2020 Şubat Anneleri

Benım doktor bakmadı düşün daha erken dedi 5 haftanın nesi erken belki dış gebeliktir belki kese yoktur insan bakmadan yollar mı

Benım doktor bakmadı düşün daha erken dedi 5 haftanın nesi erken belki dış gebeliktir belki kese yoktur insan bakmadan yollar mı

Aslında 5 hafta tam 5 hafta olmuyo 3 haftalık bişey oluyo :) 3 haftada da yanlış hatırlamıyorsam kese oluşmamış oluyo daha oluşsa da bebeği göremez. Ama zaman geçmiyo tabi şu süreçte hak veriyorum ben de çok zor bekliyorum şu an :) dış gebelik bile şu anda anlaşılamıyomuş, çok şiddetli bi ağrıyla kendini belli ederdi korkmayın.

Pazartesi yaptırdım gecikme olmadan çünkü 6 aydır deniyorduk silik çizgi çıktı değer 52.32 çıktı şimdi sadece bekliyorum şuan iki gün gecikmem var Cuma tekrar kan vericem
Her bunyenin degeri yapisi farkli olur.niye endiselisin bence degerin iyi

Arkadaslar bugun ogrendim gebeligimide ben bir hafta yakindir mantarla ugrasiyorum.kasintidan ölüyorum.gebelik suphem var diye hic ilacta icemedim.bi korku olustu.bu durum bebegime zarar vermez dimi.cumaya gidicem kadin dogumcuya o zaman meramimi ona anlatirim.bi ilac bi krem verir heralde.canesten kullandim sirkeli suyla dezenfekte ettim ama gecmedi bi turlu lanet olasi

Arkadaslar bugun ogrendim gebeligimide ben bir hafta yakindir mantarla ugrasiyorum.kasintidan ölüyorum.gebelik suphem var diye hic ilacta icemedim.bi korku olustu.bu durum bebegime zarar vermez dimi.cumaya gidicem kadin dogumcuya o zaman meramimi ona anlatirim.bi ilac bi krem verir heralde.canesten kullandim sirkeli suyla dezenfekte ettim ama gecmedi bi turlu lanet olasi
Canım bende de iki ay öncesinde kaşıntı olmuştu gebelik olmadığı için trovazol krem kullanmıştım. Netten de bakmıştım o zaman bitkisel ne iyi gelir die ama alıp denemeye fırsatım olmamıştı.
Genital mantar şikayetlerinde; kaynayan suya dört-beş kaşık aynısafa bitkisinden konularak beş-altı dakika kaynatılır. Su ılıdıktan sonra oturma banyosu şeklinde uygulanır. Bu işlemin haftada üç kez tekrar edilmesini öneririm. Mantar şikayetiniz, suyun temas edemeyeceği yerde ise karışımın lapası mantarlı bölge üzerinde 15 dakika kadar etki ettirilebilir. Adet döneminde kür kullanımını önermiyorum. Ek olarak propolis de kullanmanız gerekir. Günde bir defa yemeklerden iki saat sonra yarım su bardağı suya 10 damla damlatılan propolis içilmelidir.
Bunu İbrahim Saraçoğlu nun sitesinden kopyaladim. İnş işine yarar geçmiş olsun:KK39:

Canım bende de iki ay öncesinde kaşıntı olmuştu gebelik olmadığı için trovazol krem kullanmıştım. Netten de bakmıştım o zaman bitkisel ne iyi gelir die ama alıp denemeye fırsatım olmamıştı.
Genital mantar şikayetlerinde; kaynayan suya dört-beş kaşık aynısafa bitkisinden konularak beş-altı dakika kaynatılır. Su ılıdıktan sonra oturma banyosu şeklinde uygulanır. Bu işlemin haftada üç kez tekrar edilmesini öneririm. Mantar şikayetiniz, suyun temas edemeyeceği yerde ise karışımın lapası mantarlı bölge üzerinde 15 dakika kadar etki ettirilebilir. Adet döneminde kür kullanımını önermiyorum. Ek olarak propolis de kullanmanız gerekir. Günde bir defa yemeklerden iki saat sonra yarım su bardağı suya 10 damla damlatılan propolis içilmelidir.
Bunu İbrahim Saraçoğlu nun sitesinden kopyaladim. İnş işine yarar geçmiş olsun:KK39:
Cok tesekkur ederim.ilk gebigim oldugu icin herseyin acemisi oluyorum.enfeksiyon bebegime zarar getirmemistir dimi.yoksa onemli degil ben kasintiya dayanirim

Çok sinir bozucu bişey bu ben 1 ay yaşdım yeni evlendiğim zamanlar doktor fitil ve ilaç vermişti gebelik şüphenizde hemen bırakın bunlar kuvvetli ilaçlar dedi ama yinede doktora sormalısın yada sabret süphen gidene kadar sirkeli sularla idare etmeye çalış kaşıntı hapı var acilde iğnesinide yapıyolar hatta o rahatlatır ama doktora tanış yinede tabi,
Ben gebeliğimi öğrenmeden 1 hafta önce akıntım çok diye gitmiştim smear testi aldı fitil vermişti ama tam döllenme yerleşme zamanı hani hesap ediyodum bi zararı olurmu edermi derken kullanmadım 1 hafta sonrada hamile olduğumu öğrenmiştim doktora söyledim kullandaydın dedi ama mantar işin olanlar ağır ilaç demişti bana doktor o zamanlar inşallah seninde güzel haberlere işarettir

Kızlar günaydın ben yine sabah köründe uyandım 😢. Folik asit+iyot+b12 içeren folica adında bir ilaç kullanıyorum. O mu yapıyor bilmiyorum ama ben her sabah karın agrısıyla uyanıyorum. Sık tuvalete gitmiyorum ama bir kez gitsemde ishal gibiyim. Buradaki devlet hastanesi başka folik asit yazdı onu mu alsam acaba? Daha önce başına gelen var mı? Folik asit yapar mı bunu?

Mantar bebeğe zarar vermiyor ama bazen düşüşe sebep olabiliyor hamileyken de kullanılacak mantar ilacı var fitil şeklinde dr tedavinizi yazar ama ihmal etmeyin gidin muhakkak

X