Valla surekli yat kalk bir yere kadar gidiyo zaten belli bi saat sonra aliyorum yanima ama bunada alisiyo bu da kotu bir sey off kaanla bir duzenimiz olmayacak ben bunu kabul ettim artik duzelmiyo iste saldim bendeSizin uyanmalar artık alışkanlık olmuş canım bence. Bi kitapta okumuştum açlıktan değil de alışkanlıktan uyanıyorsa herzaman uyandığı saatten yarım saat önce siz uyandırıp emzirin sonra yatağına yatırın diyordu bide öyle denesen belki işe yarar. Bide bence eşinle aranıza alın aranızda uyusunemmek isterse de aç memeni o emerken uyusun sende uyursun artık büyüdüler sıkıntı olmaz. Ben bazen yamanı emzirirken uyuyakalıyorum çünkü
Aman boşver canım kaç yaşına kadar sizle yatcakki zaten ben melisa biraz daha büyüyünce yere yatak serip hepberaber yatmayı planlıyorumValla surekli yat kalk bir yere kadar gidiyo zaten belli bi saat sonra aliyorum yanima ama bunada alisiyo bu da kotu bir sey off kaanla bir duzenimiz olmayacak ben bunu kabul ettim artik duzelmiyo iste saldim bende
Evet biraz öyle dolaşmış. Geldim hemen birşeyler yaptım altını değiştirdim. Eşim sonradan hak verdi.Sizin uyanmalar artık alışkanlık olmuş canım bence. Bi kitapta okumuştum açlıktan değil de alışkanlıktan uyanıyorsa herzaman uyandığı saatten yarım saat önce siz uyandırıp emzirin sonra yatağına yatırın diyordu bide öyle denesen belki işe yarar. Bide bence eşinle aranıza alın aranızda uyusunemmek isterse de aç memeni o emerken uyusun sende uyursun artık büyüdüler sıkıntı olmaz. Ben bazen yamanı emzirirken uyuyakalıyorum çünkü
Ee pess öyle mi dolaştırmışlar kızıHadi yemek yedirmedin bari altını temizle ama
Eşin niye tavır yapıyo ki sana sen haklı olan tarafsın esas onun annesine demesi lazım bizi beklemyin bi çorba yapıp içirin diyeYok yok canım kimseye güvenme bence senin annenlerinde kayınvalidenlerinde size bir faydası olmayacak
Biz 1 hafta oldu kayınvalidemlerle geleli şimdilik iyi geçiyor öyle çok takıldığım sinir olduğum bişey olmadı zaten çocuklardan fırsat olmuyorkiannem biraz yoruyor beni artık iyice yaptığım şeyleri hiç beğenmez oldu Geçen gün karpuz kesiyordum bana diyoki ne biçim kestin kocaman oldu dilimler hayır karpuz kaç şekilde kesilebilir ki ay dedim anne buna da mana bulma artık
Biz konyada yerde yatıyoruz valla dünya varmış dedim. Öykü canı istiyor kalkıyor istiyor uyuyor takip etmeme gerek kalmıyor. Deniz kendisi gidip yatıyor. Eve dönünce herkes yine odasına çekilecek o yüzden istemiyorum aslında dönmeyi. Biz evlere eşya doldurarak kendimize alan bırakmıyoruz.Aman boşver canım kaç yaşına kadar sizle yatcakki zaten ben melisa biraz daha büyüyünce yere yatak serip hepberaber yatmayı planlıyorumsizinde illaki bi gün düzelecek çokta stres yapma kendine sal gitsin en iyisi
Ya ben çok üzülüyorum öyle altı pis pis dolaştırılınca çocuklar yazık biz öyle gezsek nasıl rahatsız oluruzEvet biraz öyle dolaşmış. Geldim hemen birşeyler yaptım altını değiştirdim. Eşim sonradan hak verdi.
Eşimin birden dişi ağrıyınca başka bir gün doktora gitmemiz gerekti bu kez çorba yaptım altını değiştirdim uyuttum denizi alıp gittik bütün malzemeleri de hazırladım yerini gösterdim. Diş işlemi çok uzadı geçiktik. Geldik herşey normaldi ama altını bir açtım kıpkırmızı olmuş iki kez kaka yapmış muhtemelen geç değiştirmişler. Çünkü gitmeden kaka yapmıştı. Çok Mısır ve üzüm yiyor bu aralar ondan galiba. Sudo krem aldım da rahatladı çocuk.
