Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya biz büyüdük sürpriz abi oluyoruz.Ama evin hakimiyeti halen oğlumda İstemediği hicbirseyi yapmıyor ve istediği herşeyi yapıyor ne yaparsak yapalım sonucu degsitiremiyoruz.Halen konuşmuyor ama abisi de bu yaşlarda konuşmuyordu.2020 Şubat Anneleri nasıl zamana geçti
Uzun bir sure geliyor canım.Emzirmeyi bırakan arkadaşlar ben temmuzda bitirdim süreci ama halen süt geliyor normal mi yoksa hormonlarımda bir problem mi var bilemiyorum. İşten fırsat bulup doktora gidemedim. Başlarda azıcık elle sağdım rahatsızlık hissi azalsın diye. Yanlış mı yaptım doğrusu nedir bilen var mıdır.
2020 Şubat Anneleri nasıl zamana
Bizde abla oluyoruz bir kızım daha olacak nasipseYa biz büyüdük sürpriz abi oluyoruz.Ama evin hakimiyeti halen oğlumda İstemediği hicbirseyi yapmıyor ve istediği herşeyi yapıyor ne yaparsak yapalım sonucu degsitiremiyoruz.Halen konuşmuyor ama abisi de bu yaşlarda konuşmuyordu.
Oğlumda çok çabaladım inanın bu yapamaz dedim.Diger çocuklarmda böyle yasamamistim.Asiri inat dediğine dönmeyen bir çocuk fakat sabredince mecbur kaldı hatta çok daha iyi öğrendi yanlız çok uzun sürdü.Yani uzun süre yatak yorgan yıkadık ablasının pijamalarindan giydirmek zorunda kaldım bazen sadece boxer la gezdi sürekli isiyordu hatta bilerek yapıyordu.Baslayinca pes etme kaç ay sürerse sürsün eninde sonunda yapacaktır.Bizde abla oluyoruz bir kızım daha olacak nasipse
Hala bezi bırakamadık malesef etraftan inanılmaz baskı görüyorum 3 yaşına girecek artık bıraktır filan diye
Ama hiçbir çabası yok öykünün
Bezini çıkarmak istemiyo
Lazımlığa oturmuyor
Sabahları kuru kalkmıyor
Vallahi şaştım siz bıraktınız mı nasıl bir yol izlediniz
İyice ağırlaşmadan bıraktırsam iyi olacak galiba
Bugün sabah çıkardım bezi kilot giydirdim markete gitmiştik en son eve gelirken yaptım anne dediBirde gecelri bez bağladım uzun süre sonra Alex muşamba filan ne varsa sonrada gece 2 kez çise kaldırdım.Ama wc ye değil,şundan aldım wcye bile götürmedigim zamanalrda çok işime yaradı.
