Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ya evet gecen hafta da o soku ben yasamistim, 8 haftadan 10 haftaya inanilmaz bir buyume gormus olmustum🥹🙈 esim bile esas gecen hafta anladigini soyledi baba olcagini 🤣🤦🏽‍♀️ ne biliyim oncesinde goremiyorduk ya kafamda oturmuyodu diyor sjdjdjdj
Doğru söylüyor. Benim eşim de devlet olduğu için içeri giremedi. Ultrason resmini görünce şok oldu. Benim kızım,bu benim kızım diye geziyor. Hayır nereden belli kız olacağı 🤪

İnşallah canım. Hepimiz bundan sonra hep güzel haberlerle gelelim. Beta takiplerinden şu günlere gelmek çok güzel 😍
Ay evet ama yine de çabuk geçti sanki ya bana mı öyle geliyor acaba burda hep beraber geçirdik belki ondan

Doğru söylüyor. Benim eşim de devlet olduğu için içeri giremedi. Ultrason resmini görünce şok oldu. Benim kızım,bu benim kızım diye geziyor. Hayır nereden belli kız olacağı 🤪
Hepsinin bu kiz takintisi 🤣 eskidenmis o erkek adamin erkek oglu olur mantigi cok sukur hepsi kizci simdi ajjdjdj

Ay evet ama yine de çabuk geçti sanki ya bana mı öyle geliyor acaba burda hep beraber geçirdik belki ondan
Aslında geçmiyor gibiydi. Hele kalp atışı duyana kadar gecen süre 3 ay falandı sanki 🥴 Ama şimdi elimizde baya baya bebek görüntüleri olan ultrasonlarımız var. Birlikte olmak bana çok iyi geldi. Burada birbirimize dua etmek, destek olmak, bilgi vermek. Çok güzel birşey bu. İyi ki varsınız kadınlar kulübü ailem 🩷💙

Kocana cok gulduk o gun ama benim de bunlar tozlanmis bak halim olsa da bi yikasam su deniz kabuklarini diyorum bugun🤣🤣🤣 C cilekcanavari
image.webp

Gittim acile. Kadın doğuma sevk ettiler. Aslında Antalya bir kaç günlük gelmiştik. Bugün Mersin'e geri dönecektik. Altan muayene etti kanama göremedi. Kalp atışını var dedi. Ama yatış vermek istedi kabul etmedim yola çıkacağımızdan . Oda progesteron verdi. Eve dönünce kendi doktoruma gıtcem bakalım
Çok geçmiş olsun hala devam ediyor mu kanama ya da lekelenme

ya kızlar genital bölgenizde terleme oluyor mu? günlük pedimde ıslaklık olmuyor ama çamaşırımın göbeğe doğru olan kısmında nemlilik oluyor terliyormuyum noluyorum anlamadım

ya kızlar genital bölgenizde terleme oluyor mu? günlük pedimde ıslaklık olmuyor ama çamaşırımın göbeğe doğru olan kısmında nemlilik oluyor terliyormuyum noluyorum anlamadım
Ayyyyy poncik hep bundan muzdaribim🥹 cok kotu bisi utandigim icin yazamamistim buraya. Resmen hormonal terliyoruz oramizdan

Gittim acile. Kadın doğuma sevk ettiler. Aslında Antalya bir kaç günlük gelmiştik. Bugün Mersin'e geri dönecektik. Altan muayene etti kanama göremedi. Kalp atışını var dedi. Ama yatış vermek istedi kabul etmedim yola çıkacağımızdan . Oda progesteron verdi. Eve dönünce kendi doktoruma gıtcem bakalım
geçmiş olsun canım belki de hareket etmek etkilemiştir biraz dinlensen iyi olur

Ayyyyy poncik hep bundan muzdaribim🥹 cok kotu bisi utandigim icin yazamamistim buraya. Resmen hormonal terliyoruz oramizdan
balım bunun utanması mı olur burda hepimiz kardeş olduk artık korktum dünden beri noluyor diyorum bakıyorum çamaşırın altında ıslaklık yok ama taytımın eşofmanımın ağ kısmı nemli çamaşırım nemli haydaa dedim noluyor bu hormonlar bizimle dalga geçmeye devam ediyor desene

Yaaa ben de bugün çok fena gaz problemi var napacağımı şaşırdım. İşyerinde sürekli wcye koşmaktan yoruldum. 🤕

Back
X