25 26 gunde bir cnmSon 19 Mayıs benim ama 2 gün gecikti daha döngünüz kaç günde bir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 26 gunde bir cnmSon 19 Mayıs benim ama 2 gün gecikti daha döngünüz kaç günde bir
Benım doktor bakmadı düşün daha erken dedi 5 haftanın nesi erken belki dış gebeliktir belki kese yoktur insan bakmadan yollar mı
Anladım benim 28 günde bir 2 gün gecikti bide sanırım geç döllenme değerim çok az25 26 gunde bir cnm
Degerin kaç cnmAnladım benim 28 günde bir 2 gün gecikti bide sanırım geç döllenme değerim çok az
Ne kadarlıksınMeraba, 2020 Şubat Anne Adayları burada mı
Pazartesi yaptırdım gecikme olmadan çünkü 6 aydır deniyorduk silik çizgi çıktı değer 52.32 çıktı şimdi sadece bekliyorum şuan iki gün gecikmem var Cuma tekrar kan vericemDegerin kaç cnm
ÇıktımıMerhaba kızlar bende insallah Şubat annesi olacagim.bat'a 8 gün var.
Hissediyorum...
Çıktımı
Her bunyenin degeri yapisi farkli olur.niye endiselisin bence degerin iyiPazartesi yaptırdım gecikme olmadan çünkü 6 aydır deniyorduk silik çizgi çıktı değer 52.32 çıktı şimdi sadece bekliyorum şuan iki gün gecikmem var Cuma tekrar kan vericem
Ben daha önce düşük yaptığım İçin belki bu endişeHer bunyenin degeri yapisi farkli olur.niye endiselisin bence degerin iyi
Canım bende de iki ay öncesinde kaşıntı olmuştu gebelik olmadığı için trovazol krem kullanmıştım. Netten de bakmıştım o zaman bitkisel ne iyi gelir die ama alıp denemeye fırsatım olmamıştı.Arkadaslar bugun ogrendim gebeligimide ben bir hafta yakindir mantarla ugrasiyorum.kasintidan ölüyorum.gebelik suphem var diye hic ilacta icemedim.bi korku olustu.bu durum bebegime zarar vermez dimi.cumaya gidicem kadin dogumcuya o zaman meramimi ona anlatirim.bi ilac bi krem verir heralde.canesten kullandim sirkeli suyla dezenfekte ettim ama gecmedi bi turlu lanet olasi
Cok tesekkur ederim.ilk gebigim oldugu icin herseyin acemisi oluyorum.enfeksiyon bebegime zarar getirmemistir dimi.yoksa onemli degil ben kasintiya dayanirimCanım bende de iki ay öncesinde kaşıntı olmuştu gebelik olmadığı için trovazol krem kullanmıştım. Netten de bakmıştım o zaman bitkisel ne iyi gelir die ama alıp denemeye fırsatım olmamıştı.
Genital mantar şikayetlerinde; kaynayan suya dört-beş kaşık aynısafa bitkisinden konularak beş-altı dakika kaynatılır. Su ılıdıktan sonra oturma banyosu şeklinde uygulanır. Bu işlemin haftada üç kez tekrar edilmesini öneririm. Mantar şikayetiniz, suyun temas edemeyeceği yerde ise karışımın lapası mantarlı bölge üzerinde 15 dakika kadar etki ettirilebilir. Adet döneminde kür kullanımını önermiyorum. Ek olarak propolis de kullanmanız gerekir. Günde bir defa yemeklerden iki saat sonra yarım su bardağı suya 10 damla damlatılan propolis içilmelidir.
Bunu İbrahim Saraçoğlu nun sitesinden kopyaladim. İnş işine yarar geçmiş olsun
5 haftalıkkenKeseyi kaç haftalıkken gördüniz kızlar
Çok sinir bozucu bişey bu ben 1 ay yaşdım yeni evlendiğim zamanlar doktor fitil ve ilaç vermişti gebelik şüphenizde hemen bırakın bunlar kuvvetli ilaçlar dedi ama yinede doktora sormalısın yada sabret süphen gidene kadar sirkeli sularla idare etmeye çalış kaşıntı hapı var acilde iğnesinide yapıyolar hatta o rahatlatır ama doktora tanış yinede tabi,Arkadaslar bugun ogrendim gebeligimide ben bir hafta yakindir mantarla ugrasiyorum.kasintidan ölüyorum.gebelik suphem var diye hic ilacta icemedim.bi korku olustu.bu durum bebegime zarar vermez dimi.cumaya gidicem kadin dogumcuya o zaman meramimi ona anlatirim.bi ilac bi krem verir heralde.canesten kullandim sirkeli suyla dezenfekte ettim ama gecmedi bi turlu lanet olasi
Evet benim daha düşük çıkmıştıHer bunyenin degeri yapisi farkli olur.niye endiselisin bence degerin iyi
Mantar bebeğe zarar vermiyor ama bazen düşüşe sebep olabiliyor hamileyken de kullanılacak mantar ilacı var fitil şeklinde dr tedavinizi yazar ama ihmal etmeyin gidin muhakkakArkadaslar bugun ogrendim gebeligimide ben bir hafta yakindir mantarla ugrasiyorum.kasintidan ölüyorum.gebelik suphem var diye hic ilacta icemedim.bi korku olustu.bu durum bebegime zarar vermez dimi.cumaya gidicem kadin dogumcuya o zaman meramimi ona anlatirim.bi ilac bi krem verir heralde.canesten kullandim sirkeli suyla dezenfekte ettim ama gecmedi bi turlu lanet olasi