Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar aranızda bişeylerden tiksinen var mı? Midem bulanmıyo aslında ama yumurta, süt, muz düşüncesi bile tiksindiriyo beni iki gündür. Psikolojik mi hamilelikten mi anlamadım
ay olmaz mı hemde nasıl yumurta ve kızartma kokuları özellikle. tatlıyı normalde çok severim ama asla midem almıyo. sadece beyaz peynir yiyebiliyorum bazen akşam yemeğinde bile
parfüm kokuları da çok kötü ediyo beni. yani psikolojik değil tamamen normal bence
Hanımla merhaba, aranıza yeni katıldım bende sanırım nasipse şubat annesi olacam gibi sanki...6hafta 1günlüğüm sizler kaç haftasınıw bebeğinizi gördünüz mü?beraber ultrason resimleri paylaşalım..
Kizlar sol kasigim gibi yumutaligimin orasi gibi bi agri var.oyle cok siddetli degil ama.rahatsiz ediyo.oyle bi agrisi olan varmi.cok korkuyorum bisiy olcak diye
Hanımla merhaba, aranıza yeni katıldım bende sanırım nasipse şubat annesi olacam gibi sanki...6hafta 1günlüğüm sizler kaç haftasınıw bebeğinizi gördünüz mü?beraber ultrason resimleri paylaşalım..
Var mı bebisingm ultrason resmi paylaşabilir missm?benim bebisin i geçen hafta perşembe günü vAjimal ultrason ile 5hafta 2günlük iken keseyi gördük ve kenarda duruyordu, doktorum haftaya gel bakalım ne tarafa büyüyor dedi çok korkuyorum inanılmaz kötü birşey diyecek diye..bak benim ultrason resmi!
Kizlar sol kasigim gibi yumutaligimin orasi gibi bi agri var.oyle cok siddetli degil ama.rahatsiz ediyo.oyle bi agrisi olan varmi.cok korkuyorum bisiy olcak diye
Acilde kan tahlili yapildi.yarin kadin dogumcuya gitcem cnm.hcg 1048 cikti dort haftalik filan oluyomus.
[/QUOTEt
5 hafta olmadan pek görünmüyor canım ama
Evet canım sat 7 mayıs bende yarın gideceğim ama inan çok korkuyorum bebişg geçen hafta göremedik sadece kese gördük onda da kena da idi çok şükür ki diş gebelik değil ama içe doğru büyümesi gerek çok korkuyorum var mı kuzum kaşık ağırıpg bel ağırıpg bulantı filan..ultrason resmi varsa göndersene