2020 Şubat Anneleri

benim de sat 5 mayıs canım. ben cumartesi gidicem. inşallah duyarsın pıtpıt ❤ benim kese göründü sadece ya kalp atışını dinlemeden bi içim rahat etmicek. geçmiyo günler ya.
bizi de haberdar edin, çünkü ben anca pazartesi gidebilicem

6+4 GÜNLÜK ÇOK HAFİF DUYDUK 120 ATTI
çok sevindim canım, bence artık biraz rahatla, doktorun da her şey yolunda demişse bu kadar korkup stres yapma

Selam arkadaşlar ben de inşallah şubatta anne olacağım 7+1 günlük hamileyim kalp atışını duyduk. Ama hala kaygılarım var bişey olursa diye. Normalde evhamlı değilimdir ama naparsınız

hayırlı olsun kalp atışını da duymuşsun ne güzel, evham yapmamak elde değil bazen ama yine de rahat olmaya çalış. benim ikinci hamileliğim ve ilkine göre bende sanki daha evhamlı oldum. ilkinde kalp atışını hemen duymuştum şimdi daha duyamadım ondan sanırım. halbuki 6. haftamdayım daha ve kalp atışını duymak 9-10 haftada bile olabilirmiş bunu bilmeme rağmen bazen evham yapıyorum, anneliğin gereğinden herhalde

Hamileyken kullanılacak güneş koruyucu soran var mı dr bugun giden varsa sorun kızlar ben daha önce helio care kullandım ama doğal mı değil mi bilmiyorum şampuanımı falan bitkisel aldımda bi o kaldı
Biri sormuştu farmasi kullanılabilir

Herkes kalp atışı konuşuyor be kadar güzel ben daha hamile miyim onu anlamış değilim
Bu arada eğitimlere katıldığım İçin biliyorum farmasi güneş kremi gebelikte kullanıma uygun
İçerik maddeleri doktor tarafından onaylanmış yine de araştırın derim o kadar para vermeye gerek yok

Herkese hayırlı olsun kalp atışları kızlar hepsini tek tek okudum
ben 25'ine aldım randevuyu, hcg testinden sonra hiç gitmedim umarım dış gebelik boş gebelik filan değildir çok korkuyorum, tam 7 hafta bitmiş olacak randevu günü.

Benim hcg değeri de regl 1 gün geciktiğinde 404'dü, 2 gün sonra 1308'di.

Hayırlı olsun çok aşırı heyecanlı oluyor

Kızlar ben 5 haftalık hamileyim Pazar günü oy kullanıp tatile gideceğiz bodruma uçakla gidicez sizce bu durum sakıncalı mı tatilimin zehir olmasını istemiyorum

Kızlar ben 5 haftalık hamileyim Pazar günü oy kullanıp tatile gideceğiz bodruma uçakla gidicez sizce bu durum sakıncalı mı tatilimin zehir olmasını istemiyorum

İlk 12 hafta yolculuk için tehlikeli dönem aslında. Doktorunu görüp öyle gitsen daha iyi olur sanki canım, sanırım yolculuk öncesi iğne yapıyolarmış olası bi düşüğe karşı önlem olması için.

bana doktorum hiç bir sakıncası yok dedi. bu akşam uçağa binicem hatta. 5 buçuk haftalıkken gitmiştim kese görünmüştü sadece ve herşey yolunda dedi. kendini çok yormamak şartıyla serbestsin dedi. 6. haftamın içindeyim şu an. ama emin olmak için doktoruna sor tabiiki.

Bende bugun ogrendim arkadaslar.dort gun gecmisti.hcg 1048.son adet tarihim 21 mayis dort haftalikmi oluyo simdi.acildeki doktor cok yeni daha dedi.cuma uzmana gidicem

Bende bugun ogrendim arkadaslar.dort gun gecmisti.hcg 1048.son adet tarihim 21 mayis dort haftalikmi oluyo simdi.acildeki doktor cok yeni daha dedi.cuma uzmana gidicem
Benimde son adet tarihi 22 mayıs cuma hastaneye gidicem bakalım kese görünür sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…