Kaanda kansizlik vardi ya o yuzden veriyorum faydali bir sey sonucta kaanda seviyo. Bazen meyvelerine karistiriyorum bazen de icine ceviz badem katip veriyorum kasikla yiyo oyleHahah ben ceviz her gün veriyorum pekmez ve muzu bayadır vermedim iyi hatırlattın. Pekmez her gün yemeliler mi ya?
Sağol canım. Mecbur düzeliyor aramız gurbette kimsemiz yok. az önce saçını kestimCanım ben Konyalım ama gerçekten Konyalı kayınvalideler çok fena iyi ki uzaktasiniz boşver onlar yüzünden arani açma eşinle degmez inşallah düzelir aranız en kısa zamanda.
Düşüren niye istemedi ki acaba. En korktuğum şey iç çamaşırının alt kata düşmesiydi başıma geldi. memlekette ablamın çamaşırını asarken alt kata düştü gidip istedim kadın bana dövecek gibi baktı. Bende nasıl kibarım herhalde o günden sonra kibarlığa tövbe ettimKaan in odasindaki balkonun camasir teline 1 adet pembis sutyen dusmusoradaki balkonu kullanmadigimiz icin yeni gordum Allah bilir kac gundur orada asili kaldi. Karsi binadakilerde her balkona ciktiginda gormustur ama benim olmadigini anlamislardir heralde tek bir sutyeni ulu orta kabak gibi asmam koca tele
Ya ben hiç kuruyemiş vermedim nasıl veriyorsum canım cevizi bademi rondodan geçirerek miAz oncede annemle konusuyoruz kaan her gun pekmez muz ceviz badem bu 4nu tuketiyo annemde dalga gecti cocuga oyle seyler yediriyosun ki gece ruyasinda kiz mi goruyoda saat basi uyaniyo acaba diye dalga geciyo benimleolabilir dedim gunduzde duz duvara tirmaniyo
Ben havanda dövüyorum. Her gün bir ceviz yerse iyi olur.Ya ben hiç kuruyemiş vermedim nasıl veriyorsum canım cevizi bademi rondodan geçirerek mi
Güvendiğim biri yok burada o yüzden almadım öyle kaldı. Bizde de genetik kansızlık var, Denizin tahlilleri iyi çıkmıştı ama yine de özen göstermem lazım.Kaanda kansizlik vardi ya o yuzden veriyorum faydali bir sey sonucta kaanda seviyo. Bazen meyvelerine karistiriyorum bazen de icine ceviz badem katip veriyorum kasikla yiyo oyle
Bilmem utandi galibaDüşüren niye istemedi ki acaba. En korktuğum şey iç çamaşırının alt kata düşmesiydi başıma geldi. memlekette ablamın çamaşırını asarken alt kata düştü gidip istedim kadın bana dövecek gibi baktı. Bende nasıl kibarım herhalde o günden sonra kibarlığa tövbe ettim
Bazen rondodan geciyorum bazende taşla eziyorum canim.Ya ben hiç kuruyemiş vermedim nasıl veriyorsum canım cevizi bademi rondodan geçirerek mi
Tamamdır canım bende öyle yapayım o zaman. Ben korkuyordum alerji fln yapar diye ama olmaz inşallahBen havanda dövüyorum. Her gün bir ceviz yerse iyi olur.
Bende vereyim bari hergün artıkBilmem utandi galiba
Bazen rondodan geciyorum bazende taşla eziyorum canim.
Hic denemedigin icin biraz vererek basla canim ilk gun cay kasiginin yarisi kadar ver bir sey olmazsa ertesi gun 1 cay kasigi ver sonra 1.5 cay kasigi ver baktin allerji gostermiyo gunde 1 tane ceviz verirsin o zamanTamamdır canım bende öyle yapayım o zaman. Ben korkuyordum alerji fln yapar diye ama olmaz inşallah
Bizim ilk ve ikinci birlikte çıktı. Bikaç gün arayla. Aylardır başka yokİlk disten sonra 2.si ne zaman cikti kizlar ?
