5 HAFTALIKKaç aylık?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 HAFTALIKKaç aylık?
bizi de haberdar edin, çünkü ben anca pazartesi gidebilicembenim de sat 5 mayıs canım. ben cumartesi gidicem. inşallah duyarsın pıtpıt ❤ benim kese göründü sadece ya kalp atışını dinlemeden bi içim rahat etmicek. geçmiyo günler ya.
çok sevindim canım, bence artık biraz rahatla, doktorun da her şey yolunda demişse bu kadar korkup stres yapma6+4 GÜNLÜK ÇOK HAFİF DUYDUK 120 ATTI
Selam arkadaşlar ben de inşallah şubatta anne olacağım 7+1 günlük hamileyim kalp atışını duyduk. Ama hala kaygılarım var bişey olursa diye. Normalde evhamlı değilimdir ama naparsınız
tabiiki haber veririm, aslında bende pzt gidicektim ama dayanamadım. tam 7 haftalık oluyorum cumartesi günü, bakalım inşallah güzel haberler veririz hepimizbizi de haberdar edin, çünkü ben anca pazartesi gidebilicem
Amin İnşallah canım pıt pıtları duyarsınız :)tabiiki haber veririm, aslında bende pzt gidicektim ama dayanamadım. tam 7 haftalık oluyorum cumartesi günü, bakalım inşallah güzel haberler veririz hepimiz ❤
Hayırlı olsunKalp atışını ekranda gördük, büyüklüğü de ideal boyutlarda çıktı bizim 6.haftada , ama dinletmedi doktorlar daha küçük diye mi acaba
Biri sormuştu farmasi kullanılabilirHamileyken kullanılacak güneş koruyucu soran var mı dr bugun giden varsa sorun kızlar ben daha önce helio care kullandım ama doğal mı değil mi bilmiyorum şampuanımı falan bitkisel aldımda bi o kaldı
Hayırlı olsun çok aşırı heyecanlı oluyorHerkese hayırlı olsun kalp atışları kızlar hepsini tek tek okudum
ben 25'ine aldım randevuyu, hcg testinden sonra hiç gitmedim umarım dış gebelik boş gebelik filan değildir çok korkuyorum, tam 7 hafta bitmiş olacak randevu günü.
Benim hcg değeri de regl 1 gün geciktiğinde 404'dü, 2 gün sonra 1308'di.
Kızlar ben 5 haftalık hamileyim Pazar günü oy kullanıp tatile gideceğiz bodruma uçakla gidicez sizce bu durum sakıncalı mı tatilimin zehir olmasını istemiyorum
bana doktorum hiç bir sakıncası yok dedi. bu akşam uçağa binicem hatta. 5 buçuk haftalıkken gitmiştim kese görünmüştü sadece ve herşey yolunda dedi. kendini çok yormamak şartıyla serbestsin dedi. 6. haftamın içindeyim şu an. ama emin olmak için doktoruna sor tabiiki.Kızlar ben 5 haftalık hamileyim Pazar günü oy kullanıp tatile gideceğiz bodruma uçakla gidicez sizce bu durum sakıncalı mı tatilimin zehir olmasını istemiyorum
Benimde son adet tarihi 22 mayıs cuma hastaneye gidicem bakalım kese görünür sanırımBende bugun ogrendim arkadaslar.dort gun gecmisti.hcg 1048.son adet tarihim 21 mayis dort haftalikmi oluyo simdi.acildeki doktor cok yeni daha dedi.cuma uzmana gidicem
Bende bugun ogrendim arkadaslar.dort gun gecmisti.hcg 1048.son adet tarihim 21 mayis dort haftalikmi oluyo simdi.acildeki doktor cok yeni daha dedi.cuma uzmana gidicem
Son 19 Mayıs benim ama 2 gün gecikti daha döngünüz kaç günde birBende bugun ogrendim arkadaslar.dort gun gecmisti.hcg 1048.son adet tarihim 21 mayis dort haftalikmi oluyo simdi.acildeki doktor cok yeni daha dedi.cuma uzmana gidicem