Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
çok geçmiş olsun. ben de bugün kötü haberler aldım, embriyo iki haftadır hiç büyümemiş, kalp atışı da yoktu.. kasım 2025’ten elendim maalesef, artık hedef 2026.
grubun nazar boncuğu olsun, umarım diğer herkes bebişlerini sağlıkla mutlulukla kucağına alır.
Öncelikle bu süreci en sağlıklı şekilde atlatmanızı ve sonrasında sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum. 🙏🏻

Kızlar umarım hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben düşük yaptım maalesef. Bu yüzden aranızdan ayrılıyorum. Hepinize sağlıklı bir süreç diliyorum
İnşallah en doğru zamanda ve istediğiniz bir anda tekrar hamile kalır ve sağlıkla bebeğinizi kucaklarsınız 🙏🏻

Bu gece de mide krampları uyutmuyor 😓 Birde resmen regli belirtileri yaşıyorum. Tarihi kontrol ettim. Gebe olmasaydım dün regli olmuş olacaktım. İyi ki bu durum daha önce grupta konuşulmuştu. Panik olmama gerek kalmadı.

Bu gece de mide krampları uyutmuyor 😓 Birde resmen regli belirtileri yaşıyorum. Tarihi kontrol ettim. Gebe olmasaydım dün regli olmuş olacaktım. İyi ki bu durum daha önce grupta konuşulmuştu. Panik olmama gerek kalmadı.
regl dönemlerinde vücut resmen alısık olduğu sistemi yürütmeye calısıyor bütün adet belirtileri cıkıyor piyasaya. Merak etme en fazla 2-3 güne geçer hepsi

Arkadaşlar günaydın bugün bısey ogrendım sizinlede paylaşmak ıstedım hepımız nasıp olurda anne olucaz herseyın allahtan geldıgıne geleceğine ınanıyoruz Allah’ın 99 ısmınden el musavvır ısmını 9 ay boyunca sürekli çekersek Allah’ın ıznıyle saglıklı elı yüzü guzel hayırlı evlatlara sahıp olurmuşuz bende paylaşmak ıstedım hergün El musavvir soyleyelım ısteyen ınanan ıcın saglıklı bebeklerımız olsun ınsallah

Merhabalar kasım anneleri, nasılsınız bu gün? Bir şey sormak istiyorum, ben belirtisiz geçiriyorum hamileliyimi, yani bir tek göğüs hassasiyyeti olmasa hamile olduğumun farkında bile olmam, böyle normal mı? Böyle geçirenler var mı? Yani ne bulantı, ne uyku hiç bir şey yok, benim gibi olanlar var mı?🌸

Back
X