2020 Şubat Anneleri

Canim gec dollenmenin ne demek oldugunu ben de tam olarak bilmiyorum ama takvime gore yumurtlama haftasında son iliski 15 mayis. Yani bu durumda gec dollenme olmasi imkansiz diye dusunuyorum.
Vajinal ultrason teklif etmedi bana 4+4 cikinca gerek duymadı sanirim.
Ama haftaya cuma gittigimde yine sıkıntılı gecerse talep edeyim diyorum,bilmiyorum.
Dr yorum olarak, olcumde cikan gebelik haftasinin aradaki farkin kapanabilecegini daha cok yeni olduğunu soyledi. Zaten haftaya gittiğimde olcumde belli olur gelişiyor mu yerinde mi sayıyor.
Canim peki doktor bu konuda nasil bir açıklama yaptı benim de son adet tarihine göre 6+5 ancak ultrasona göre 6+2 çiktı dojtor yumurtlama zamanınla alakalı dert edilecek bir durum yok dedi.
Seninkinde bisey yok ki. 3 gun fark hic bir anne adayı kafasina takmaz, takmamali da. Benim gibi 2 hafta gerilik çıksaydı?
O zaman telaslanirdin iste.
Dr, aradaki farki kapatir daha cok yeni dedi sadece

Belki geç döllenme olmuştur hiç kafana takma canım inşallah sağlıcakla kucagimiza alırız bebislerimizi

Seni çok iyi anlıyorum canım benim normalde de ayakta çok durdugumda belim agrirdi şu ara tavan yaptı ama iki çocuk da bende var bi de iş devamlı ayaktayim sabah 8 den akşam 5 e kadar eve gelince de çamaşır bulaşık yemek yatana kadar yine dinlenmek yok sekerek yürüyorum resmen belimden dolayıyine de buna da şükür canları sağ olsun bebislerimizi

Gittim kan verdim 14.32 hamile değilim yani zaten regl olucam belli inşallah sen kavuşursun sağlıkla

Yok canim kafama takmadım zaten bence sen de takma ozellikle adet düzensizse yumurtlama zamanı takip edilemiyor herşey yoluna girecek insallah. Sağlıkla kucağımiza alırız insallah bebisleri

14 gebelik var demek canım. Daha çok yeni 2 gün sonra bidaha baktı degerin 2 katına çıkmışsa hamileliğin Allah'ın izniyle var demektir

Nasıl yani ben mi yanlış biliyorum 5 ten sonda mı ?
Anlayamadım demek istediğini? Hcg değerinin 5’ten büyük olması gebelik oluştuğunu gösterir. İki günde bir ikiye katlanması da sağlıkla ilerlediğini senin değerin de 14 yani 5’ten büyük..

Daha adet günün gecmeden bu deger normal. Her sabah idrar testini tekrarla inşallah koyulaşır her gün.

Benim de hiçbişey yapmaya halim yok. İlk hamilelik gibi olmuyor derlerdi şimdi anlıyorum. 1 tane daha çocuk olunca sabahın köründe kalktık

Multi vitamin takviye verdi 3 gündür kullanıyorum şimdilik bir faydasını görmedim inş. gün geçtikçe olumlu bir etkisini görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…