2020 Şubat Anneleri

O konu çok karıştı bi ara bazı asmler yaptı bazıları yapmadı. Şimdi de hiçbiri yapmıyor tamamen bitti sanırım.

Bize dokktorumuz yaptirin dedi ama asm ye asi gelmedigi icin yaptiramamistik. Yaptiran arkadaslarda oldu ama anlamadim bu asiyi devlet gonderiyo sonucta bazi yerlere neden gonderilmedi tuhaf
Biz Perşembe günü yaptırdık dünya da kızamık salgını başlamış bende yeni öğrendim bir şekilde yaptırın derim

Oğlumun boynu çok kötü oldu kızlar resim yükleyemedim o yüzden gösteremiyorum.pişik büyük ihtimal. Bepantol işe yaramadı hametan daha kötü yaptı. Ciğer gibi çocuğun boynu kantaronum da yok. Ne süreyim başka kızlar

Ateşten sonra iştahsızlık bir müddet gidiyor bizde de öyle olmuştu ki hala eskisi gibi değil. Ee bide dişler de iştahsızlık yapıyor. Canını sıkma rabbim beterinden saklasın. 🙏
Amin canim. Aksam cok sukur biraz corba icti, mucver yapmistim bize ona da yaptim birazda ondan yedi umarim yarin daha guzel yer

Oğlumun boynu çok kötü oldu kızlar resim yükleyemedim o yüzden gösteremiyorum.pişik büyük ihtimal. Bepantol işe yaramadı hametan daha kötü yaptı. Ciğer gibi çocuğun boynu kantaronum da yok. Ne süreyim başka kızlar
Gecmis olsun suan benimde aklima baska bir sey gelmedi kantoron olsaydi cok iyi olurdu

Biz Perşembe günü yaptırdık dünya da kızamık salgını başlamış bende yeni öğrendim bir şekilde yaptırın derim
Bana hemsirenin soyledigi sey su
"Vakalar ulkemizde artti diye saglik bakanligi 9. Ayda da yapin aşıyı dedi ama bize aşı gondermediler onun yerine kizamik icerikli baska bir aşı yapabilirsiniz dediler isterseniz yapalim ama elimizde direkt kizamik aşısı yok, zaten evden cikmiyosunuzdur bu surecte, 1 yasinda olacak kizamigi isterseniz simdi baska bir aşı yaptirmayin"

Benimde anlamadigim olay su ki burada bazi arkadaslar yaptirdi sizde yaptirmissiniz simdi bu aşıyı saglik bakanligi gonderse diger devletin asilari gibi her saglik ocaginda olurdu ve her bebege rutin 9. Ayinda uygulanirdi her asm de olmadigina gore acaba size yapilan hemsireninde dedigi gibi kizamik icerikli baska bir aşı mı ?

Bana hemsirenin soyledigi sey su
"Vakalar ulkemizde artti diye saglik bakanligi 9. Ayda da yapin aşıyı dedi ama bize aşı gondermediler onun yerine kizamik icerikli baska bir aşı yapabilirsiniz dediler isterseniz yapalim ama elimizde direkt kizamik aşısı yok, zaten evden cikmiyosunuzdur bu surecte, 1 yasinda olacak kizamigi isterseniz simdi baska bir aşı yaptirmayin"

Benimde anlamadigim olay su ki burada bazi arkadaslar yaptirdi sizde yaptirmissiniz simdi bu aşıyı saglik bakanligi gonderse diger devletin asilari gibi her saglik ocaginda olurdu ve her bebege rutin 9. Ayinda uygulanirdi her asm de olmadigina gore acaba size yapilan hemsireninde dedigi gibi kizamik icerikli baska bir aşı mı ?
Biz de yaptırdık hemşire çağırdı bizi ve kızamık aşısı olduğunu söyledi kızamık içerikli başka bir aşı olduğunu söylemedi öyle bir şey yapmaya cesaret edebilir mi bize sormadan?zannetmiyorum bizimki kızamık aşısı öyle bir durumda hemsiremiz bizi bilgilendirir çünkü çok titiz birisi
1 yaşında da vurulabilir ama zaten bir yaşında başka aşıları olacak şimdi vuralım dedi bize.. benim de kafam karıştı kızamık asi bir tane değil mi?

Biz de yaptırdık hemşire çağırdı bizi ve kızamık aşısı olduğunu söyledi kızamık içerikli başka bir aşı olduğunu söylemedi öyle bir şey yapmaya cesaret edebilir mi bize sormadan?zannetmiyorum bizimki kızamık aşısı öyle bir durumda hemsiremiz bizi bilgilendirir çünkü çok titiz birisi
1 yaşında da vurulabilir ama zaten bir yaşında başka aşıları olacak şimdi vuralım dedi bize.. benim de kafam karıştı kızamık asi bir tane değil mi?
İnan hic bir fikrim yok. Kafami karistiran nokta su normalde kizamik devletin karsiladigi takvimde olan bir asi ve her asm de var. 9. Ayda neden her asm ye gelmedi ?
Oh oh masallah. Daha da açılır iştahı birkaç güne eskisi gibi olur annesi 😍
İnsaAllah canim

İnan hic bir fikrim yok. Kafami karistiran nokta su normalde kizamik devletin karsiladigi takvimde olan bir asi ve her asm de var. 9. Ayda neden her asm ye gelmedi ?

