2020 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım. Şu an bizde ateşliyiz sanırım salgın var iki arkadaşımın bebeğide aynı ve hastanede bekleyen bütün bebeklerin şikayeti aynıydı.
Size de geçmiş olsun
Cok gecmis olsun. Simdi nasil ?
Şimdi iyi şükür 2 gün ateşliydi
Arada kustu
Hastaneye götürmedim ben
2 kere fitil koydum. Şurup içmedi çıkardı direk ağzından
Bende salgın olduğunu düşündüm zaten
Çeşme suyunda filan var diyorlar

çocuklar hasta olmasın ya

Ay evet onlara bişey olmasın. Çeşme suyuda dsniliyor denizde deniliyor. Bir an önce atlatsak. Mahvolduk üç gündür durmadan yükseliyor ateş

Ahh gerçekten tehlikeli olmasa bırak yapsın merakını gidersin ama olmadık yerlere gidip kurcalıyorlar.
Aman balkona sandalye fln koyma kaşla göz arasında çıkar Allah korusun
İnşallah çözüm bulursunuz canım bize de yaz mutlaka

Evet başta bu kültürü çok garip karşıladım ama zamanla alıştım. Karadeniz’de kadınlar bu kadar ikinci plana itilmez. Çoğu kadın yönetir evini söz sahibi odur mesela.

Eşimle şu an için dengeyi kurduk. Burda da eşimin anne ve babası bayram harçlığı verdi çocuklara. kayınvalidem bana da verdi. Benden birşey al dedi. Bende ona hediye aldım. eşim harçlıkların peşine düştü ama vermiyorum

Burdaki tek sıkıntı herkes çocuklara şeker abur cubur vermeye çalışıyor maalesef Deniz bu işe bayılıyor. Artık bu akşam birine çıkıştım inatla vermeye çalıştı insanlarda bir ilginç illa kırıcı mı olmak lazım

Geçmiş olsun arkadaşlar Milena35 - askzor

Konya’da da Çeşme suları sıkıntılı çocuklar hep hasta demişlerdi hatta bir akraba uyardı biz içirmiyorduk ama yinede dikkat ettik. Siz nerdesiniz arkadaşlar.

Ülkenin herşeyi bozuldu kirlendi haliyle sular ilk kirlenenler oluyor. Çocuklarımın geleceğinden endişeliyim. Büyüdüklerinde dünya iyi bir yer olmayacak

Mesajimi yazayım. Belki bu ay tutarsa inşallah Şubat annesi olarak devam ederim
Merhaba benimde bi sorum olacak benden tecrübeli olduğunuzu düşünerek soruyorum bunu ben daha önce soğan kuru yaptım hamile kaldım düşük oldu oda ağıra zorlamışım farketmeden daha sonra 3 4 gün soğan suyu ıctim adetim gecikti akıntım da var kadın hastalığım da yok gözlerim de yanıyor uyku basiyo iştahım açık acaba hamile olabilir miyim

Ay evet onlara bişey olmasın. Çeşme suyuda dsniliyor denizde deniliyor. Bir an önce atlatsak. Mahvolduk üç gündür durmadan yükseliyor ateş
Çok haklısın çok üzülüyorum yavrularımız için

normalde uşaktayım burda içmiyoruz hiç çeşmeden
Ama bayramda memlekete gittik orda içtik mecbur

Ne yazık ki arkadaşım herşeyi kirlettik. İzmirdeyiz bizimde öyle deniyor. Çeşme suyu içirmiyorum ama banyo yapıyor orda bazen oyun yap ak için yutuyor ya da havuz dolduruyorum falan. BiZ bide denize gittik belki ordan kaptık tam bilemiyorum o yüzden. Ama bu çeşme suyuna dikkat diye duydum bende

Kızlaaarr
Öyküde bugün burun akıntısı ve öksürük başladı
Ne yapabilirim öneriniz var mı?
yarın sağlık ocağına mı götürsem ki

Kızlaaarr
Öyküde bugün burun akıntısı ve öksürük başladı
Ne yapabilirim öneriniz var mı?
yarın sağlık ocağına mı götürsem ki
Tekrardan gecmis olsun. Bir doktor muayenesinden gecerse iyi olur. Umarim cabucak toparlar

