2020 Şubat Anneleri

Günaydınnnn 👯👯

Kızlar aranızda bişeylerden tiksinen var mı? Midem bulanmıyo aslında ama yumurta, süt, muz düşüncesi bile tiksindiriyo beni iki gündür. Psikolojik mi hamilelikten mi anlamadım 🤦
çay sigara kokusu ve cok azıcık kahveden tiksinti geldi
bide dondurma düşününce bile kusasım geliyo :KK70: :KK70:

Günaydınnnn 👯👯

Kızlar aranızda bişeylerden tiksinen var mı? Midem bulanmıyo aslında ama yumurta, süt, muz düşüncesi bile tiksindiriyo beni iki gündür. Psikolojik mi hamilelikten mi anlamadım 🤦
Ben tatlı olan her şeye karşı tiksinti yaşıyorum. 1 lokma tatlı bir şey geçmiyor boğazımdan. İlk hamileliğimde de 4 ay hep ekşi ve tuzlularla geçirmiştim şimdi de aynısı olacak sanırım. 🤢

Günaydınnnn 👯👯

Canım bende de kırmızı ete karşı tiksinti oluştu :KK15:

Kızlar sabahları tansiyonunuz düşüyor mu
Benim düşüyor, yavas yavas da kalksam ilk saniyeler gozlerim cok kararıyor feci bi duygu, kahvaltidan sonra geciyor genelde.
Ben tatlı olan her şeye karşı tiksinti yaşıyorum. 1 lokma tatlı bir şey geçmiyor boğazımdan. İlk hamileliğimde de 4 ay hep ekşi ve tuzlularla geçirmiştim şimdi de aynısı olacak sanırım. 🤢
Allah im ben de öyle olayimmm.
Tatli omrum boyunca hep en sevdigim seydir.

Beni de kahvaltı tiksindiriyo:110:
Kahvaltida 2 yumurta 1 patates mis gibi patatrsli yumurta yaptim ama oldugu gibi cope gitti, bazi seylerin kokusu cok keskin geliyor.

Kizlar aranızda usg ölçümünde 2 haftaya yakın geriden ölçüm olaniniz var mi, varsa yazin. Yarin kontrolüm var asiri heyecanliyim ilerliyor mu noldu diye. Sat a gore 7+1 usg ye gore 5+2 olcam yarin,vajinal usg talep edicem kalp atisini gormeden rahat edemicem.

Yumurta ıslak mendil kokusu

çay sigara kokusu ve cok azıcık kahveden tiksinti geldi
bide dondurma düşününce bile kusasım geliyo :KK70: :KK70:

Canım bende de kırmızı ete karşı tiksinti oluştu :KK15:

Ama tam bulantı da değil de böyle bi tiksinme di mi. Normal o zaman acaba üşüttüm mü demiştim 🤦

X