2020 Şubat Anneleri

Var işte biz aldık 3lü set şeklinde uyguna da gelmişti. Toplar havuzu bul tak ve kuleler
Sizde varda bizde artık yok 😂 karton oldukları için zamanla açıldılar yırtıldılar. Eşim böyle olmaz kıza yenisini alırız deyip attı. Ama ben yeni bir oyuncak istemiyorum çocukların ilgisi dağılıyor bu kez hiçbiri ile oynamıyorlar. Aileden biri çocuk yapsa diye bekliyorum çoğu malzemeyi vermeyi düşünüyorum.

Oysaki az önce kucağımda uyutup yerine yatırmıştım 😂🙈 sanki gündüzmüş gibi neşeli neşeli oyun oynuyor 🤦‍♀️

Eklentiler

• EDCD2ED5-6927-42C9-90CD-9AD3FAD37612.jpeg
    EDCD2ED5-6927-42C9-90CD-9AD3FAD37612.jpeg
    52,3 KB · Görüntüleme: 44
Sizde varda bizde artık yok 😂 karton oldukları için zamanla açıldılar yırtıldılar. Eşim böyle olmaz kıza yenisini alırız deyip attı. Ama ben yeni bir oyuncak istemiyorum çocukların ilgisi dağılıyor bu kez hiçbiri ile oynamıyorlar. Aileden biri çocuk yapsa diye bekliyorum çoğu malzemeyi vermeyi düşünüyorum.
Hee şimdi yoklar deyince piyasada yok algıladım nasıl yediyse beynimi Ezgi😆
Evet çok çabuk kayboluyor hevesleri. En büyük ilgisi gezip keşfetmek. Prizler kablolar, üstü saksı dolu sehpalar. Sivri köşeler, elini sıkıştırabileceği çekmeceler.🙂 nerde tehlike var orda.

Hee şimdi yoklar deyince piyasada yok algıladım nasıl yediyse beynimi Ezgi😆
Evet çok çabuk kayboluyor hevesleri. En büyük ilgisi gezip keşfetmek. Prizler kablolar, üstü saksı dolu sehpalar. Sivri köşeler, elini sıkıştırabileceği çekmeceler.🙂 nerde tehlike var orda.
Normaldir canım 😅 Benim şu an bile uykusuzluktan gözlerim yanıyor çocuklar akşam 8’de yatıp uyur gibi yapıp umutlarımızla oynadı gece yarısına kadar oturdular 🤣 bu dönemde sanki gürültücü oyuncakları seviyorlar tak çak ksilafon gibi. Öykü prizler kapalı olduğu halde parmak sokuyor. Kablo kemirmek istiyor. O yüzden binbir hevesle alınan oyuncaklar atıl kalıyor. Alıp benim oynayasım geliyor 🤣🤣🤣

Numaralı hayvanlı kule yapılan iç içe geçen kapları bende tavsiye ederim deniz bayılırdı ona. Sürekli dizip devirirdi. Şimdi yoklar bizimki sert kartondu yıpranınca attık.
Karton değil, benim dediğim şu görseldeki; Deniz bunlarla epeydir oynuyor. Birbirine geçiremese de bir araya getirip geri ayırıyor. Top kadar yer kaplıyor ve büyüdükçe değişik şeyler yapabileceği çok amaçlı bir oyuncak.
Şimdiye kadar oyuncak almıyordum bikaç parça ile oynuyordu,sıkıldıkça değiştiyordum ama artık anlayarak uğraşıyor. Yeni bir şeyler olsun dedim;önerilere açığım.
Eğitici köpekçik hediye geldi, onunla bi iki ay ilgilendi durmadan kalbine basıyordu bir de sarılıyordu :) şimdi sıkılmış durumda , kaldırdım.

