2020 Şubat Anneleri

Nedir kova burcunun özelliği benim çevremde hiç kova yok
Tam bi özelliğini bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sevecen ama yanlışını gördüğü insanlara karşı direk mesafesini koyabilen bir burç bide üretken özelliğini biliyorum elindeki malzemeyle yapacaginin sınırı yok diye okumuştum. Bide biraz duygusallar oğlak burcu çok inatçı oluyor o yüzden sözümü geciremem diye korkuyorum biraz galiba

Bulantilar mahvediyor resmen hayata küsmüş vaziyetteyim hap da fayda etmio agliyorum olmuo oglum var yapamiyorum cok kotu bir an once bulantinin bitmesini diliyorum daralıyorum kusmaktan bogazlarm aciyor kizlar berbat haldeyim
Mide yanması var mı peki ? Benim şiddetli yanmam da var napsam geçmiyor bulantı ile birlikte

Sabah kan verdim beta hsg 8789 çıktı 7 günlük gecikme
Ooo maşallah canım ben Cumartesi verdiğimde 14.31 di bugün tekrar verdim 58.35 çıkmış iki kafına çıkmış hanilesin dediler ama düşebilir dedi Yat dinlen dedi 1 gün gecikme var daha geç döllenmii diyor

Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum
Valla hic bilmiyorum canim ne dusundugunu anlayamiyorum. Mutlu mu bisey hissetmiyo mu anlamadim bu konuda evde pek konusmuyoruz. Negatif bisey de hissettirmiyo bana ama sanirim.en az benim.kadar heyecanli olmasini bekliyorum sanirim.

Ama bi gün gecikme daha dur bakalım

Benim çok hafif kahverengi lekelenmem olmuş kızlar neden olabilir acaba sizde de oldumu hiç??İlk çocuğuma hamile iken burda yazmışım doktor baktı sorun yoktu diye ama yine de korkmadım değil
kahverengi lekelenmeler doktor da sorun yok dediyse çok ciddi değil diye biliyorum, içini ferah tut bence endişelenme

Kızlar benim de kanamam başladı, yine düşüyor galiba
çok mu kanama hala devam ediyor mu? belki de öyle değildir doktora gittin mi?

Kızlar kanamam ara ara devam ediyor, yatıp dinleniyorum ama anlamadım. Miktarı çok az , ara sıra kahverengi ara sıra kırmızı.. Anlamadım...
canım hala devam ediyor mu? doktora gittin mi? inşallah ciddi şeyler değildir

Doktora gittim geldim, düşük tehdidi varmış 10 gün rapor verdi. Ayrıca porgesteron hem iğne hem hap verdi. Kanama kırmızıdan koyu kahverengiye döndü azaldı ayrıca.

Vajinal ultrasonla baktı, rahim içi çok kalın çok güzel dedi ama değerim küçük olduğu için kese görünmedi tabii.. serbest mayi var, yumurtlamadan dolayı sanırım dedi Ağrı o yüzden de olabilirmiş..

Değerim 217den 604e yükselmiş 4 günde.. baba düşük geldi ama doktor iki günde %60 yeterli önemli olan üç günde en az iki katına katlaması dedi.. yani dün 400 olmuş olsa bugün 600 iyi benim için dedi. Perşembe tekrar bakılacak eğer 1200lerde çıkarsa iyi ama daha düşük çıkarsa kimyasal olabilir dedi.

Dış gebelik riski var mı diye sordum ağrım da var çünkü.. onun için henüz erken bence değil ama takiptesin zaten dedi.

Dualarınızda bana da yer verin lütfen çok ihtiyacım var şu an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…