Annende biricik kızısın hem iki çocuk hem iş hem eş hem evlat olmanın sorumluluğu ile uğraşırken azıcık da motive etse ne olur.
Bizde kv ye gidince bi odası boştu onunda yere yatak yapmıştı çok rahat etmiştik şimdi bende öyle yapıcam. Aynen dediğin gibi nekadar çok eşya okadar az hareket alanı oluyor çocuklara. Biz şimdi salondaki tv yi de kaldırdık zaten izlemiyorduk kv ler gelince kayınpederim izlesin diye onların yattığı odaya koyduk çok rahat oldu artık Yaman da izlemek istemiyor salondayken sıkılınca hemen tv yi açtırmaya çalışıyorduBiz konyada yerde yatıyoruz valla dünya varmış dedim. Öykü canı istiyor kalkıyor istiyor uyuyor takip etmeme gerek kalmıyor. Deniz kendisi gidip yatıyor. Eve dönünce herkes yine odasına çekilecek o yüzden istemiyorum aslında dönmeyi. Biz evlere eşya doldurarak kendimize alan bırakmıyoruz.
Niye altlarının açılmasına bu kadar karşı çıkıyorlar anlamıyorum. Öyküye baya dil döküyorum illa zorla yatıracağız bağır çağır oluyor hep. bu sabah bir iki kez seslendim ilginç bir şekilde gelip kendi yattı. Kakasını söylüyor.Ya ben çok üzülüyorum öyle altı pis pis dolaştırılınca çocuklar yazık biz öyle gezsek nasıl rahatsız oluruzbazen yaman da altını değiltirmeyelim diye ağlıyor 5 dk geziyor öyle de içim gidiyor ikiside kaka yaptırcak şeyler canım normal yapması ama keşke öle tutmasalar
anneannemde öyle oda beğenmez hiç bişeyi annem yaşlandıkça ananeme benzemeye başladı eskiden böyle değildi napalım böle kabul ediyorum artık
Bizde kv ye gidince bi odası boştu onunda yere yatak yapmıştı çok rahat etmiştik şimdi bende öyle yapıcam. Aynen dediğin gibi nekadar çok eşya okadar az hareket alanı oluyor çocuklara. Biz şimdi salondaki tv yi de kaldırdık zaten izlemiyorduk kv ler gelince kayınpederim izlesin diye onların yattığı odaya koyduk çok rahat oldu artık Yaman da izlemek istemiyor salondayken sıkılınca hemen tv yi açtırmaya çalışıyordu
Gecmis olsun Deniz'eNiye altlarının açılmasına bu kadar karşı çıkıyorlar anlamıyorum. Öyküye baya dil döküyorum illa zorla yatıracağız bağır çağır oluyor hep. bu sabah bir iki kez seslendim ilginç bir şekilde gelip kendi yattı. Kakasını söylüyor.
Öykü çay kahve müptelası çıktı. Sürekli çay istiyor yemek yemiyor illa onu içecek. Konuşma işini baya ilerletti. 3 kelimeli cümleler arttı. Etraftakiler nazar ediyor çocuk acayip huysuz dişte çıkarıyor.
Deniz de artık kendini net ifade ediyor. Deniz bugün hasta ateşi 38-39 civarı üşüttük galiba parkta terleyip soğudu. Elde avuçta durmuyor ki kontrol edelim.
Gerçekten ev mobilya dolu burda çocuklarla Yanyana ne güzel yatıyoruz. Çocuklar küçükken bu yöntem çok iyi oluyor. Deniz bu sabah yanımızda olduğu için hemen ateşine bakabildik.
Televizyonu kaldırarak iyi yapmışsınız. Çocukları uyuşturuyor tepkisiz oluyorlar. Öykü izlemez Deniz bazen izler. Konuşma bakımından öykü o yüzden bu kadar hızlı yol alıyor.
