2020 Şubat Anneleri

Ne mutlu sana...Rabbim bana da nasip eder inşallah

Selam kızlar..
Nasipse ben de şubatta anne oluyorumikinci bebeğim olacak 2015 eylül doğumlu bir kızım var. Sat 3 mayıstı. Cts doktora gittik kese göründü. 3 hafta sonra çağırdı (nasıl bekliceksem) Coraspinle folbiol verdi. Bir aydır ferro sanol kullanıyordum ona devam dedi. Aklıma takılan bişi oldu ama sanki hemen vitamine de başlamıştim ilk gebeliğimde pzt eczacıma sorcam. İnşallah sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza

Merhaba arkadaşlar nisanın sonunda ve mayısın sonunda adet gördüm ben mayısta gördüğüm üstüne görmeymiş son adetimden 1 hafta sonra hamile oldugumu öğrendim 3 haftalık görünüyor dedi geç döllenmeymiş 1.5 yaşında bir oğlum var hala emiyor bu plansız oldu Rabbim kolaylık versin hepimize sağlıkla gelsinler

Merhaba arkadaslar bende bugun test yaparak hamile oldugumu ogrendim.18 aylik kizim var hem cok mutluyum hem cok korkuyorum
Benimde 18 aylık oğlum var emziriyordum bırakmaya çalışıyorum ama çok sıkıntı olacak gibi hala emmek istiyor nasıl vaz geçireceğim bilemiyorum

Hosğeldiniz kızlar. 2.çocuk nasıl olacak ben de oglum 4.5 yaşında olmasına ragmen korkuyorum. Kıskanclık, gece uykusuzluk, İlk çocuga yetememe zor olmaz inşallah. 3.yü bekleyenler yazarsa sevinirim.
Emzirmeyi doktorunuz riskli görmediği sürece devam ettirebilirsiniz. Hatta dogdugunda ikisini bir emzirmeye devam edenler var tabi bir saglık sorununuz yoksa. Tandem emzirme diye araştırabilirsiniz. 2 yaş araları olur ne güzel büyüyünce.

Kızlar ben su an 6 + 2 yim . Yarın doktoruma gideceğim randevum var . Kalp sesi yada bebek görünür mu yoksa henüz erken mi ? 5+4 te keseyi görmüştük cok şükür. Kese görüntüsünü de atayim anlayan varsa

Eklentiler

• 20190611_162852.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 49
Hayırlı olsun sizinki 4.5 yasında olmasına ragmen korkuyorsunuz ben böyle duydukça kötü oluyorum benimki 18 aylık daha Allaha sıgınıyorum canları sağ olsun yalnız bakmak cok zor. Tandem emzirmeyi bende çok istemiştim ama gerek psikolojik gerek fiziksel olarak 2 bebeğe birden yetmek her yiğidin harcı değilmiş ben yapamıycam ikisi birden meme diye ağlarken yetişemem nasıl olcak bilemiyorum ama oğlumu memeden kesmek zorundayım

Benimde 18 aylık oğlum var emziriyordum bırakmaya çalışıyorum ama çok sıkıntı olacak gibi hala emmek istiyor nasıl vaz geçireceğim bilemiyorum
Emzirmek cok guzel bir duygu.ama anne kendini daha fazla buna drvam etmeye uygun gormuyorsa zorlamamali bence.ben sabir tasiyla biraktirdim canim meme duskunuydu.uc gun zorlandik sonra rahat ettik.allah kolaylik versin

Benim de oğlan 4.5 yaşında bakalım nasıl olacak iki çocukla

Kızlar benimde dün yaptığım test negatif çıkmıştı kaç saat sonra silik çizgi görmüştüm. Sat tarihim 12 Mayıs. Yarın kan mi versem yoksa tekrar test mi yapsam bilemedim.

Varsa düşük deger de olsa kan testin de cıkar canım ama ben yerinde olsam idrar testiyle az daha takip ederdim. Kan testi sonrası insan üzülüyor çünkü. Ama gec de olsa çıkan 2.çizgi artacak bir deger oluyor. İnşallah yanılmayız

Kızlar benimde dün yaptığım test negatif çıkmıştı kaç saat sonra silik çizgi görmüştüm. Sat tarihim 12 Mayıs. Yarın kan mi versem yoksa tekrar test mi yapsam bilemedim.
Gec döllenme şansı var mı canım peki? Vaktinde olsaydı çıkması lazımdı net olarak?

Tabiki önce anne kendini iyi hissetmeli ki hem karnındakine hem kucagındakine yetebilsin.18 ay maşallah güzel emmiş siz kendinizi iyi hissetmiyorsanız tabiki devam etmemek mantıklı. Azaltarak kesin bence 1 haftaya. Gece aglayınca memesiz uyutmaya calısın. 2-3 güne alısıyorlar. Göğüsleriniz de agrı yapmaz azaltarak keserseniz. Ama acil ise doktora danısabilirsiniz. Çalısıyorum ben öğretmenim. Yastan dolayı degil yetememekten korkuyorum 2.çocuga. Yoksa az arası olsa ne kadar güzel bişey.Şuan 2.çovuga bile bakacak kimsem yok. Bir de kafamda bu sorular var. Ama Allah'ıma güveniyorum o beni ve yavrumu düşünüyordur. Bir yolu vardır inşallah

Bilmiyorum ki canım geç döllenme var mı bı umut belki diyorum bende. Pcos var bende belki o yüzden adet olamıyorum
Pcos varsa gec döllenme olabilir canım.Yarın şu erken gebelik testlerinden al ilk idrarla bir daha yap bakalım hayırlısıyla gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…