Eklentiler

• 4884FF46-A671-4469-9C63-F362D831C8F8.jpeg
    4884FF46-A671-4469-9C63-F362D831C8F8.jpeg
    33,8 KB · Görüntüleme: 41
Daha oynamaz onlardan bultak aldım ben de kule de aldım daha bakmıyor onlara. Top kaydırağı çok eğitici zaten😆
Sen dediklerimi yap onlar daha eğitici bakma sen.
Ben de çok oyuncak almam bi iki tane alacağım. Gereksiz bir şey almamak için sizden fikir istedim zaten :)
Top kaydırağıyla ben de oynarım:KK70:

Karton değil, benim dediğim şu görseldeki; Deniz bunlarla epeydir oynuyor. Birbirine geçiremese de bir araya getirip geri ayırıyor. Top kadar yer kaplıyor ve büyüdükçe değişik şeyler yapabileceği çok amaçlı bir oyuncak.
Şimdiye kadar oyuncak almıyordum bikaç parça ile oynuyordu,sıkıldıkça değiştiyordum ama artık anlayarak uğraşıyor. Yeni bir şeyler olsun dedim;önerilere açığım.
Eğitici köpekçik hediye geldi, onunla bi iki ay ilgilendi durmadan kalbine basıyordu bir de sarılıyordu :) şimdi sıkılmış durumda , kaldırdım.
Denizinki buydu. Severek oynadı ama zamanla üzerlerine oturunca bozuldular sizinki kolay yıpranmaz. güzel güzel oynasın yavrular. Hepsiburada indirimde ilgilenen arkadaşlara da duyurmuş olayım.

Eklentiler

• 96BE1730-3390-4673-ACDB-453676C77B8B.jpeg
    96BE1730-3390-4673-ACDB-453676C77B8B.jpeg
    188,8 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar dayımı da kaybettik. Çok üzgünüz daha 53 yaşındaydı. Çok mücadele etti ama olmadı. Kendisi imamdı filyasyon ekibindeymiş. Maalesef virüslü ortama çok maruz kaldığı için atlatamadı. Vakalar hastalar gösterildiği gibi değil. Kendinizi yakınlarınızı koruyun. Çok zor bir acı bu.

Kızlar dayımı da kaybettik. Çok üzgünüz daha 53 yaşındaydı. Çok mücadele etti ama olmadı. Kendisi imamdı filyasyon ekibindeymiş. Maalesef virüslü ortama çok maruz kaldığı için atlatamadı. Vakalar hastalar gösterildiği gibi değil. Kendinizi yakınlarınızı koruyun. Çok zor bir acı bu.
Canım başınız sağolsun bizde de eşimin kardeşinde çıktı bende 4 gündür karantinadayım bu sabah ateşim 38i gördü halsizlikte var kızımın uyanmasını bekliyorum test yaptırcam 😔 eğer pozitifsem bebeğimle nasıl ilgilenicem hiç bilmiyorum 😔

Allah rahmet eylesin canim
Canım başınız sağolsun bizde de eşimin kardeşinde çıktı bende 4 gündür karantinadayım bu sabah ateşim 38i gördü halsizlikte var kızımın uyanmasını bekliyorum test yaptırcam 😔 eğer pozitifsem bebeğimle nasıl ilgilenicem hiç bilmiyorum 😔
Cok gecmis olsun pozitifsende umarim cabucak atlatirsin

Başınız sağolsun

Benimki daha çok aksiyon seviyor pet şişeyle oynamadı. Taslarla baya oynadı ama.
Ya eğitici diyorum kız :KK70:
Ben en çok numaralı kaplardan memnun kaldım mesela. Top kaydırağı alayım diyorum. Şu hayvanlı bultaklar,manyetikler,aktivite masaları?
Valla benimde pek bi bilgim yok ki bizde hiç oyuncak almadık nerdeyse😂 bi halka geçirme oyuncağı varya onu aldık ama çabuk sıkılıyor geçirmekten onlara simit diyoruz simitçi simit getiriyor bize sürekli bizde yiyoz onları😂 yani oyuncakları çok amaçlarının dışında oynuyoz😂 insta da basarannisa diye bir hesap var onu takip ediyorum ben ordan fikir edinebilirsin güzel paylaşımları oluyor kızı da 16 aylık fln. Adım adım diye aylık seyler var birde birde onlara bak derim
Oysaki az önce kucağımda uyutup yerine yatırmıştım 😂🙈 sanki gündüzmüş gibi neşeli neşeli oyun oynuyor 🤦‍♀️
Ayy kuşummm çok tatlııı yaa
Ayy canım başınız sağolsun çokta gençmiş. Çok dikkat etmek lazım çok yayıldı maalesef
İnşaşlah değilsindir canım belki psikolojik fln dır ateş🙏 Ama sen pozitifsen bebişte muhtemelen pozitiftir emziriyorsan bol bol emzir anne sütü en iyi ilaç bebiş için

