seyler geliyor. Insallah normal bir ağrıdırAnlattığın ağırı nin tıpatıp aynısı bende de var..dinlenince geçiyor benimde yarın kontrolüm var sorarım kuzum sana da yazarım..bana dua et me olur benim bebeğim kenarda duruyor inşaallah yarın görürüm onu ve olması gereken yere geliyordur...ihtiyacım var dualara ❤❤❤