- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Zeyf çok geçmiş olsun bizimki de olmuştu çok zor biz kasıklarına ıslak mendil koyduk birde koltuk altına çok fazla yıkama üşür
Bol su içsin birde bizmki de yemek yemiyince tavuk suyu havuç ve arpa vermiştim bir onu yedi
Tavsiye ederim
Bol bol emzir azda olsa fayda eder
Birde terler teri soğumasın diye göğsüne ve fırtına mendil koy ara sıra kontrol edil yenisiyle değiştir
Amin canim insaAllah. Keske icirebilmenin bir yolu olsa inan o kadar inat ki su bile zorla veriyoruz ilaclarida oyle surekli emziriyorum bende ne kadar icse kardir bu aksam yemekte bizimle biraz ekmek kemirdi umarim yarin bir seyler yemeye baslar ufaktan. Doktor antibiyotikte istahsizlik yapar demisti, cok sukur ki atesi dustu ona sukrediyorum istahida duzelir en kisa zamanda umarim
Evet var silik de olsa muhtemelen hamilesniz ama kan testi kesin sonucu verirMerhaba kızlar benimde çatlatma iğnesinin 12.günü Buda testim
Çocuklu yada yeni bebekli eve pat diye gelinmesine sinir oluyorumKızlar bugün pat diye eşimin bir arkadaşı eşi ile bize uğradı. 15 dakikada eve çeki düzen verdik. Günlerdir banyoyu temizlicem erteliyordum. Hemen temizledim.Hızlı şekilde görünen tozları aldım. Adam direk banyoyu kullanmak istedi.Eşimde iyi oldu gelmeleri ev yola girdi diyor
Bugün tekrar yaptım 13.günüm yine silik çıktı iğne değildir umarımEvet var silik de olsa muhtemelen hamilesniz ama kan testi kesin sonucu verir
Değildir inşallah hamilesinizdirBugün tekrar yaptım 13.günüm yine silik çıktı iğne değildir umarım
Ay inşallah yaDeğildir inşallah hamilesinizdir
Kan testini ne zaman yapın dedi doktorunuz?Ay inşallah ya
Canım bendim evet bizimki de böyleydi doktor 6 hastalık dedi 1 2 güne geçti yanlız bize antibiyotiği 10 gün icirdiBebegi 6. Hastalik geciren anne kimdi adini unuttumsizdeki dokuntuler boyle miydi ?
Bugun ki durumumuz boyle dr allerji yapmistir atesi yoksa antibiyotigi kesin dedi ama 6. Hastalikta olabilir kaan zaten allerjik bir bebek 2 3 gun allerji surubuyla takip edecegim, eger gecmezse devletin cocuk polik. Git detayli test yapsinlar dedi doktorumuz her gun yeni bir sey cikiyo moral 0
Tabi alejik de olabilir sen yine de tedbirini al ateşten sonra bizim de döküntü olmuştuCanım bendim evet bizimki de böyleydi doktor 6 hastalık dedi 1 2 güne geçti yanlız bize antibiyotiği 10 gün icirdi
Evet canim aynen boyledi. Hatta fotografi var gostereyim sanadaBebegi 6. Hastalik geciren anne kimdi adini unuttumsizdeki dokuntuler boyle miydi ?
Bugun ki durumumuz boyle dr allerji yapmistir atesi yoksa antibiyotigi kesin dedi ama 6. Hastalikta olabilir kaan zaten allerjik bir bebek 2 3 gun allerji surubuyla takip edecegim, eger gecmezse devletin cocuk polik. Git detayli test yapsinlar dedi doktorumuz her gun yeni bir sey cikiyo moral 0
Bebegi 6. Hastalik geciren anne kimdi adini unuttumsizdeki dokuntuler boyle miydi ?
Suan belli degil tam olarak ney olduguAteş sonrası döküntü normal diye biliyorum.Zeyf
Tecrübeli anneler daha iyi bilir.
Alerjiyse de o tip antibiyotiği kullanmayacak o kadar, moral bozacak bir şey yok.
Bizim doktorumuz takibe al dedi kesti zaten allerjik bir bebek kaan. Sizinki de zeynep serdar in ki kadar yogun muydu ?Canım bendim evet bizimki de böyleydi doktor 6 hastalık dedi 1 2 güne geçti yanlız bize antibiyotiği 10 gün icirdi
Canım bizimki o kadar yoğun değildi sizinki gibiydi öbür gün kayboldu zaten muhtemelen 6. hastalık sizinki de yarına birşeyi kalmazSuan belli degil tam olarak ney oldugu
Bizim doktorumuz takibe al dedi kesti zaten allerjik bir bebek kaan. Sizinki de zeynep serdar in ki kadar yogun muydu ?
Z zeynep serdar Canim sizinki bayagi bir kirmizi ve yogunmus suanlik bizimkisi o kadar degil belkide ilk gun diye oyle bilmiyorum yarina ne olacak sonerlerse allerjiden sonmezse 6. Hastalik
İnsaAllah canim. Bir de su istahi yerine gelse daha iyi olacakCanım bizimki o kadar yoğun değildi sizinki gibiydi öbür gün kayboldu zaten muhtemelen 6. hastalık sizinki de yarına birşeyi kalmaz
Bizim gun gectikce cogaldi. 4. Gün sönmeye basladi ve kayboldular. Bende ilaclar alerji yapti sanmistim. Telasla doktorunu aramistim. Fotolari gosterince 6. Hastalik oldugunu soylemisti.Suan belli degil tam olarak ney oldugu
Bizim doktorumuz takibe al dedi kesti zaten allerjik bir bebek kaan. Sizinki de zeynep serdar in ki kadar yogun muydu ?
Z zeynep serdar Canim sizinki bayagi bir kirmizi ve yogunmus suanlik bizimkisi o kadar degil belkide ilk gun diye oyle bilmiyorum yarina ne olacak sonerlerse allerjiden sonmezse 6. Hastalik
Biz 6. Ayda olmustuk. 3 ay önce yani. Aynen kötü bisey degil ama cok zor gecirmistik biz. Asiri istahsizdi ac susuz yatip kalkiyordu.Sizinki de mi geçirdi demek ki bu bu aylarda oluyor. Doktorumuz üzülmeyin bağışıklığı artar demişti.