Ya kaanin ilki ayin 26sindi cikti bugun ayin 4u oldu hala 2.si gelmis degil cok tuhaf geliyo bana artik kaan in damaklari. Ucuna kadar gelmis gozukuyo yani elleyince bayagi bir kabarik yarina cikar diyosun ama yok 1 haftadir cikmadi 2.si kaan kadar zor diş cikartan baska bir bebek daha var mi acabaBizim ilk ve ikinci birlikte çıktı. Bikaç gün arayla. Aylardır başka yok
Bizden hemen sonra sizinki gelmişti aryanın da şuan 1 tane hala oda tam çıkmadı minik duruyo 1 haftayıda geçti 2. Hemen mi çıkıyodu bakıyorum ara ara ama yok daha huysuzluğu yok çok şükür az biraz oda olsun o kadar kehribara bağlıyorum ben iyiki almışım dediğim şeyler arasında takmayınca çok huysuz oluyo farkı görebiliyorumYa kaanin ilki ayin 26sindi cikti bugun ayin 4u oldu hala 2.si gelmis degil cok tuhaf geliyo bana artik kaan in damaklari. Ucuna kadar gelmis gozukuyo yani elleyince bayagi bir kabarik yarina cikar diyosun ama yok 1 haftadir cikmadi 2.si kaan kadar zor diş cikartan baska bir bebek daha var mi acaba
Tabiki var, hala çıkaramayan da var, bebeklerin yarıdan fazlası zor çıkarıyor. Bazıları ishal olup ateşleniyor. İkinci hemen çıkacak diye bir şey yok. Boşver dişi takip etme ben bakmıyorum bile.Ya kaanin ilki ayin 26sindi cikti bugun ayin 4u oldu hala 2.si gelmis degil cok tuhaf geliyo bana artik kaan in damaklari. Ucuna kadar gelmis gozukuyo yani elleyince bayagi bir kabarik yarina cikar diyosun ama yok 1 haftadir cikmadi 2.si kaan kadar zor diş cikartan baska bir bebek daha var mi acaba
İlk disten sonra 2.si ne zaman cikti kizlar ?
Bizimde alt iki diş aynı anda çıktı diyebilirim onlar tam uzamadan üst ikisi çıktı onlarda tam uzamadı daha bu sefer üst yanlar çıkmaya başladı allahtan Yamanı da çok zorlamıyor diş sadece salya artışı var artık okadarcıkta olsunBizim ilk ve ikinci birlikte çıktı. Bikaç gün arayla. Aylardır başka yok
Bizim emin değilim ama 7 aylıkken alt iki diş çıktı galiba. 11 aylık oldu hala başka yok.Bizimde alt iki diş aynı anda çıktı diyebilirim onlar tam uzamadan üst ikisi çıktı onlarda tam uzamadı daha bu sefer üst yanlar çıkmaya başladı allahtan Yamanı da çok zorlamıyor diş sadece salya artışı var artık okadarcıkta olsun
Bize o da fayda etmediBizden hemen sonra sizinki gelmişti aryanın da şuan 1 tane hala oda tam çıkmadı minik duruyo 1 haftayıda geçti 2. Hemen mi çıkıyodu bakıyorum ara ara ama yok daha huysuzluğu yok çok şükür az biraz oda olsun o kadar kehribara bağlıyorum ben iyiki almışım dediğim şeyler arasında takmayınca çok huysuz oluyo farkı görebiliyorum
Cikaramamak baska hic belirti yoktur ya da yeni kabarmaya baslamistir 1 2 ay sonra patlar kaan 3 aylikken kabardi 10. Ayinda cikardi 7 ay ne demekTabiki var, hala çıkaramayan da var, bebeklerin yarıdan fazlası zor çıkarıyor. Bazıları ishal olup ateşleniyor. İkinci hemen çıkacak diye bir şey yok. Boşver dişi takip etme ben bakmıyorum bile.
Kaan seni çok zorluyor anlıyorum ama her konuda Kaanın farklı ve zorlayıcı olduğunu söylüyorsun böyle yapma. Huysuzsa da dişten değildir emin ol, huyu böyle diyip geçeceksin.
Kayınvalidem de dün Deniz için bir yeri ağrıyor dişi mi çıkıyor gazı mı var diyip durdu. Bırak sebep aramayı böyle işte bu bebek dedim