Hoşgeldin canımMerhabalar ben de 5 haftalık hamileyim şubatta Allah izin verirse kucagıma alacağım İnşAllah❤
Hosgeldin canim insallah sende hayırlısıyla kucagina alirsin bebisiniMerhabalar ben de 5 haftalık hamileyim şubatta Allah izin verirse kucagıma alacağım İnşAllah❤
Vajinadan koy canım hapıKan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum günde bir tane. Perşembe değerim 1200leri bulursa belki ek bir şeyler daha verir. Progesteron iğne hap dağıttı beni, uykulu uykulu ruh gibi oldum daha ilk günden
Günaydın sanırım gebeliğinin 7. haftasındasın, kalp atışını duymuşsun hayırlı olsun. Kaçtı acaba? bende 7+1 deyim ama kalp atışı az görünüyor da o yüzden sormuştumGÜNAYDIN. Şükür duyduk kalp atışını. Rabbim herkese yaşatsın
Merhaba biz 6+3 te duyduk
Günaydın hayırlı olsun sanırım sizde bebeğin kalğp atışlarını duymuşsunuz, size bir sey sormak istiyorum, benimde bebğim 7+1 ama ultrasonda 6+3 görünüyordu kalp atışı 117 dedi doktor, biraz düşük bulmuştu, sizinki kaçtı acaba?Merhaba biz 6+3 te duyduk
Günaydın, gözün aydın Amin inşallahGÜNAYDIN. Şükür duyduk kalp atışını. Rabbim herkese yaşatsın
5+2 de karındannnnKeseyi kaç haftalıkken gördüniz kızlar
GÜNAYDIN. Şükür duyduk kalp atışını. Rabbim herkese yaşatsın
6+4 GÜNLÜK ÇOK HAFİF DUYDUK 120 ATTIGünaydın sanırım gebeliğinin 7. haftasındasın, kalp atışını duymuşsun hayırlı olsun. Kaçtı acaba? bende 7+1 deyim ama kalp atışı az görünüyor da o yüzden sormuştum
Merhaba. Teşekkür ederim 150 kalp atışı iyi dedi doktorum inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getiririzGünaydın hayırlı olsun sanırım sizde bebeğin kalğp atışlarını duymuşsunuz, size bir sey sormak istiyorum, benimde bebğim 7+1 ama ultrasonda 6+3 görünüyordu kalp atışı 117 dedi doktor, biraz düşük bulmuştu, sizinki kaçtı acaba?
Allah ım sımsıkı tutundursun inşallahSağlıcakla tutunur bebisin inşallah canım
Alttab mı baktı peki ?6+4 GÜNLÜK ÇOK HAFİF DUYDUK 120 ATTI
Sağol canımCanim.masaallah benim 7 gun gecikmede 269 cikmisti uc gun sonra verdim 1024 olmustu. Henuz doktora gitmedim.keseyi goremem diye