2020 Şubat Anneleri

Salçam çok tuzlu olduğu için kullanmıyorum. Tuzsuz alınca kullanmayı düşünüyorum zeytin de çok seviyor onu tuzsuz almam lazım.
Ben ev yapimi salca kullaniyorum ali eymen icinde onu kullanirim galiba. Yedigimiz yemeklerden yiyebilseler ne rahat olacak ya surekli mutfakta biseyler hazirlamak zor oluyor

İste eger 3 gun sonunda dusmezse sanirim bizim dr da ondan suphelenecek umarim degildir ama. Senin bebis nasil oldu ? Sonra tekrarladi mi ? Atesle gelen deri dokuntusu hastaligi diye biliyorum 6. Hastaligi dogru mu, iyilesince tekrardan tekrarlama ihtimali oluyo mu ?

Salça kullanıyorum.
Çiğ domates vermenin bile zamanı geldi ama mevsimi bitti diye vermedim, artık bir dahaki yaza kaldı.
Salça artık verilebilir diye biliyorum ya sizin doktorlarınız mı önermiyor?
Reflusu var diye salca konusunda acele etmek istemedim aslinda. O yuzden hic doktorada danismadim acikcasi. Salca refluyu arttirir diye biliyorum. Su an bugday deniyoruz. 4 ay sonra ilk defa ekmek yedim bugday diyetini açabilirsek sonrada salca denemeyi düşünüyorum

Doktor sana antibiyotik verdi mi? Bu hastalikta yanlislikla antibiyotik kullanimi cok fazla oluyor. Eger kaninda veya idrarinda enfeksiyon yoksa antibiyotik kullanma bence. Benim bebegimde aniden ates basladi baska hic bir belirti yoktu. Bide asiri derecede istahsizdi. Sadece kuru atesle 4 gün gecirdik. Cok zordu. Atesi asla düşmüyordu. Basinda nobet tutuyorduk geceleri bile. Sonra tam atesi düştü iyilesti dedim. 24 saat gecmeden bu defa vücudu dışarı atti. Karnindan basladi döküntüler. Sonra tüm vucuduna yayıldı. 6. Hastalikta döküntü ates bittikten sonra basliyor. Hatta ben ilaclar alerji yaptı sanmistim.

Alerjiden dolayi bizde pisik cok oluyor. Bize zeytinyagi yaramamisti daha cok pisirmisti. Size iyi gelir mi bilmiyorum ama bence sende kullanma. Her kaka yaptiginda bebek sabunuyla sabunlayip poposunu yikamalisin. Yikayip kurula ve hemetan mavi renkli bir krem var. Onu sürüp öyle bezini bagla cok iyi geliyor. Hemetanla travazolu karistiripta sür arada. Ama mutlaka her kaka yaptiginda sabunla yikamalisin yoksa gecmiyor pisik

Canım aynı bizimkisi gibi olmuş birkaç güne geçer antibiyotik fayda ediyor ben de çok üzülmüştüm aynı sen gibi ama Allah beterinden korusun bizde de belirti yoktu öksürme burun akıntısı yoktu doktor 6 hastalık dedi geçecek eski nesesime kavuşacak bir kaç güne inşallah çok çok geçmiş olsun

Kaninda enfeksiyon var canim crp si yuksek o yuzden antibiyotik baslandi

Sagol canim insaAllah gececek bu da

Ben ev yapimi salca kullaniyorum ali eymen icinde onu kullanirim galiba. Yedigimiz yemeklerden yiyebilseler ne rahat olacak ya surekli mutfakta biseyler hazirlamak zor oluyor
Biz annemlerden ve kayınvalideden aldık ama ikisi de tuzu basıyor salçaya. Yemeklere ekstra tuz bile atmıyorum. O yüzden tuzsuz almam lazım. Zaten birşey yemek istemiyor. Eşim oğlum yesin diye onun sevdiği köfteden almış öğüre öğüre yedi. İştahlı bir çocuğum olmadı

Ya işte düğün cenaze bunlardan kesin bulaşıyor maalesef eşimin kardeşi de oldu ona da cenazeden bulaşmış Psikoloji çok önemli tüm hastalıklarda biraz moralini yüksek tutması lazım aslında yaşı da genç inşallah toparlar bir an önce
Geçmiş olsun inşallah düzelir.
Evet her su herkese iyi gelmiyor. Değiştirip denemek lazım. Su sert geliyorsa kabız olur. Ben Erikli içiyim kabız oluyorum binlerce kez denendi onaylandı :)
Bizimki de 10 gündür kabız 4 günde bir kakasını yapıyor gerçi öyle ağlamıyor çok sertte yapmıyor ama 4 gün uzun bence ben de ek gıdayı fazla almasına bağlamıştım suyun kabız yapabileceği hayatta aklıma gelmezdi bende değiştireyim bakalım teşekkürler tavsiye için
Canım daha önce duydunmu bilmiyorum ama kantoron yağı diye bişey var zeytinyağının içine kantoron otu konulup bekletiliyor zeytin yağının rengi kırmızıya dönüyor fln neyse işte çok uzattım burayı bizim oğlanda kefiri fazla içince poposu baya pişik olmuştu ben o yağdan sürdüm baya iyi gelmişti her alt açmasında da sürdüm 2 günde geçti pişiği resmen
Ay kıyamam ya çocuklar hasta olmasın çom üzülüyorum ben böyle neşesiz mutsuz hallerini görünce kahroluyorum resmen. İnşallah ilaç işe yarar da hemencicik iyileşir

Mavi hametan vazgeçilmezimiz bizim çok iyi geliyo pişik kremlernden daha iyi hatta
Ama travazol, kendim için kullandığım mantar kremi var aynı kremden bahsediyosak bi doktor bana içinde kortizon var fazla kullanmamanı öneririm demişti, o zamana kadar bende bilmiyodum tabi, görünce söylemek istedim

Dogrudur icerigini bilmiyorum. Hemetani cok kullaniyorum. Travazolu arada bir karistirip sürüyorum cok kullanmiyorum onu. Ama karistirinca etkili oluyor. Cok şükür bizim pisik su anlik yok. Bir kac ay once surekli pisikle ugrasiyorduk

Evet ev tipi salcalarin bazıları asiri tuzlu oluyor haklisin. Bende istahli bi cocugum olsun cok isterdim ya. Cocuk ac kalinca insan strese giriyor bide bizde reflu var. Refluden dolayi zaten cok bisey yemek istemiyor.

Kanda enfeksiyon varsa 6. Hastalik olmayabilir. Cok gecmis olsun. Tez zamanda sifasini bulur insallah minigin
İnsaAllah canim sagol. Antibiyotigin 2. Dozundan sonra cok sukur gece atesi cikmadi simdide yok ama sabah 3 kere ishal oldu yine. Hicbir sey yemiyo su da iciremiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…