Mükemmelliyetçilik genetikse Melisa’nın çekeceği mi var şimdi
Teşekkür ederiz ama halen geçmiş değil. Yine ateşi yüksek. İlaç veriyoruz dönüşümlü olarak. Düzelme olmazsa yarın gideriz doktora.Gecmis olsun Deniz'e
Bu yaş çocuklarda var sanırım altının değişmesini istemem artık söyleseler de rahat etsek. Yaman da kakasını yaptıktan sonra söylüyorNiye altlarının açılmasına bu kadar karşı çıkıyorlar anlamıyorum. Öyküye baya dil döküyorum illa zorla yatıracağız bağır çağır oluyor hep. bu sabah bir iki kez seslendim ilginç bir şekilde gelip kendi yattı. Kakasını söylüyor.
Öykü çay kahve müptelası çıktı. Sürekli çay istiyor yemek yemiyor illa onu içecek. Konuşma işini baya ilerletti. 3 kelimeli cümleler arttı. Etraftakiler nazar ediyor çocuk acayip huysuz dişte çıkarıyor.
Deniz de artık kendini net ifade ediyor. Deniz bugün hasta ateşi 38-39 civarı üşüttük galiba parkta terleyip soğudu. Elde avuçta durmuyor ki kontrol edelim.
Gerçekten ev mobilya dolu burda çocuklarla Yanyana ne güzel yatıyoruz. Çocuklar küçükken bu yöntem çok iyi oluyor. Deniz bu sabah yanımızda olduğu için hemen ateşine bakabildik.
Televizyonu kaldırarak iyi yapmışsınız. Çocukları uyuşturuyor tepkisiz oluyorlar. Öykü izlemez Deniz bazen izler. Konuşma bakımından öykü o yüzden bu kadar hızlı yol alıyor.
Mükemmelliyetçilik genetikse Melisa’nın çekeceği mi var şimdi
Sağol canım. Sabah duş aldırdık iki farklı ilacı 4 saat arayla veriyorum. Soğuk kompres yapıyoruz vücuduna. Evet salgın olabilir Deniz bahçeye çıkınca arada şebeke suyu içiyor ondan olmuş olabilir. Hasta haliyle yine koşturmaya çalıştı. Akşam yorgun düştü. Kayınpederiminde böbreklerinde sorun varmış eşim onu da hastaneye götürecek o yüzden yine konyada kalmaya devam ediyoruz. Ama hiç gidesim yok annemlerin orası daha karışıkBu yaş çocuklarda var sanırım altının değişmesini istemem artık söyleseler de rahat etsek. Yaman da kakasını yaptıktan sonra söylüyorolsun artık oda bişey
Ayy yamanda çay seviyor ama demirini düşürür diye çok vermiyorum çay demir emilimini engelliyor o yüzden yemeklerle içmemek lazımmış
Denize geçmiş olsun sanırım bu ara salgın var çocuklarda yamanda geçen gün ateşlendi 39 a çıktı ateşi calpol verdim ben o biraz düşürdü dönüşümlü nasıl veriliyor unutmuşum o yüzden hiç o işe girmedim ateşini düşüremedğim yerde soğuğa yakın suyla duş aldırdım o hemen düşürüyor eğer düşmezse suyun altıma sok bence
Gecmis olsunHanımlar neler yapıyorsunuz. Biz döndük çocukları yine son hafta hasta ettik. Havalar çok değişti Ağustos’ta bu kadar sıcaklık farklılığı normal mi. Deniz bronşit oldu öykü de başlangıcındaymış. Sürekli ateşlendiler. Biz de dökülüyoruz çocukları gece gündüz kontrol etmekten yorgun düştük. Buralar daha soğukmuş. Deniz eve gelince özlemişim evimizi dedi. Yoldan geldiğimiz için kendimizi izole ettik annemlere bilmeden birşey bulaştırmayalım diye.
