kaç saatlik bi yolculuk olacak bu canım?Kızlar bisey soracam yaa uzun yolculuk yapmak,arabayla.düşük tehlikesi yapar mj
hayırlı olsunMerhabalar bizde 6+5 .1 şubat görünüyor dogum tarihimiz ben ocak anneleri subat anneleri heryere yazıyorummutluluk paylaştıkça çoğalıyor hepimiz sağlıklı huzurlu bir gebelik geciririz insallah bugün kalp atışlarını duyduk darısı bekleyenlere olsun
bayağı uzunmuşBenimyolculuk baya uzun kars ankara
Çok uzunmuş canım yaaaBenimyolculuk baya uzun kars ankara
Verdiler mi pekiDevlete gidiyorum ben canım ama ben istedim
Dosya ekini bilmem ama 4 yıl önce ilk gebeliğimde benim de görünmüştü. Fitil progestan başlamıştık sağ salim aldım kızımı kucağıma çok şükür. İnşallah Rabbim yardımcınız olur sizin de...Kızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü dedi doktor.Moralim çok bozukEki Görüntüle 2277995
Yorumlayabilirmisiniz
Verdi canım, tek bir tuşa basıyor çıkması için onlara ne zararı olacak sanki istersen verirler benceVerdiler mi peki
Alttan baktı mıKızlar dün 6+3 günlük doktora gittim kalp atışını duyamadık ama kese 1.64 cm 6 haftalık dedi haftasına göre normal görünüyo ama kafam karıştı duymam gerekmiyomuydu
Alttan istemedim kese için baktırmıştım 10 gün önce bu sefer baktırmak istemedimAlttan baktı mı
O zaman görememesi normal canımAlttan istemedim kese için baktırmıştım 10 gün önce bu sefer baktırmak istemedim
Normal acile mi gittin canım, ne dedin de baktılar ?Günaydın Kızlar.
Dayanamadım Salı günü randevum ama dün acile gittim. Kese göründü şükür.
Bi hafta sonra canım ama böyle derine iniyorum dedi beyaz bişey gördü bebektir inşallah ses aldı o anda bi tık etti kalp atışı diye umuyorum dedi ama işte çok net değildiO zaman görememesi normal canım
Kaç gün sonra çağırdı
Embriyo yu gördü mü gormedi mı canım Dr ne dedi ne zaman cagirdiKızlar dün 6+3 günlük doktora gittim kalp atışını duyamadık ama kese 1.64 cm 6 haftalık dedi haftasına göre normal görünüyo ama kafam karıştı duymam gerekmiyomuydu
evet ormal acil. gündüz gelemiyorum çalışıyorum dedim. Sağolsun baktı. İyi bir dr denk geldimNormal acile mi gittin canım, ne dedin de baktılar ?