Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    41
Valla yalnız şunu gözlemledim babalar erkek evlat istiyor arkadaşlar , eşim deli gibi sevindi ama inşallah bi de erkek bebeğimiz olur diye ekledi 🙄
Bu çok normal canım benim eşim çok kız çocuk seviyor ama ikiz diye bir kız bir erkek isterim ikisini tadayım diyor ama ikisi kızda olsa ikisi erkekte olsa aynı sevinirler bence öyle düşünme

Valla yalnız şunu gözlemledim babalar erkek evlat istiyor arkadaşlar , eşim deli gibi sevindi ama inşallah bi de erkek bebeğimiz olur diye ekledi 🙄
Valla benim bir kızım doğmuştu, şu an da farkındayım ki kız istiyo ama bakalım kısmet ne olacak 😀 erkek olursa da çok sevinecek biliyorum da belki kızımızı kaybettiğimiz için kız istiyordur. Duygulandım yine ben bi ağlayıp geliyorum 😀😀

1 2 saattir adet ağrısı gibi ağrı var karnımda. Siz böyle ağrı oluyormu

Lioo Lioo benim de kızım olacak inşallah🌸 Buraya yazmıştım ama seni etiketlememişim.Ben de listede pembiş kalbimi görmek isterim🙈
Bu arada chatgpt bana da erkek demişti, o kadar da emindi ki oğlun oğluşun diyip duruyodu🤦‍♀️Çok da güvenmemek lazımmış😂
Merhaba maşallah kızlar da çoğalıyor. Tabiki eklerim 🥰

Yapabilecek bir şey yok öyle abartı olur eğer kendiliğinden geçmezse 15 gün sonra sonuçlar için gidicem zaten bakarız tekrar dedi. Ben de içsem ne olur dedim rahatsız eder ama sen bilirsin bir de vajinal daba etkili tabii ki gibi yuvarlak cevaplar verdi
Sabahkini vajinal akşamkini de yatmadan oral yolla da alabilirsiniz yani bi tavsiye olarak. Çünkü gün içinde çok mide bulantısı falan yapıyor o yüzden gğndüzki vajinal akşamki de oral olabilir

Merhaba bilgileri yazarsan tabloya ekleyim. Yaş. Sat. Kaçıncı çocuk. Kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördün. Cinsiyet Kız tahmini doğum tarihi
Yaş 37 sat 24 Aralık 2. Çocuk kese kalp atışı şimdiden unuttum acilen defter tutmam gerek 😂 tahmini doğum 30 Eylül cinsiyet kız Fetal ile erkenden ogrendik

Hanımlar sizde de durduk yere ağlama hissi geliyor mu? Bende 3-4 gündür var ağlama hissi😆
Ay bende var anlatayım da gülün. Eşim fenerli. Geçenlerde bi maçta yenildiler mi ne oldu. Üzüldü garibim. Beni de ağlamak tuttu bak içime ne doğdu fener şampiyon olacak diye hıçkıra hıçkıra ağlayarak kocama bunu söyledim 😂😂

Sabahkini vajinal akşamkini de yatmadan oral yolla da alabilirsiniz yani bi tavsiye olarak. Çünkü gün içinde çok mide bulantısı falan yapıyor o yüzden gğndüzki vajinal akşamki de oral olabilir
Benim şu an günde 1 kere, ama öneriniz için teşekkür ederim 🩷💙

Bende oluyordu doktor fitil verdi sancı önleyici agrininalir dedi canim
Şimdi şükür geçti. Genelde de ağrı tarzı şeyler oluyordu da bu uzun süre olunca korkuttu.

Şimdi şükür geçti. Genelde de ağrı tarzı şeyler oluyordu da bu uzun süre olunca korkuttu.
Malasef insan hersey düşünüyor bende bugün kontrole giderken çok korktum dün gece baya ağrım olmuştu bir daha olmaz inşallah canım bu arada benide ekleyebilirsin cinsiyetimiz kız 😊

Back
X