Çarşafının altına alt açma örtüsü koyabilirsin. Normalde sabah kuru kalkıyor muydu? Kuru kalkıyorsa gece takma, kuru kalkmıyorsa yarın yatmadan muhakkak bu konuyu konuş . İkisini beraber bırakması daha doğru olur, mümkün olmazsa mecbur takarsın ama şimdilik şans vermeliBugün sabah çıkardım bezi kilot giydirdim markete gitmiştik en son eve gelirken yaptım anne dedi
Eve geldik değiştirdik pembe kilot getir tamam mı diyo 3 tane kilodu var zaten almamıştım daha
Üstünü değiştirirken yapcam tuvaletimi dedi oturdu ama yapamadı bende yeni yaptığındandır dedim bakalım artık hayırlısı
Geceleri bağlasam mı ilk günler acaba
Daha ALEz filan almadım çünkü
Bunlar kız çocuk için nasıl olur acaba
Seso35 ten giremedim. Yeni hesaptan yazayım dedim özlemişim buradaki konuşmaları Benim kızım da abla olacak inşallah. 5 haftalık hamileyim memeyi zar zor bıraktık. Ama bez hala devam. Görenler kınar gibi baksa da umursamıyorum artık2020 Şubat Anneleri nasıl zamana geçti
Kuru kalkmıyorduÇarşafının altına alt açma örtüsü koyabilirsin. Normalde sabah kuru kalkıyor muydu? Kuru kalkıyorsa gece takma, kuru kalkmıyorsa yarın yatmadan muhakkak bu konuyu konuş . İkisini beraber bırakması daha doğru olur, mümkün olmazsa mecbur takarsın ama şimdilik şans vermeli
Hayırlı olsunSeso35 ten giremedim. Yeni hesaptan yazayım dedim özlemişim buradaki konuşmaları Benim kızım da abla olacak inşallah. 5 haftalık hamileyim memeyi zar zor bıraktık. Ama bez hala devam. Görenler kınar gibi baksa da umursamıyorum artık
Amin çok teşekkürler Evet bezi farkettiklerinde attıkları bakış bile yeterince baskı hissettiriyor üstünde ama gerçekten umursamıyorum artık. Bez ile ilgili konuşurlarsa bizler nasıl bıraktıysak elbet o da bırakacak bu yaşa gelip hala bez kullananını görmedim diyorum susuyorlarHayırlı olsun
Memeyi haziranda 3 günde bırakmıştık zordu tabi baya
İnşallah bezi de bırakırız
Çevre baskısı çok kötü valla bende aynı dertten muzdaripim
Ben cumartesi başladım eğitime hadi bi gaz sende başlaAmin çok teşekkürler Evet bezi farkettiklerinde attıkları bakış bile yeterince baskı hissettiriyor üstünde ama gerçekten umursamıyorum artık. Bez ile ilgili konuşurlarsa bizler nasıl bıraktıysak elbet o da bırakacak bu yaşa gelip hala bez kullananını görmedim diyorum susuyorlar
Keşke benim eşim de milletin ağzına lafı tıkanlardan olsa ama maalesef o görev bende o öyle bakar sadece bugün 3-4 seferdir çişim var diyip elimden tutup beni de götürdü. Klozete oturtuyorum yapmadığı halde yapmış gibi sevinip oley diyor ben de artık hevesini kırmıyorum aferin kızıma diyorum arada böyle atakları var ama yine de yapmıyorBen cumartesi başladım eğitime hadi bi gaz sende başla
Valla ben çok laf söylemem ama eşim kayınvalidemler laf edecek olursa bezini bek alıyorum ıslak mendili ben alıyorum size noluyor karışmayın illa ki bırakacak diyo
Ama gene de susmuyorlar arada derede laf sokuşturuyorlar
İlk gün benim kızımda yapmadı hep altına yaptı tuvalete oturttum yapamıyorum dediKeşke benim eşim de milletin ağzına lafı tıkanlardan olsa ama maalesef o görev bende o öyle bakar sadece bugün 3-4 seferdir çişim var diyip elimden tutup beni de götürdü. Klozete oturtuyorum yapmadığı halde yapmış gibi sevinip oley diyor ben de artık hevesini kırmıyorum aferin kızıma diyorum arada böyle atakları var ama yine de yapmıyor
Gerçekten iş görüyor mu o aparatlar. Yolculuklar da kız çocuğu zor oluyor.Birde gecelri bez bağladım uzun süre sonra Alex muşamba filan ne varsa sonrada gece 2 kez çise kaldırdım.Ama wc ye değil,şundan aldım wcye bile götürmedigim zamanalrda çok işime yaradı.
Kızıma denemedim oğlumda denedim ama süt kardeşi içinde kız olanından almıştık işe yaradığını söyledi sadece dik tutmak gerekiyormuş ilk çiş muhabbetine girince insanın eli ayı karışıyor aylarca gerçektenGerçekten iş görüyor mu o aparatlar. Yolculuklar da kız çocuğu zor oluyor.