Bu devirde çocukları etkileyen okadar çok şey varki böyle olmasına şaşmamak lazım
İnşallah çözüm olurda biraz daha uzun uyur enazından.
Siz Kaanla beraber mi yatıyorsunuz yoksa o ayrı mı yatıyor? Biz yamanı eşimle aramızda yatırıyoruz gece 1 kere fln uyanıyor ama yatakta fır dönüyor sabaha bi kalkıyoruz ayak ucumuzda enlemesine yatmış dün gece eşimin ayak ucundan düşüyodu az daha Allahtan melisayı emzirmeye kalkmıştım da gördüm zor tuttuk ona rağmen uyumaya devam etti. Sizinde kaan başka yatakta yatıyorsa aranıza mı alsanız acaba diye söylüyorum
Gözün aydın canım
okadar üstüne gitmeseydin kızın zaten bol bol sölicek bundan sonra
Ya bence çocuklara çokta paylaş ver dememek lazım aslında istersen verebilirsin demek en doğrusu biz hangi eşyamızı herkesle paylaşıyoruz ki çocuğun paylaşmasını istiyoruz.
Vurma konusu çok kafamı karıştıryor benim nasıl yaklaşacağımı hiç bilmiyorum hem kimseye vurmasın ısırmasın diyorum ama çocuğuma biri vuruncada karşılık versin istiyorum çünkü maaalesef çocukların anneleri hiçç ilgilenmiyorlar çocuklarıyla bi müdahale et ama dimi yok yani
Anneleri uyarsa aslında çokta önemsemeyeceğm çocuktur vurabilir derim ama uyaranda yokki
Benim eltimin oğluyla 10 ay var aralarında ama fizik olarak Yaman daha iri bi kaç kere yamana vurmaya kalktı ben müdahale ettim hemen ama tekrar görüşüne kadar yaman biraz daha anlayacak bazı şeyleri ve oda ona karşılık verirse eltimin oğlu için kötü olacak