AynıııUyumayan çocuk yapmışımtek başına oyuncakları dağıtıyor. Sağa sola atıyor iç içe geçirmeye çalışıyor. Deniz bunları yapsın diye sürekli uğraşırdık. Arada babası aklına geliyor ona ağlıyor Herhalde 1’de filan yatarız. Şimdi babasının kapısına dayanmaya gitti
Bizim hatun babayı kaldırdı eşimde 12’ye kadar yat sonra teslim ederim dedi. İkisi makinaya bulaşık yerleştiriyorAynıııdeli gibi oyun peşinde. Aldım sallıyım dedim. Geri kalktı.
3 yaşında biraz rahatlarsınDeniz desteksiz ayakta durmaya başladı. Yürüyünce bu eşkıyayla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum
İadeyle uğraşsam mı bilmiyorum en azından 120 adetini 5 ile değiştirebilirim sanki bi bakıyım buna sleepy kullanıyorumİstersen iade et, benim kız da 9.5 kilo.
Hala premium care kullanıyorsan onun kalıbı geniş bize şuan oluyor ama yenileri 5 numara aldık.
Evet öyle inşallah banada öyle geliyo14 kilo değil miydi sonu 4 numaranın. Götürür gibi ama sen bilirsin. 4+ var sleepyse mesela.
Maşallah kuzuya.Deniz desteksiz ayakta durmaya başladı. Yürüyünce bu eşkıyayla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum
En sevdiğim şey baba aşkı! Benim kız da babasının yanından ayrılmasın hiç kıskanmam, takılsınlar ne güzelKız gerçekten beni aramıyor sesleri geliyor baba baba diyor. Aşk yaşıyorlar bensizeşim adım adım setini yaptırmaya çalışıyor. Bende oğlumun yanına yattım mışıl mışıl uyuyor. Uyuyamıyorum hala izin sürem bitecek nerdeyse
Evet oğluma bakıyorum şimdi. Bana dönük yatıyor. Nasılda büyümüş. Oğlumla uyumayı çok özledim sıcacık uyurduk onunla.En sevdiğim şey baba aşkı! Benim kız da babasının yanından ayrılmasın hiç kıskanmam, takılsınlar ne güzel
Sen de kafa dinle, hiçbir şey yapamazsan Denizi izle
Ahh ahh bende düşüyorum nasıl başa çıkıcam diyeeDeniz desteksiz ayakta durmaya başladı. Yürüyünce bu eşkıyayla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum
alt cekmecelerden deterjan vb seyleri kaldirin kizlar.mutfakta uzanabilecegi dolap ve cekmecelerden bicaklari kesici aletleri kaldirin .Deniz desteksiz ayakta durmaya başladı. Yürüyünce bu eşkıyayla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum
daha ne istiyosun yaa keske benim kizlarda babalarina duskun olsaKız gerçekten beni aramıyor sesleri geliyor baba baba diyor. Aşk yaşıyorlar bensizeşim adım adım setini yaptırmaya çalışıyor. Bende oğlumun yanına yattım mışıl mışıl uyuyor. Uyuyamıyorum hala izin sürem bitecek nerdeyse
Valla al benden de okadardaha ne istiyosun yaa keske benim kizlarda babalarina duskun olsagece gunduz ikiside bana yapisik,gece gunduz anne yedirsin anne yatirsin ,aksam baba geliyor 10 dk oynuyolar hop yine benim dibimdeler
seline katiliyorum babalarina duskun olsunlar vallahi kiskanmam
Eşim sağolsun çocuklarla oturup oyun oynuyor. Salona girecekse kedi taklidi yaparak giriyor öykü bayılıyor ona. Birşeyler öğretmeye çalışıyor evde bütün zamanını onlarla geçiriyor. Çevremde pek görmediğim bir baba türüdaha ne istiyosun yaa keske benim kizlarda babalarina duskun olsagece gunduz ikiside bana yapisik,gece gunduz anne yedirsin anne yatirsin ,aksam baba geliyor 10 dk oynuyolar hop yine benim dibimdeler
Eşim sağolsun çocuklarla oturup oyun oynuyor. Salona girecekse kedi taklidi yaparak giriyor öykü bayılıyor ona. Birşeyler öğretmeye çalışıyor evde bütün zamanını onlarla geçiriyor. Çevremde pek görmediğim bir baba türüdaha ne istiyosun yaa keske benim kizlarda babalarina duskun olsagece gunduz ikiside bana yapisik,gece gunduz anne yedirsin anne yatirsin ,aksam baba geliyor 10 dk oynuyolar hop yine benim dibimdeler
Dolapları açıp içlerine giriyor. Çekmeceleri boşaltıp üstlerine çıkıyor.alt cekmecelerden deterjan vb seyleri kaldirin kizlar.mutfakta uzanabilecegi dolap ve cekmecelerden bicaklari kesici aletleri kaldirin .
.yurumeye basladiklari donem en cok ev kazalarinin yasandigi donemdir.
ela yurur yurur gider duvara carpar dudagini patlatirdi hicbisey yapamiyosa
Tam umidimi kesmisken bu sabah elime diş geldisonunda cikabildi yani