2020 Şubat Anneleri

Kızlar iyi akşamlar.Mide bulantısı olanlar inşallah bir an önce geçer de normale dönersiniz.Mide bulantısı herkesin 5. haftada mı başladı acaba? ben bu sefer inşallah olmaz diye dua ediyorum çok zordu ilkinde.

Kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum günde bir tane. Perşembe değerim 1200leri bulursa belki ek bir şeyler daha verir. Progesteron iğne hap dağıttı beni, uykulu uykulu ruh gibi oldum daha ilk günden

bende tam o zamanda gittim kese göründü sadece, 2 hafta sonra gel dedi. sanırım sabredip 7-8 hafta arasında gitmek mantıklı.

6. haftaya girdim işte 3-4 gündür çok kötüyüm. sadece beyaz peynir ekmek yiyebiliyorum. ilkinde bu kadar kötü olmamıştım yine iştahsızdım ama bu sefer bi farklı oldu sanki.
umarım senin öyle olmaz

Canim benimde antikorlarim yüksek ama bu troit hastaligi olmuyor mu? Senin hastaligin baska bisey mi oluyor ben tam anlayamadim

Canim benimde antikorlarim yüksek ama bu troit hastaligi olmuyor mu? Senin hastaligin baska bisey mi oluyor ben tam anlayamadim
Her antikor aynı değil canım, tiroidlerim gayet normal çıktı. Otoimmün sistem hastalığı imiş, ben de yavaş yavaş öğreniyorum işte..

Kızlar Balıkesir çok sıcak sıcaktan uyuyamıyorum sabahın köründe kalkıyorum. İşe gitmeme 1 saat kala alarm bile çalmadan uyanıyorum. İyi ki son haftalarımız serine denk gelecek. Bence şanslıyız

İstanbulda uyutmucak derecede değil ama sıcak 1 haftaya daha kötü olur havalar sıcağı hiç sevmem kışdaaa sonbaharı seviyorum sonbaharda doğdum ondan heralde Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yaz sıcaklarındada sabır versin

Sağlıcakla tutunur bebisin inşallah canım

6 haftayı net doldurmanız lazım bi de kiloyla alakalı olabiliyor muş zayıf kişilerde daha erken hem kese hem kalp atışı vajinalde de erken gorebilirdi

Bende iğne kullanıyorum canım oksapar ama bi kez corasprin ve folik asit sağlıcakla kucagimiza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…