- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Evet canım artması iyi seninkinin endişe etme duyarsın kalbini deMasaallah canim benimki cok mu az ya gerci artisi cok iyi dedi doktor. Pazartesi 269 persembe 1024 cikti. İnsaallah kalp atisini duyariz da rahatlariz hepimiz
Ben 5 hafta 6 gün de duyduk vajinal6. Haftasında duyan var mı kalp atışını :)
Sağlıkla kucağınıza alın :)Ben 5 hafta 6 gün de duyduk vajinal
Amin hepimiz inşallahSağlıkla kucağınıza alın :)
Kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum günde bir tane. Perşembe değerim 1200leri bulursa belki ek bir şeyler daha verir. Progesteron iğne hap dağıttı beni, uykulu uykulu ruh gibi oldum daha ilk gündenAna için ileri tetkik yaptırmadım
Kadın doğumcu Pek üzerinde durmadı
En son ki kaybımda genetik bozukluk çıktı
Ondan önceki sağlıksız dediler beş haftalıktı daha
Biri on haftalıkken anlaşıldı 7 haftada kaldı ve kalbi durdu
Diğeri de altıncı haftada kalbi atıyor gibi oldu kanama başladı sonra kalbi durdu
Bu defa genetik taramalı tüp bebek yaptırdım
Evet dr una bir sor bakalım intralipid serumu
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum gümde iki defa
Sen kalp atisini duydun mu canimEvet canım artması iyi seninkinin endişe etme duyarsın kalbini de
Duydum canım geçen hafta ama vajinal duyabildik karnımdan duyamadı değerim çok yüksekti sıkıntı olmasın diye vajinal baktıSen kalp atisini duydun mu canim
bende tam o zamanda gittim kese göründü sadece, 2 hafta sonra gel dedi. sanırım sabredip 7-8 hafta arasında gitmek mantıklı.Kızlar ben de bugün keseyi görmeye devlet hastanesine gittim.inanım girmemle çıkmam 1 dk. Sürmedi. Sonuca baktı. Ultrasonla baktı. Kese resmi verdi 20 gün sonra gel dedi. Folik asit yazdı bıraktı. Zaten içiyorum bu nasıl diye soracaktım ki ben yazdım dedi. 5+3üm bugün. Kese netti ama kalp atışı için tam hangi haftayı doldurunca gitmek lazım acaba?
6. haftaya girdim işte 3-4 gündür çok kötüyüm. sadece beyaz peynir ekmek yiyebiliyorum. ilkinde bu kadar kötü olmamıştım yine iştahsızdım ama bu sefer bi farklı oldu sanki.Kızlar iyi akşamlar.Mide bulantısı olanlar inşallah bir an önce geçer de normale dönersiniz.Mide bulantısı herkesin 5. haftada mı başladı acaba? ben bu sefer inşallah olmaz diye dua ediyorum çok zordu ilkinde.
Canim benimde antikorlarim yüksek ama bu troit hastaligi olmuyor mu? Senin hastaligin baska bisey mi oluyor ben tam anlayamadimCanım bir tür bağışıklık sistemi hastalığı.. ben de ilk kez duydum ben de geçen seneantikorların tam olarak neye tepki verdiği bulunamadı, bir sürü alt antikora bakıldı. o yüzden bir tedavisinden de bahsetmedi romatolog.
Her antikor aynı değil canım, tiroidlerim gayet normal çıktı. Otoimmün sistem hastalığı imiş, ben de yavaş yavaş öğreniyorum işte..Canim benimde antikorlarim yüksek ama bu troit hastaligi olmuyor mu? Senin hastaligin baska bisey mi oluyor ben tam anlayamadim
İstanbulda uyutmucak derecede değil ama sıcak 1 haftaya daha kötü olur havalar sıcağı hiç sevmem kışdaaa sonbaharı seviyorum sonbaharda doğdum ondan heraldeKızlar Balıkesir çok sıcak sıcaktan uyuyamıyorum sabahın köründe kalkıyorum. İşe gitmeme 1 saat kala alarm bile çalmadan uyanıyorum. İyi ki son haftalarımız serine denk gelecek. Bence şanslıyız
Merhaba biz 6+3 te duydukBen 5 hafta 6 gün de duyduk vajinal
Benim de 7 mayıs cuma gidicem inşallahBenim sat 5 Mayıs yarın gideceğim duymaya
Sağlıcakla tutunur bebisin inşallah canımDoktora gittim geldim, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi. Kanama kırmızıdan koyu kahverengiye döndü azaldı ayrıca.
Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..
Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.
Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.
Dualarınızda bana da yer verin lütfençok ihtiyacım var şu an...
6 haftayı net doldurmanız lazım bi de kiloyla alakalı olabiliyor muş zayıf kişilerde daha erken hem kese hem kalp atışı vajinalde de erken gorebilirdiKızlar ben de bugün keseyi görmeye devlet hastanesine gittim.inanım girmemle çıkmam 1 dk. Sürmedi. Sonuca baktı. Ultrasonla baktı. Kese resmi verdi 20 gün sonra gel dedi. Folik asit yazdı bıraktı. Zaten içiyorum bu nasıl diye soracaktım ki ben yazdım dedi. 5+3üm bugün. Kese netti ama kalp atışı için tam hangi haftayı doldurunca gitmek lazım acaba?
Bende iğne kullanıyorum canım oksapar ama bi kez corasprin ve folik asit sağlıcakla kucagimiza alırız inşallahAna için ileri tetkik yaptırmadım
Kadın doğumcu Pek üzerinde durmadı
En son ki kaybımda genetik bozukluk çıktı
Ondan önceki sağlıksız dediler beş haftalıktı daha
Biri on haftalıkken anlaşıldı 7 haftada kaldı ve kalbi durdu
Diğeri de altıncı haftada kalbi atıyor gibi oldu kanama başladı sonra kalbi durdu
Bu defa genetik taramalı tüp bebek yaptırdım
Evet dr una bir sor bakalım intralipid serumu
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum gümde iki defa