Çok geçmiş olsun canım. Sirkeyi bizde hiç tavsiye etmezler. Ben çoraplarımı ılık suyla ıslatıp giydiriyoruz çok faydasını gördüm. İnşallah bir an önce iyileşir toparlarBugun sabah kendi dr muza gittik direkt antibiyotik baslatti virus kaynakli degil bakteri kaynakli atesi dedi 3 gun icecek 3 gun atesi dusmezse kontrol tekrar tahlil verilecek 3 gunde duserse 1 hafta sonra kontrole cagirdi.
Kaan in da atesi cok inatci 4 saatte bir calpol dolven donusumlu iciyo 1 saat sonra atesi tekrar cikiyo 39.5 a surekli ilik suyla dus aldiriyoruz basini boynunu islatiyoruz sirkeli corap giydiriyorum bezle geziyo ona ragmen yukseliyo surekli atesi en son dun ikindide 2 yemek kasigi yogurt yedi onun haricinde bu saate kadar hic bir sey yemedi biraz uzum suyu icti zorla onun disinda emiyo surekli ama bende de suan uykusuzluk ve yorgunluktan dolayi fazla sut olmuyo umarim cok fazla besinsiz kalmaz moralim cok bozuk atesi yuksek oldugunda cok kotu oluyo elleri ayaklari buz kesiyoumarim antibiyotik biran once fayda eder.
Alt 2 disi de geliyo iyice yuzeye ciktilar 2 kere ishal seklinde kaka yapti hemde birincisinde bezi yoktu uzerime yapti dedim yeter ki iyi ol da kafamada yapabilirsinatesi yukselince istemsizce basinda aglayip duruyorum hic hasta olmamisti oluncada tam oldu hem diş hem bu enfeksiyon 2si birlesince cok zorladi hic bir belirtiside yok nasilda oldu anlam veremedim ne bi oksuruk ne bi burun akintisi hic bir seyi yok
Emiyo ama suan bende ona yetecek sut cikmiyo uykusuzluk moral bozuklugu stres cok etkiledi beni azaldiEmiyorsa sıkıntı olmaz merak etmeZeyf
Sagol canim. Ayak altina limon surulur ya da coraplar sirkelenir giydirilir atesi cikinca ayak derisinden direkt cektigi icin vucuda bizde boyle biliyoruz canimÇok geçmiş olsun canım. Sirkeyi bizde hiç tavsiye etmezler. Ben çoraplarımı ılık suyla ıslatıp giydiriyoruz çok faydasını gördüm. İnşallah bir an önce iyileşir toparlar
Mama da mı kabul etmiyor? Benimki de birşey yemiyordu emiyordu arada da sütüm azalınca mama vermiştim bir de tavuk suyuna çorba yaptım tavukları didip verdim çok yemesede de biraz güç verdi sanki valla müzik açıp yedirmistim az da olsa çok geçmiş olsun canım ateşinin düşmesi çok iyi yarına toparlanır büyük ihtimal moralini bozmaEmiyo ama suan bende ona yetecek sut cikmiyo uykusuzluk moral bozuklugu stres cok etkiledi beni azaldi
Azalır evet. Geçecek merak etme.Emiyo ama suan bende ona yetecek sut cikmiyo uykusuzluk moral bozuklugu stres cok etkiledi beni azaldi
Mama da mı kabul etmiyor? Benimki de birşey yemiyordu emiyordu arada da sütüm azalınca mama vermiştim bir de tavuk suyuna çorba yaptım tavukları didip verdim çok yemesede de biraz güç verdi sanki valla müzik açıp yedirmistim az da olsa çok geçmiş olsun canım ateşinin düşmesi çok iyi yarına toparlanır büyük ihtimal moralini bozma
Mama kullanmiyoruz zaten biberon tutmuyo. En sevdigi sey muz ona bile acmiyo agzini, yogurduda severek yiyodu kitliyo dudaklarini. Kv bizde kac gundur ugrasiyoruz yapmadigimiz sebeklik kalmadi ama cok inat surekli elimize vurup dokuyo etrafa usteleyincede resmen sinir krizi geciriyo cocuk bizde birakiyoruz ilaclarini zorla iciyo ona sukrediyoruz suanUmuduna katılıyorum az yese bile onu toparlayacak et tavuk gibi şeyleri iyi oldukça sun birkaç lokma belki yerZeyf
Evet duydum o otu. Sağol canım. Kullanan tanıdıklarım vardı. Bugün çıktım aslında hem eczaneye hem aktara uğrayacaktım. Ama çok unutkanım. Yarın eşime baktırayım bulursa alsın.Ya işte düğün cenaze bunlardan kesin bulaşıyor maalesef eşimin kardeşi de oldu ona da cenazeden bulaşmışPsikoloji çok önemli tüm hastalıklarda biraz moralini yüksek tutması lazım aslında yaşı da genç inşallah toparlar bir an önce
