2020 Şubat Anneleri

Hahah ben ceviz her gün veriyorum pekmez ve muzu bayadır vermedim iyi hatırlattın. Pekmez her gün yemeliler mi ya?
Kaanda kansizlik vardi ya o yuzden veriyorum faydali bir sey sonucta kaanda seviyo. Bazen meyvelerine karistiriyorum bazen de icine ceviz badem katip veriyorum kasikla yiyo oyle

Canım ben Konyalım ama gerçekten Konyalı kayınvalideler çok fena iyi ki uzaktasiniz boşver onlar yüzünden arani açma eşinle degmez inşallah düzelir aranız en kısa zamanda.
Sağol canım. Mecbur düzeliyor aramız gurbette kimsemiz yok. az önce saçını kestim ama yinede gönül kırgınlığı geçmez. ailesiyle ilgili hiçbir konuda konuşmama kararı aldım. Belki böyle daha iyi olur.

Düşüren niye istemedi ki acaba. En korktuğum şey iç çamaşırının alt kata düşmesiydi başıma geldi. memlekette ablamın çamaşırını asarken alt kata düştü gidip istedim kadın bana dövecek gibi baktı. Bende nasıl kibarım herhalde o günden sonra kibarlığa tövbe ettim

Ya ben hiç kuruyemiş vermedim nasıl veriyorsum canım cevizi bademi rondodan geçirerek mi

Kaanda kansizlik vardi ya o yuzden veriyorum faydali bir sey sonucta kaanda seviyo. Bazen meyvelerine karistiriyorum bazen de icine ceviz badem katip veriyorum kasikla yiyo oyle
Güvendiğim biri yok burada o yüzden almadım öyle kaldı. Bizde de genetik kansızlık var, Denizin tahlilleri iyi çıkmıştı ama yine de özen göstermem lazım.

Bilmem utandi galiba
Ya ben hiç kuruyemiş vermedim nasıl veriyorsum canım cevizi bademi rondodan geçirerek mi
Bazen rondodan geciyorum bazende taşla eziyorum canim.

Tamamdır canım bende öyle yapayım o zaman. Ben korkuyordum alerji fln yapar diye ama olmaz inşallah
Hic denemedigin icin biraz vererek basla canim ilk gun cay kasiginin yarisi kadar ver bir sey olmazsa ertesi gun 1 cay kasigi ver sonra 1.5 cay kasigi ver baktin allerji gostermiyo gunde 1 tane ceviz verirsin o zaman

Bizim ilk ve ikinci birlikte çıktı. Bikaç gün arayla. Aylardır başka yok
Ya kaanin ilki ayin 26sindi cikti bugun ayin 4u oldu hala 2.si gelmis degil cok tuhaf geliyo bana artik kaan in damaklari. Ucuna kadar gelmis gozukuyo yani elleyince bayagi bir kabarik yarina cikar diyosun ama yok 1 haftadir cikmadi 2.si kaan kadar zor diş cikartan baska bir bebek daha var mi acaba

Bizden hemen sonra sizinki gelmişti aryanın da şuan 1 tane hala oda tam çıkmadı minik duruyo 1 haftayıda geçti 2. Hemen mi çıkıyodu bakıyorum ara ara ama yok daha huysuzluğu yok çok şükür az biraz oda olsun o kadar kehribara bağlıyorum ben iyiki almışım dediğim şeyler arasında takmayınca çok huysuz oluyo farkı görebiliyorum

Yürüme hızımız artıyo artık 1 hafta bi durgundu öyle çok çabalamıyodu ama son 3 gündür baya yol aldı yürüyerek gitmek istiyo heryere bayada gidiyo maşallah
Her anları çok güzel değil mii
Bu ara burun tıkanıklığı yaşıyoruz işin garibi eşimde bendede var dilimiz damağımız kuruyo biz rahatsız oluyoruz aryayı düşünemiyorum peteklerden sanırım suluk var kaseye su koydum fayda etmiyo buhar makinası almakta buldum çareyi henüz gelmedi inşallah iyi gelir

Tabiki var, hala çıkaramayan da var, bebeklerin yarıdan fazlası zor çıkarıyor. Bazıları ishal olup ateşleniyor. İkinci hemen çıkacak diye bir şey yok. Boşver dişi takip etme ben bakmıyorum bile.
Kaan seni çok zorluyor anlıyorum ama her konuda Kaanın farklı ve zorlayıcı olduğunu söylüyorsun böyle yapma. Huysuzsa da dişten değildir emin ol, huyu böyle diyip geçeceksin.
Kayınvalidem de dün Deniz için bir yeri ağrıyor dişi mi çıkıyor gazı mı var diyip durdu. Bırak sebep aramayı böyle işte bu bebek dedim

İlk disten sonra 2.si ne zaman cikti kizlar ?

Bizim ilk ve ikinci birlikte çıktı. Bikaç gün arayla. Aylardır başka yok
Bizimde alt iki diş aynı anda çıktı diyebilirim onlar tam uzamadan üst ikisi çıktı onlarda tam uzamadı daha bu sefer üst yanlar çıkmaya başladı allahtan Yamanı da çok zorlamıyor diş sadece salya artışı var artık okadarcıkta olsun

Bizim emin değilim ama 7 aylıkken alt iki diş çıktı galiba. 11 aylık oldu hala başka yok.

Bize o da fayda etmedi
Cikaramamak baska hic belirti yoktur ya da yeni kabarmaya baslamistir 1 2 ay sonra patlar kaan 3 aylikken kabardi 10. Ayinda cikardi 7 ay ne demek
Huyu zaten boyle ona dedigim bir sey yok ayni babasinin bebekligi onu kabullendik ama dişi cok belli ediyo kendini surekli bir yerleri isiriyo bagiriyo aciyincada, salyalari 10 metre uzuyo agzindan resmen, parmaklari eli surekli agzinda isirip duruyo kendini dilini falanda isiriyo bazen artik ne kadar kasiniyosa damaklari onu oyle gordukce bende uzuluyorum cunku elimden bir sey gelmiyo

Kızlar bu dünyada rahatlık huzur diye bir şey yokmuş. Öykü uyudu bende denizin yanında battaniye alıp kanepeye uzandım beni görememiş öykünün uyuduğu odaya doğru canhıraş bir şekilde koşarak gitti oğlum burdayım desem de kızı uyandırdı. Zaten dün gece üst komşum yatak odasının ve çocuk odasının üzerinde ayaklarını vura vura volta attı resmen 2’ye kadar uyuyamadım sinirden. Bunu her gece yapmaya başladı. Zaten kocayla aramız düzelmedi konuşuyoruz ama öyle. Ona birşey sormamaya danışmamaya çalışıyorum. Kimseyi de arayıp konuşmuyorum birbirimizi burda da yalnızlığa mahkum ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…