Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Bende hıc tiksinme bulantı bısey yok ıste hamıle degılmısım gıbı sankı unutuyorum sadece gögüs agrısı arada bir uyuyorum oda psıkoljık sanırım🤣
Benimde tiksintiler 6+4 gibi falan başladı zaten . 5. Hafta da sadece uyuyordum hayattan bi haber .

çok geçmiş olsun. ben de bugün kötü haberler aldım, embriyo iki haftadır hiç büyümemiş, kalp atışı da yoktu.. kasım 2025’ten elendim maalesef, artık hedef 2026.
grubun nazar boncuğu olsun, umarım diğer herkes bebişlerini sağlıkla mutlulukla kucağına alır.

Allah sabır versin, dayanma güçlüğü versin.🥹

Ya Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin 🥰😍 ben 5 aylığım ama 12 haftalık ultrason var daha bu ay 25 de ögrenecegim tahminde bulunabilen varmi lütfen meraktan zaman geçmiyor

Eklentiler

• A8F2DF1C-6C05-40DF-A586-24C2DCE61E68.webp
    A8F2DF1C-6C05-40DF-A586-24C2DCE61E68.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 26
Doktoruma yazdım bende öyle yapacağım baya yüksek çıkmış çünkü, farklı bi belirtimde yoktu halbuki.
Benim görümcemin doktoru takibini yapmadı enfeksiyonun bebeğe geçmiş 1 hafta bebek ünitede kaldı. O yüzden atlamayın takibi yapıldığı sürece bi sıkıntı olmuyormuş

Kızlar selam perinatologla konuştum şükür. Şimdi yazıyorum biraz uzun gelebilir. Diyor ki ben devlette çalışan biri olarak özellikle ultrasonda bişe görmezsem ikili testtede bir şey çıkmazsa istemiyorum diyor. Ama riskli durumlarda (çok fazla risk faktörü var bizim değerlendirdiğimiz ama bazıları) işte ileri yaşlarda olan genetik sıkıntılı öyküsü olan ailelerde riskli gebeliklerde tabiiki söylüyorum anlatıyorum diyor. Yaptırırsanız iyi olur bu durum diye söylerim diyor. Misal bugün gelen hastam tek yumurta ikizi gebe ona fetal dna yaptır mutlaka dedim diyor. Ben değerlendirip buna karar veriyorum Karşımdaki insanları maddi olarak yormak istemiyorum diyor. Bide bu testlerin yapıldığı cihazlar son yıllarda gelmiş Türkiye’ye. O yüzden önceki yıllarda adını çokta duymamışız. Çünkü yurt dışına falan gönderiyorlarmış testleri. İkili testin de sonucu %85 miş zaten doğruluk oranı. Özel hastane ve kliniklerde çalışan arkadaşlar bu konu hakkında özellikle bilgi veriyorlar çünkü gelen insanlar belli bir maddi birikime sahip ve sonradan bu niye çıktı madem böyle bir test vardı niye demediniz diye duymamak için haklı olarak her konuda bilgi veriyorlar diyor. Herkes internette araştırıyor okuyor soruyor . Kimseye yaptırma demez bir kadın doğumcu diyor. Yaptırana iyi yapmışsın deriz diyor. Yani açıkçası kimse yaptırma demiyor. Velhasıl kelam bende konuşunca şu şekilde yapıcam inşallah kızlar. İkili test ve ultrason sonucuna göre hareket edeceğim. Çünkü en iyi fetal dna testi de 12. Haftada sonuç veriyormuş. İnşallah kendi adıma gerek kalmaz. Sağlıkla mutlulukla ilerler tüm sürecim. Hepimiz sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla kucağımıza alırız bebişleri. 🌸🌸
Merhaba ;

Hangi perinatologa gittiginiz acaba
Benim 5 tane düştüğüm var , biri 19 haftalık, yaşım 42 , tüp bebekle 6. gebeligime hamileyim bugün sabah da kanamam basladi, perinatolog takipli devam edecegim , özelde takipli perinatolog bulamadim.(sadece Ataşehir Memorial da buldum , onun da muayenesi 20 bin , gerci mecbur kalınca gidecegim) Zeynep Kamil de var perinatolog 16 Nisan da 10 haftalık olacagim , o zamana aldim randevu tabi bilemiyorum takipli olur mu o da. Bu sebeple İstanbul da mümkünse Anadolu yakasında iyi bir perinatolog arayisindayim. Gittiginiz perinatolog bilgisi alabilir miyim mümkünse.
Teşekkür ederim

çok geçmiş olsun. ben de bugün kötü haberler aldım, embriyo iki haftadır hiç büyümemiş, kalp atışı da yoktu.. kasım 2025’ten elendim maalesef, artık hedef 2026.
grubun nazar boncuğu olsun, umarım diğer herkes bebişlerini sağlıkla mutlulukla kucağına alır.
Canim allah tez zamanda tekrar guldursun saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Kaybin icin cok uzuldum

Canım çok üzgünüm 🙏

Ayyy ilk cinsiyet aman da aman sağlıkla gelsin canım yaa ne kadar erken görmüş nasıl oldu bu 😍😍
Valla bilmiyorm ki aslında riskli bi durumum vardı onu inceliyordu farklı bi doktor geldi o da görür görmez dedi cinsiyet de gözüküyor diye. İlk başta söylemicekti ama çok belliyse söyleyin dedim 😂

Valla bilmiyorm ki aslında riskli bi durumum vardı onu inceliyordu farklı bi doktor geldi o da görür görmez dedi cinsiyet de gözüküyor diye. İlk başta söylemicekti ama çok belliyse söyleyin dedim 😂
Açılışı prensesle yaptık Topuzlu Topuzlu caniisi hemde yıldızlı ekle ilk cinsiyetimiz 🤩🤩🥹

Merhaba ;

Hangi perinatologa gittiginiz acaba
Benim 5 tane düştüğüm var , biri 19 haftalık, yaşım 42 , tüp bebekle 6. gebeligime hamileyim bugün sabah da kanamam basladi, perinatolog takipli devam edecegim , özelde takipli perinatolog bulamadim.(sadece Ataşehir Memorial da buldum , onun da muayenesi 20 bin , gerci mecbur kalınca gidecegim) Zeynep Kamil de var perinatolog 16 Nisan da 10 haftalık olacagim , o zamana aldim randevu tabi bilemiyorum takipli olur mu o da. Bu sebeple İstanbul da mümkünse Anadolu yakasında iyi bir perinatolog arayisindayim. Gittiginiz perinatolog bilgisi alabilir miyim mümkünse.
Teşekkür ederim
Merhaba ben gitmedim. İstanbul’da da ikamet etmiyorum. Telefonda bir tanıdıkla konuştuk. Bilgi almak amaçlı. Maalesef yardımcı olamayacağım

tebrikler 🥰 Allah bagislasin masallah. 10 haftada belirtileriniz nelerdi merak etdim gogus agrisi bulanti baska belirtiler devam ediyormu 10 haftaya girdikte
Evet hala prilam içiyorum bulantılar hafif de olsa var bazen arada bi kusuyorum ama 6-7de daha çok kusuyordum azaldı tabi. Onun dışında göğüs ağrısı da öyle aman aman yok dokununca falan bi sızı oluyor sadece. Damarlarım falan hala belirgin. Bir de gazım çok fazla var hatta arttı.

Back
X