Valla benimde pek bi bilgim yok ki bizde hiç oyuncak almadık nerdeyse😂 bi halka geçirme oyuncağı varya onu aldık ama çabuk sıkılıyor geçirmekten onlara simit diyoruz simitçi simit getiriyor bize sürekli bizde yiyoz onları😂 yani oyuncakları çok amaçlarının dışında oynuyoz😂 insta da basarannisa diye bir hesap var onu takip ediyorum ben ordan fikir edinebilirsin güzel paylaşımları oluyor kızı da 16 aylık fln. Adım adım diye aylık seyler var birde birde onlara bak derim

Ayy canım başınız sağolsun çokta gençmiş. Çok dikkat etmek lazım çok yayıldı maalesef

İnşaşlah değilsindir canım belki psikolojik fln dır ateş🙏 Ama sen pozitifsen bebişte muhtemelen pozitiftir emziriyorsan bol bol emzir anne sütü en iyi ilaç bebiş için
Adım adım güzel ama ona üye olmayacak kadar pintiyim :KK70:
Ben en fazla 50 lira verir verimli olmasını dilerim o kadar :KK70:

Evet inşllh değilimdir kaç gündür beraberiz onunda ateşini ölçüyorum şimdilik düşük inş yükselmez emzirmeye devam edicem bakalım doktor ne diyecek ailemden de kimseyi çağıramıyorum 😔 pozitifsem nasıl geçiricem ona yemek hazırlamam lazım ilgilenmem lazım halsiz olursam nasıl olucak bilmiyorum 😔

Başınız sağolsun çok üzüldüm mekanı cennet olsun insallah

Allah rahmet eylesin canim

Cok gecmis olsun pozitifsende umarim cabucak atlatirsin

Başınız sağolsun

Sağolun arkadaşlar. Dayım hem genç hemde çok iyi bir insandı. Ayrıca çok da sağlıklıydı. Eşiyle de çok mutluydu. Şimdi herşey yarım kaldı çok üzgünüz. Annem adeta yıkılmış konuşamadım daha. Araları çok iyiydi. Dert ortağıydılar. Benim küçükken kahramanımdı. Burda hiç arkadaşımız olmadığı için size yazdım. Bence virüs artık daha ağresif. Daha dikkatli tedbirli olmak lazım.

Ben sürekli oyuncak alıyorum tutamıyorum kendimi belki de 14 sene sonra olunca böyle oluyor ben kendim de oyuncağı çok severim bebek koleksiyonum var Barbie porselen hala alırım bebek kendime😂😂😂😂 aktivite masası yürüme arkadaşı ilk arabam uyku arkadaşı isiskli sesli kumanda mikrofon arabalar kurmalı hayvanlar mama sandalyesi oyuncağı banyo kitabı hisitlili kumaş kartlar çıngıraklar daha yeni sipariş verdim piyanolu oyuncaklardan tutamıyorum kendimi iyi kız değil diyorum yoksa ev bebekten gecilmezdi 😂😂😂😂

Ben sürekli oyuncak alıyorum tutamıyorum kendimi belki de 14 sene sonra olunca böyle oluyor ben kendim de oyuncağı çok severim bebek koleksiyonum var Barbie porselen hala alırım bebek kendime😂😂😂😂 aktivite masası yürüme arkadaşı ilk arabam uyku arkadaşı isiskli sesli kumanda mikrofon arabalar kurmalı hayvanlar mama sandalyesi oyuncağı banyo kitabı hisitlili kumaş kartlar çıngıraklar daha yeni sipariş verdim piyanolu oyuncaklardan tutamıyorum kendimi iyi kız değil diyorum yoksa ev bebekten gecilmezdi 😂😂😂😂
Butun oyuncaklari almissin masallah 🤣
Bari tek tek ver ki hepsinden sıkılmasın bir anda

Bende kaana oyun halisi, zeka kartlari ve yemek arkadasi disinda oyuncak almadim ama babannesi gorup begendigi seyleri alip geliyo 😀 tabi kaan 5 dk oynuyo sonra pirizler, kablolar, mama sandalyesinin bacaklari,mutfak dolaplarinin ayaklari gibi oynanmayacak ne kadar cok sey varsa onlarla oynamayi tercih ediyo 😆

X