2020 Şubat Anneleri

Canım benim dinlen iyi gelir sakin olmaya stresli olmamaya çalış

Rabbim inşallah birşey olmasına izin vermez hakkında hayırlısı olsun

Karın agrısı ve yorulunca kasık agrısı bende de cok oluyor sanki adet olacagım gibi oluyor. Mide yanmalarım başladı ama çok yiyorum
Sanki

Rabbim inşallah birşey olmasına izin vermez hakkında hayırlısı olsun
İnşallah, teşekķür ederim. Yatıyorum 2 gündür. Bukez de hareketsizlikten ve doğru düzgün bir şey yiyemediğim, su içince bile midem bulandığı için gıda azlığından kabız olmuşum Hepsi üst üste geliyor. Çamur gibi akıntı devam ediyor bu yüzden

Merhabalar eğer kısmet olur da gebelik devam ederse ben de Şubat annesi olucam. Ama hamileliğe dair gece idrarları ve meme hassasiyeti dışında bişey hissetmediğim için korkmuyo da değilim
Hoşgeldin canım daha çok küçükler günler haftalar geçtikçe istemedigin kadar hissedersin emin ol

Günaydın arkadaşlar
Lekelenme veya hafif kanamalarda rabii önce doktora giderdim ben önce içim rahatlasın diye. ama her kanama da düşük tehlikesi olmuyor, 9 ay kanamayla bebeğini doğuran çok tanıdığım var. bence doktorunuza gidin ve danışın, evde insan kendi kendine çok kurar durur. benim ilk zamanlar kahverengi lekelenmem oldu sanırım o da yerleşme kanamasıydı. bu saatten sonra da olabilir tabiiki. şu 10 haftayı hayırlısıyla bi atlatalım hepimiz inşallah ya

onun dışında bende iştah sıfır. en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum. sadece beyaz peynir. ilkinde de öyleydi hep beyaz peynir yiyebilmiştim. bir sürü de işim var salı günü annemin yanına gidicem, bakalım kim yapacak bu işleri benim hiç umrumda değil de

Canim 10 hata sonra düşük tehlikesi mi azaliyor, neden oyle dedin.
Ilkinde yasamadigim stresi bunda yaşıyorum
Allah in dedigi olur, sadece haftaya cuma gelsin ve gelişiyor mu bi göreyim rahatlayacagim.

Canim 10 hata sonra düşük tehlikesi mi azaliyor, neden oyle dedin.
Ilkinde yasamadigim stresi bunda yaşıyorum
Allah in dedigi olur, sadece haftaya cuma gelsin ve gelişiyor mu bi göreyim rahatlayacagim.
stres yapmamaya çalış canım gerçekten çok zor biliyorum ama.. evet 10 haftadan sonra düşük tehlikesi oldukça azalır. bunu doktorum da söylemişti bir çok yerde de okumuştum.

stres yapmamaya çalış canım gerçekten çok zor biliyorum ama.. evet 10 haftadan sonra düşük tehlikesi oldukça azalır. bunu doktorum da söylemişti bir çok yerde de okumuştum.
Anladim canim
Peki sata göre mi olcume gore mi 10 hafta?
Benim olayimi biliyorsun, o yuzden soruyorum. Beni anliyor oluşun cok guzel teşekkür ediyorum.

Ilk gelen kahverengiydi daha sonra pembe kırmızı arası bişey geldi , şimdiyse kahverengi. Ama afedersiniz sadece peçeteyle geliyor çamaşırımda yok
Ogluma hamile kaldigimi ogrendigimde kanamam vardi tam 6 7 ay kanama sakir sakirdi her gittigimde bu sefer dustu öldü derdim zehir olmustu hamilelik ama rabbim nasip etti suan 3 yasinda uzulme canim evet cok zor ama rabbim insallah nasip eder hayirlisiyla

Anladim canim
Peki sata göre mi olcume gore mi 10 hafta?
Benim olayimi biliyorsun, o yuzden soruyorum. Beni anliyor oluşun cok guzel teşekkür ediyorum.
rica ederim ne demek tabiiki anlıyorum korkularını bir anne olarak. bende ilkinde sanırım daha tecrübesiz olduğum için bu kadar korkmuyordum. bana da daha embriyo oluşmadı dedi ya ama kese oluşmuş her şey normal 2 hafta sonra gel dedi. içten içe kendi kendimi yememek için hep başka şeyler yapıp zamanımı dolduruyorum :) insan tecrübelendikçe daha çok korkuyor.

inan tam olarak bilmiyorum onu ama 10 haftadan sonra düşük riski azalır bunu biliyorum. dua ederek sabrederek muayene gününü bekle, her şey güzel olacak inşallah

Evet bende var
Kanama alanım var kı yok mı bilgim yok ama dediğim şey bende de oluyor
Aniden büyük tuvalet yapma isteği
Bir de karnıma kızgın Demir levhalar sokulmuş hissi ile ağrım oluyor
Bunlar bende de oluyor karnımda hep bi sıxı varda bazen katlanıyor hayır olsun inşallah
Üstelik benim 3. Eskilerde bu kadar net bi ağrı hatırlamıyorum birde bel ağrısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…