Benim eşim biraz sinirli bir yapıya sahip dediğin gibi çocukluktan kalma bişey bende tam tersi çok sakinimdir onlar hep babalarından korkarak büyümüşler ben hiç korkmadım babamdan korku yerine saygı daha önemli bence Allahtan eşimde farkında bu durumun çocuğa karşı sinirli bir tavrı hali yok. 2. Çocukta iş paylaşımı yapabilirmiyiz bilmiyorum çünkü eşim rahatına çok düşkün bir insan ilgiyi de çok sever 9 yıl çocuk olmayınca rahata iyice alışmıştı birde annemler olunca yanımızda işten ziyade çocukla oyun oynama kısmında bakalım 2. De nasıl olacak
ben hiç sevmiyorum zaten kıyas yapmayı sonuçta her çocuğun gelişimi genetiği farklı ama karşı taraftan böyle şeyler duyunca acaba kısa mı kaldı diye düşünmeye başlamıştım
bizimki biraz kiloluydu emeklemeye başlayınca o bebeklik kilosu da gitti görüntülü konuşurken ayy zayıflamış diyolar ki hala kilosu normalden yüksek sağlıklı olduktan sonra ne önemi var ama maslesef hep bi yarış halindeler zorla yarışa çekiliyorum
Ya ben bide hamileyim ya ondan biraz da acaba sütüm azaldı o doymuyo mu da uzamıyo diyom
valla annelik delilik