İnsaAllah canim
Aynen canım çok ilginç ben de şaşkınım olmazsa bir sorarım bizim hemşireye

Canım benim bebşimin de olmuştu yazın boyun altı pişik ben sudokrem ile geçirdim poposuna da vücuduna da kullanıyorum çok iyi bi krem

Kızlar ya öykü 2 gündür kakasını yapmıyor ilk defa oldu böyle
Damla verdim Zeytinyağı filan sürdüm işe yaramadı gaz çıkarıyor o yüzden rahatsız durmuyor ama yarın olabilir artık.

doktora sormuştum önceden magnesie calsine toz yazdı yoğurduna filan karıştır ver dedi yiyebileceğini sanmıyorum tadı kötü

Ne yapabilirim başka ?

Kızlar ya öykü 2 gündür kakasını yapmıyor ilk defa oldu böyle
Damla verdim Zeytinyağı filan sürdüm işe yaramadı gaz çıkarıyor o yüzden rahatsız durmuyor ama yarın olabilir artık.

doktora sormuştum önceden magnesie calsine toz yazdı yoğurduna filan karıştır ver dedi yiyebileceğini sanmıyorum tadı kötü

Ne yapabilirim başka ?
Yogurdunu probiyotik yogurt mayasiyla yapabilirsin ben kaan a oyle yapiyorum kullandigim irmikte probiyotikli cok sukur kaka sorunu yasamiyoruz bu 2 liden sonra. Kabiz yapan seyleride vermemeye calis. Avokado, armut yedirebilirsin cikmasina yardimci olur

Kızlar mrb benim kızım. Elektrik süpürgesi, blender ve viledanin sesinden korkuyor, aranızda böyle olan var mı? Bu korkusunu nasıl aşabilirim?
Ev süpürürken alışması için kucağımda tutuyorum ama baş baş bağırıyor mecburen kapatıp gır gır ile temizliyorum

Kızlar mrb benim kızım. Elektrik süpürgesi, blender ve viledanin sesinden korkuyor, aranızda böyle olan var mı? Bu korkusunu nasıl aşabilirim?
Ev süpürürken alışması için kucağımda tutuyorum ama baş baş bağırıyor mecburen kapatıp gır gır ile temizliyorum
Bazı bebekler korkar. Aslında bunu yenmek zorunda değilsiniz. Eşin kızınla başka bir odadayken süpürebilirsin. Yakınında çalışmazsa o kadar korkmaz. Zamanla zaten korku kalmayacak.

Bebekler değişik şeylere tepki veriyor seninki de alışır zamanla. Örneğin kızım yüksek sesle hapşırmaktan rahatsız oluyor (babamız maalesef inatla yapıyor) yada ona müdahale edip konuştuğumuzda kızdığımızı sanıp ağlıyor 🤣 abimizin çok fazla gürültü çıkaran oyuncağı var hep onlar çalıştığı için alışmış olabilir. Sen o uyurken mi çalıştırdın aletleri. Baştan beri var mıydı yoksa yeni mi başladı.

Bizim kız emerken saçlarımı çekiyor hep. Yada sert bir şekilde yüzümü çeviriyor. Oda olmazsa ağzıma parmak sokup ağzımı yırtmaya çalışıyor diye düşünüyorum 🤣 Saç uzatma fikrinden böyle giderse vazgeçeceğim. Ellerini sürekli boynumda. Acıyor artık.

Bizimkide aniden duyduğu seslerden korkuyordu o yüzden bişey çalıştırmadan önce onun dikkatini çekiyorum makinenin çıkaracağı sesi önce ben çıkarıyorum sonra açınca korkmuyor
Bizim kız emerken saçlarımı çekiyor hep. Yada sert bir şekilde yüzümü çeviriyor. Oda olmazsa ağzıma parmak sokup ağzımı yırtmaya çalışıyor diye düşünüyorum 🤣 Saç uzatma fikrinden böyle giderse vazgeçeceğim. Ellerini sürekli boynumda. Acıyor artık.
Bizimkide ağzıma sokuyor prmaklarını😂😂 Allahtan saç çekmiyor o çok can acıtıyor gerçekten

Babasiyla kaan mac izliyo esim goll diye bagiriyo arkasindan kaan bagiriyo gooo 🤣🤣 gerci kaan cok fazla tv bakmiyo suan daha cok babasinin esofmaninin bagciklariyla oynuyo 😀 bende yerde uzanmis ayaklarimi koltuga dikmis yatiyodum kaan geldi gobegime pirrrttt yapti agziyla sonra pat kut daldi gecirdi valla eli de cok agir 🤣

X