Neden boyle bir sey soyledin kiKızlar hayatımla ilgili çok radikal bir karar aldım. Eşime ayrılmak istediğimi söyledim. Anneme ablama da söyledim. Bakalım beni nasıl günler bekliyor
Çok büyük ve çok önemli bir kararKızlar hayatımla ilgili çok radikal bir karar aldım. Eşime ayrılmak istediğimi söyledim. Anneme ablama da söyledim. Bakalım beni nasıl günler bekliyor
aslında bu birikimin sonucu oldu. Nişanlılık döneminde başlayan bugünlere kadar devam eden bir süreçti. Daha öncede söylemiştim eşime. Üzülmüş ama ciddiye almamıştı hemde ailelere söylememiştim. Eşim hadi annene söyle bakalım be diyecekler derdi hep bu kez söyledim ona da kendi annesini aramasını söyledim. Psikolojik şiddet mobing vs vs. bir sürü ruh sağlığımı bozan şeyler yaşadık eşim maalesef ki çok kırıcı tenkit edici ve yargılayıcı konuşuyor en son anne olmamla ilgili söylediği sözler bardağı taşırdı. Madden hiç bir eksiğimiz yok çocuklar içinde ev işlerinde de çok yardımcıdır ama benim yaptıklarımı küçümser eleştirir herşeyi o yapıyormuş gibi lanse eder. Annemle konuştuk bana sen en tertipli düzenli becerikli çocuğumsun bunları sana nasıl söyler dedi. Kararları hep o alır beni yok sayar. Herkes üzüldü çocuklar küçük muhabbeti oldu. Eşim dışarı çıktı gidecek galiba diye herkes üzüldü. Ama ben gemileri yaktım istediği yere gitsin diye. Adam 1 saat sonra döndü tuvalet kağıdı ile havlu kağıt almışNeden boyle bir sey soyledin kiozel degilse tabii paylasmak istersen
aslında bu birikimin sonucu oldu. Nişanlılık döneminde başlayan bugünlere kadar devam eden bir süreçti. Daha öncede söylemiştim eşime. Üzülmüş ama ciddiye almamıştı hemde ailelere söylememiştim. Eşim hadi annene söyle bakalım be diyecekler derdi hep bu kez söyledim ona da kendi annesini aramasını söyledim. Psikolojik şiddet mobing vs vs. bir sürü ruh sağlığımı bozan şeyler yaşadık eşim maalesef ki çok kırıcı tenkit edici ve yargılayıcı konuşuyor en son anne olmamla ilgili söylediği sözler bardağı taşırdı. Madden hiç bir eksiğimiz yok çocuklar içinde ev işlerinde de çok yardımcıdır ama benim yaptıklarımı küçümser eleştirir herşeyi o yapıyormuş gibi lanse eder. Annemle konuştuk bana sen en tertipli düzenli becerikli çocuğumsun bunları sana nasıl söyler dedi. Kararları hep o alır beni yok sayar. Herkes üzüldü çocuklar küçük muhabbeti oldu. Eşim dışarı çıktı gidecek galiba diye herkes üzüldü. Ama ben gemileri yaktım istediği yere gitsin diye. Adam 1 saat sonra döndü tuvalet kağıdı ile havlu kağıt almışöyle herkes odasında uyudu. Sabah kahvaltı hazırlamış beni çağırıyor kalkmıyorum istemiyorum dedim çocuk hasta ilgilenmek lazım diye 3 kere geldi neyse kalktım zorla yedim konuştuk baya bir hatalarından ders aldığını daha özenli davranacağını vs.anlattı çocuklardan girdi tamam dedim. Ama daha ayrıntılı konuşmamız lazım diyerek konuyu orda kapattık.
Aşılacak sorunlarsa ipleri koparmadan once aşmaya calisin. Asla affedilemeyecek seyler yok aranizda anlattigin kadariyla belki cift terapisine falan gitseniz sizin icin yarari olur. Hem 2 minik yavrunuz var onlar icin herkes elini taşın altina koyabilir anlattigin konular icin soyluyorum. Yine de hakkinizda hayirlisi olsun.
Amin canim. Psikolojik siddette kotu bir seyZeyf diğer ayrılmak isteyen bayanları görünce benimki insanlara şımarıklık gibi geliyor. Ama insanı psikolojik şiddet de bitiren birşey. Eşimin önceki tavırlarını tek tek anlatsam bana hak verirsiniz.
Eşim sen maddi olarak benden birşey beklemiyorsun saçının okşanması halinin hatrının sorulması seni daha da mutlu ediyormuş artık anladım dedi. Dün gece uzun uzun konuştuk yazdık çizdik sevmediğimiz yönlerimizi ortaya koyup kararlar aldık bakalım nasıl olacak. İlk defa ciddi olduğumu gördü. Ama bu şekilde de evlilik yıpranıyor. Allah kimseyi eşinden ayrılmayı düşünecek aşamaya getir mesin .