2020 Şubat Anneleri

Merhabalar bende 2020 şubat annesi olucam kısmetse bu ikinci hamileliğim ama hiç birşey hissetmiyorum ilk hamileliliğimde çok bulantım ve uyku vardı sizde durumlar nasıl?

Hamileyken kullanılacak güneş koruyucu soran var mı dr bugun giden varsa sorun kızlar ben daha önce helio care kullandım ama doğal mı değil mi bilmiyorum şampuanımı falan bitkisel aldımda bi o kaldı
Solanteyi tavsiye ederim normalde de kullanıyorum ilk hamileliğimde de kullandım. Hamileler için olan ürünü, solante pregna

Merhabalar bende 2020 şubat annesi olucam kısmetse bu ikinci hamileliğim ama hiç birşey hissetmiyorum ilk hamileliliğimde çok bulantım ve uyku vardı sizde durumlar nasıl?
hayırlı olsun 😊
kaç haftalık şu an? benim de birşeyim yoktu pek 4 gündür kötüyüm ama. 6. haftadan itibaren başlıyor genelde. ilkine göre daha kötüyüm hatta. yaş bile etkiliyor bence.

Hamileyken kullanılacak güneş koruyucu soran var mı dr bugun giden varsa sorun kızlar ben daha önce helio care kullandım ama doğal mı değil mi bilmiyorum şampuanımı falan bitkisel aldımda bi o kaldı
vallahi hiç düşünmedim ben onu sormayı, kızımın güneş koruyucusundan sürüyorum açık tenli ve hassas diye sebamedin bebekler için olanını alıyorum.

P
Selam arkadaşlar ben de inşallah şubatta anne olacağım 7+1 günlük hamileyim kalp atışını duyduk. Ama hala kaygılarım var bişey olursa diye. Normalde evhamlı değilimdir ama naparsınız
Peki sizinki kaç atıyordu? benimki biraz düşükte o yüzden sormuştum

Solantenin gebeler için güneş koruyucusu var. Onu kullanmıştım ilkinde ama bu sefer çocuklar bebek için olanından kullanırım çocuga alınca dedim. Çok kasmıycam.

Solante 148 olmuş😢Başka mustela bebekler için olanını filan kullansak olmaz mı acaba? Hanımlar yakın zamanda doktoruna giden sorabilir miii??

Solante 148 olmuş😢Başka mustela bebekler için olanını filan kullansak olmaz mı acaba? Hanımlar yakın zamanda doktoruna giden sorabilir miii??
geride de yazdım sebamed’in bebekler için olanını kullanıyorum, çocuk doktoruna sormuştum en iyilerinden biri demişti bebekler için. hamileyken hiç sormadım vallahi. o kadar da sorun olacağını sanmıyorum, ben onu kullanıcam. gratiste 70 liraya düşmüştü en son.

Bir de sebamed yüzü parlatıyor mu acaba günlük kullanıma uygun mudur? Yüzüm yaglı diye bioderma kullanıyordum ben şu ten renginde olanından yine bugün onu sürdüm ama bitane bakmam lazım.Bioderma da içeriği temiz aslında ama yine de doktora sormak lazım.

Bir de sebamed yüzü parlatıyor mu acaba günlük kullanıma uygun mudur? Yüzüm yaglı diye bioderma kullanıyordum ben şu ten renginde olanından yine bugün onu sürdüm ama bitane bakmam lazım.Bioderma da içeriği temiz aslında ama yine de doktora sormak lazım.
benim de cildim yağlı, ama parlama falan farketmedim ben pek. ya günlük yaşantımda pek kullanmıyorum aslında, yaşadığım şehirde çok yakıcı bir güneş yok. hatta güneş olunca d vitamini alalım yeterki diyorum :) 12-2 arası güneşe çıkmamaya çalışmak lazım. sonraki saatlerde d vitamini almak için koruyucu sürmeden çıkmak gerek doktorlar öyle söylüyor aslında.

ama ben aldım yine de yazlığa annemlerin yanına gidicem oranın güneşinde koruyucu şart tabii. aldığın ürünlerin içeriğine bakıp kendin de anlayabilirsin canım, o kadar çok evham yapma bu konuda bişey olmaz korkma ☺️

X