Bizimki de 10 gündür kabız 4 günde bir kakasını yapıyor gerçi öyle ağlamıyor çok sertte yapmıyor ama 4 gün uzun bence ben de ek gıdayı fazla almasına bağlamıştım suyun kabız yapabileceği hayatta aklıma gelmezdi bende değiştireyim bakalım teşekkürler tavsiye için
Canım daha önce duydunmu bilmiyorum ama kantoron yağı diye bişey var zeytinyağının içine kantoron otu konulup bekletiliyor zeytin yağının rengi kırmızıya dönüyor fln neyse işte çok uzattım burayıbizim oğlanda kefiri fazla içince poposu baya pişik olmuştu ben o yağdan sürdüm baya iyi gelmişti her alt açmasında da sürdüm 2 günde geçti pişiği resmen
Ay kıyamam ya çocuklar hasta olmasın çom üzülüyorum ben böyle neşesiz mutsuz hallerini görünce kahroluyorum resmen. İnşallah ilaç işe yarar da hemencicik iyileşir
İştahsızlık çok normal. Bebekler rahatsız olunca sadece süt istiyorlar. Devam sütü inek sütü değil bildiğimiz mama Zeyfcim.Mama kullanmiyoruz zaten biberon tutmuyo. En sevdigi sey muz ona bile acmiyo agzini, yogurduda severek yiyodu kitliyo dudaklarini. Kv bizde kac gundur ugrasiyoruz yapmadigimiz sebeklik kalmadi ama cok inat surekli elimize vurup dokuyo etrafa usteleyincede resmen sinir krizi geciriyo cocuk bizde birakiyoruz ilaclarini zorla iciyo ona sukrediyoruz suaninsaAllah cok uzun surmez bu surec.
selozy devam sutu dedigin hangisi 1 yastan sonra olanlar var inek sutu degil mi ama o anlamadim bu aralar kafam yerinde degil
Amin canim insaAllah. Keske icirebilmenin bir yolu olsa inan o kadar inat ki su bile zorla veriyoruz ilaclarida oyle surekli emziriyorum bende ne kadar icse kardir bu aksam yemekte bizimle biraz ekmek kemirdi umarim yarin bir seyler yemeye baslar ufaktan. Doktor antibiyotikte istahsizlik yapar demisti, cok sukur ki atesi dustu ona sukrediyorum istahida duzelir en kisa zamanda umarimİştahsızlık çok normal. Bebekler rahatsız olunca sadece süt istiyorlar. Devam sütü inek sütü değil bildiğimiz mama Zeyfcim.
Biberon almasa da farklı şekillerde vermeyi deneyebilirsin. Sütüm azaldı dediğin için söyledim. Bebeklere sıvı kaybını telafi etmek için bol su az mama hazırlayıp veriyorlar çok faydası oluyor. İçmezse yapacak şey yok tabii. Tekrar geçmiş olsun kısa sürsünn
Sagol canim. Bizim atesimiz dustu cok sukur istahsizlik var suan meme disinda her seyi reddediyo maalesefZeyf çok geçmiş olsun bizimki de olmuştu çok zor biz kasıklarına ıslak mendil koyduk birde koltuk altına çok fazla yıkama üşür
Bol su içsin birde bizmki de yemek yemiyince tavuk suyu havuç ve arpa vermiştim bir onu yedi
Tavsiye ederim
Bol bol emzir azda olsa fayda eder
Birde terler teri soğumasın diye göğsüne ve fırtına mendil koy ara sıra kontrol edil yenisiyle değiştir
İşin ciddiyeti nedir bebeklerde ara sıra olur mu normal midir bilmiyorum ama eltimin kızında var. Ama onun babasında da varmış. Ameliyat oldu 1.5 yaşında. iki gözünde de vardı. Şu an 3 yaşında. Tam düzelmedi çünkü egzersiz yapması gerekiyordu. Ayrıca çocuk yakından tv. tablet , telefon izliyordu. Ailede başka kimsede var mı bilmiyorum ama senin yerinde olsam ben doktora götürürdüm.KiZim son günlerde gözlerini şasi yapıyor ikiside burnuna bakar gibi. Sevinince falan günde bir kac kez yapıyor doktora goturmelimiyim. Başına gelen oldumu. Normalde kayma falan yok
Sağol canım. Sağlığı konusunda maalesef net birşey yok. Dün iyiydi bugün ağırlaşmış. Hergün çok farklı geçiyor. Herşeye hazırladık artık kendimizi. Duamız bir an önce iyileşmesi yönünde.A Alisdendef geçmiş olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun moral çok önemli inşallah en yakın zamanda hasarsız atlatır