- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 32
Herseyden tiksiniyorumBeni de kahvaltı tiksindiriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herseyden tiksiniyorumBeni de kahvaltı tiksindiriyo
Aynen Cuma bakalım benim değer kaç çıkacak sizin yine yüksek ben 52 sadece Pazartesi normalde bugün tekrarla dedi ama yaptırmıcam Cuma gitceminşallah cuma için rahat edecek
ay olmaz mı hemde nasıl yumurta ve kızartma kokuları özellikle. tatlıyı normalde çok severim ama asla midem almıyo. sadece beyaz peynir yiyebiliyorum bazen akşam yemeğinde bileGünaydınnnn
Kızlar aranızda bişeylerden tiksinen var mı? Midem bulanmıyo aslında ama yumurta, süt, muz düşüncesi bile tiksindiriyo beni iki gündür. Psikolojik mi hamilelikten mi anlamadım
zaten bence de erken daha bat da yakındı senin değil mi? azcık sabret bence güzel sonuçlar alacaksınAynen Cuma bakalım benim değer kaç çıkacak sizin yine yüksek ben 52 sadece Pazartesi normalde bugün tekrarla dedi ama yaptırmıcam Cuma gitcem
Aynen Cuma bakalım benim değer kaç çıkacak sizin yine yüksek ben 52 sadece Pazartesi normalde bugün tekrarla dedi ama yaptırmıcam Cuma gitcem
Bugünle birlikte 3 gün gecikmezaten bence de erken daha bat da yakındı senin değil mi? azcık sabret bence güzel sonuçlar alacaksın
Amin inşallahdaha düşüklerden artanlarda var. inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine. inşallah hepimiz kavusuşur
Hosgeldin cnm.hayirlisi olsun bebisinHanımla merhaba, aranıza yeni katıldım bende sanırım nasipse şubat annesi olacam gibi sanki...6hafta 1günlüğüm sizler kaç haftasınıw bebeğinizi gördünüz mü?beraber ultrason resimleri paylaşalım..
Merhaba canım sen ne kadarlık hamilesin??gittim mi doktora?Hosgeldin cnm.hayirlisi olsun bebisin
Acilde kan tahlili yapildi.yarin kadin dogumcuya gitcem cnm.hcg 1048 cikti dort haftalik filan oluyomus.Merhaba canım sen ne kadarlık hamilesin??gittim mi doktora?
Hayirli olsun canim 5+6 da gordum ultrasondaHanımla merhaba, aranıza yeni katıldım bende sanırım nasipse şubat annesi olacam gibi sanki...6hafta 1günlüğüm sizler kaç haftasınıw bebeğinizi gördünüz mü?beraber ultrason resimleri paylaşalım..
Var mı bebisingm ultrason resmi paylaşabilir missm?benim bebisin i geçen hafta perşembe günü vAjimal ultrason ile 5hafta 2günlük iken keseyi gördük ve kenarda duruyordu, doktorum haftaya gel bakalım ne tarafa büyüyor dedi çok korkuyorum inanılmaz kötü birşey diyecek diye..bak benim ultrason resmi!Hayirli olsun canim 5+6 da gordum ultrasonda
İnşaallah görürsün kuzum görmesem de korkma daha çok minikAcilde kan tahlili yapildi.yarin kadin dogumcuya gitcem cnm.hcg 1048 cikti dort haftalik filan oluyomus.
Sat tarihimiz aynı sanırım canım 7 mayıs benim ki geçen çarşamba keseyi gordum bu cuma da kalp atışı için gidicem inşallah duyarızHanımla merhaba, aranıza yeni katıldım bende sanırım nasipse şubat annesi olacam gibi sanki...6hafta 1günlüğüm sizler kaç haftasınıw bebeğinizi gördünüz mü?beraber ultrason resimleri paylaşalım..
Bende de var sağ taraftaKizlar sol kasigim gibi yumutaligimin orasi gibi bi agri var.oyle cok siddetli degil ama.rahatsiz ediyo.oyle bi agrisi olan varmi.cok korkuyorum bisiy olcak diye
Merhaba canım sen ne kadarlık hamilesin??gittim mi doktora?
Acilde kan tahlili yapildi.yarin kadin dogumcuya gitcem cnm.hcg 1048 cikti dort haftalik filan oluyomus.
[/QUOTEt
5 hafta olmadan pek görünmüyor canım ama
Evet canım sat 7 mayıs bende yarın gideceğim ama inan çok korkuyorum bebişg geçen hafta göremedik sadece kese gördük onda da kena da idi çok şükür ki diş gebelik değil ama içe doğru büyümesi gerek çok korkuyorum var mı kuzum kaşık ağırıpg bel ağırıpg bulantı filan..ultrason resmi varsa gönderseneSat tarihimiz aynı sanırım canım 7 mayıs benim ki geçen çarşamba keseyi gordum bu cuma da kalp atışı için gidicem inşallah duyarız