Tekrardan gecmis olsun. Bir doktor muayenesinden gecerse iyi olur. Umarim cabucak toparlar
Arttı öksürük yA mutlaka götüreceğim yarın inşallah toparlar teşekkür ederim

Sağlık ocağına gittik
Doktor muayene bile etmedi çubuğu ağzına soktuğuyla çıkardığı bir oldu
Virüslü olabilirsiniz dedi
Sadece burun akıntısı var başka bir belirti yok

Hahahaga verme verme boşver verince olmadık yerde kullanıyorlar
Yaa aynen bizimde öyle yesin nolcak verelim nolcak çocuk olmuş 17 kilo daha ne yesin artık yok yemiyo bilmiyo daha yemedi hiç dokunur diye diye geziyorum valla
Bizde eskişehire dönerken kayınvalidemleri götürcektik ama götürmesek mi diye düşünmeye başladım 1 haftadır burdayız kadıncağızın perti çıktı birdr kayınpeder hasta onunla da ilgilenmesi lazım eskişehire götürürüz bide orda hastalanırsa diye düşünüyorum bakalım napcaz
Sağlık ocağına gittik
Doktor muayene bile etmedi çubuğu ağzına soktuğuyla çıkardığı bir oldu
Virüslü olabilirsiniz dedi
Sadece burun akıntısı var başka bir belirti yok
E canım sizde belirti yokken çocukta mı olacak Çok ilginç bi doktor ilaç fln verdimi bari yada test yaptırın dedi mi

Aferin şurup yazmış bide calpol yazın dedim onu yazmış
Başka belirti olursa test verin dedi. Ben 1 haftadır böyleyim ama daha iyiyim
Sadece burun akıntım var arada temizliyorum o kadar
Allah korusun bişey olsa şimdiye belirti verirdi değil mi?

bide düğün yaptık biliyorsunuz
Herkesi Aradım hepsi iyi hasta olan yok şükür

Herkeste olan belirti bildiğim kadarıyla tat ve koku duyusunun kaybolmasıymış o yoksa corona değilsinizdir bence. Düğünde de terlemişsindir sende çocukta o yüzden de olmuş olabilir ben gece uyurken terleyim sabaha boğazım yanarak uyanıyorum tabi yinede dikkat et sen sıkı takip et bebişi nolur nolmaz

Biz kızımla iyiyiz eşimin hastalığı geçmedi daha test verdi negatif çıktı şükür
Doktor delta da tat koku kaybı olmuyor dedi

2 gun once 1.5 yas asilarini olduk dun oglene kadar iyiydik ogleden sonra kaan in igne olan sag bacagi sisip kizarmaya basladi elledigimde o bolge semsert ve ates gibi yaniyodu. Cocuk dr tanidigimiza attim resmini yumusak doku enfeksiyonu gibi duruyor yarina kadar gecmezse dr gotur antibiyotik baslansin dedi. Buz tutturmadi bacagina sadece kolonyayla masaj yapabildim ama sabahta hala ayniydi acile gittik alerjik reaksiyon gibi duruyor enfeksiyon kapmis dedi antibiyotik ve krem verdi eger bunlarla gecmez sislik yayilmaya devam ederse polikligine gidin dedi umarim gerek kalmaz eve gelincede 38.1 cikti atesi emerkende az once uyudu normalde gunde 1 uyku uyuyodu halsiz dustu

Eklentiler

• P_20210729_160747_vHDR_On_HP.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 35
Biz kızımla iyiyiz eşimin hastalığı geçmedi daha test verdi negatif çıktı şükür
Doktor delta da tat koku kaybı olmuyor dedi
Haydiii bende hep ona güveniyordum böyle hafif boğazım yansa tat duyum var hala diyip içimi rahatlatıyordum nerdençıktı bu deltası da. Eşinin megatif çıkmasına sevindim canın sizin bence düğünden yorgunluktan olmuşrur
Canım ben Yamana menenjit aşılarını yaptırdığımda böyle olmuştu ben kolanyalı pamuk koymuştum o şişliğini almıştı bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…