Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Günaydın kızzlarr :KK200:
Biraz tırsmadım değil bende henüz sabah ağzıma bi şey atana kadar bi bulantı oluyor. Artar falan diye de korkuyorum biraz. Çalıştığımdan ekstra korkuyorum bebiş 3-4 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum çünkü :(
Ama hissenler var garip şekilde :mapus:
Oluyor malesef ben eşimle aynı kurumda çalışıyorum onun ağzı durmuyor bi de sigarayı bıraktım anlıyorlar saklamiyorum artık mecburen

Canım çok geçmiş olsun, hemen acile görünmen iyi olur. Haberdar et bizi
Gittim acile. Kadın doğuma sevk ettiler. Aslında Antalya bir kaç günlük gelmiştik. Bugün Mersin'e geri dönecektik. Altan muayene etti kanama göremedi. Kalp atışını var dedi. Ama yatış vermek istedi kabul etmedim yola çıkacağımızdan . Oda progesteron verdi. Eve dönünce kendi doktoruma gıtcem bakalım

Gittim acile. Kadın doğuma sevk ettiler. Aslında Antalya bir kaç günlük gelmiştik. Bugün Mersin'e geri dönecektik. Altan muayene etti kanama göremedi. Kalp atışını var dedi. Ama yatış vermek istedi kabul etmedim yola çıkacağımızdan . Oda progesteron verdi. Eve dönünce kendi doktoruma gıtcem bakalım
Canim cok gecmis olsun, donunce ihmal etme gerekirse kendi doktorun da onerirse yatis yap cok daha ozenli bakilirsin 🙏🏼

Geçmiş olsun canım. Çok dikkat et. Kalp atışı varmış ne güzel. Hemen hemen herkeste kanama ya da lekelenme oldu. Strese girme. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz🤲

Geldimmmm 😍 9+2 haftalık. Baya baya bebek olmuş bu teyzeleri.. 2,5 cm olmuş. Ekranda doktor gösterince ayy kocaman olmuş dedim. Minyatür bebek 😊 3 hafta sonra ikili test icin gelirsin dedi doktor. Bugün devlet hastanesi kontroluydu. Ben ne kadar test var yok hepsini yaptırmayı planliyorum 😅
IMG-20250416-WA0010.webp

Geldimmmm 😍 9+2 haftalık. Baya baya bebek olmuş bu teyzeleri.. 2,5 cm olmuş. Ekranda doktor gösterince ayy kocaman olmuş dedim. Minyatür bebek 😊 3 hafta sonra ikili test icin gelirsin dedi doktor. Bugün devlet hastanesi kontroluydu. Ben ne kadar test var yok hepsini yaptırmayı planliyorum 😅
Eki Görüntüle 3577507
Gozun aydin annesi🩷 buyumus bebegin🥰

Büyümüş valla. İlk defa bir kontrolde bu kadar heyecanlandım. Öteki muayenelerde birsey anlaşılmıyordu. Bu defa kollarını bile gördüm 😍
Ya evet gecen hafta da o soku ben yasamistim, 8 haftadan 10 haftaya inanilmaz bir buyume gormus olmustum🥹🙈 esim bile esas gecen hafta anladigini soyledi baba olcagini 🤣🤦🏽‍♀️ ne biliyim oncesinde goremiyorduk ya kafamda oturmuyodu diyor sjdjdjdj

Eki Görüntüle 3577507
Gözün aydın canımmm sağlıklı ilerlesin hep 🥰

benimde istah yok bulanti oluyordu. bir kac gundur yiye biliyordum simdide ishal oldum karisti her sey yine🤣 birde zor kg alan biriyim
Bende zor kilo alırım ilk doğumda 15 kilo almistim. Ilk 5 ay 3 kilo almistim sonrasi birden masalı hamur gibi şiştim:) simdi de 2. Trimesteri bekliyorum heyecanla... bulanti hapını 2 gun içmedim geceden beri mahvoldum

Bugün alt karnım mı rahmim mii çözemedim bi huzursuzluk var da şiddetli değil anlayamadım
Sirayla hepimizi dolaniyor 😔 bugun ben de insan gibi kahvaltimi yapabildim buna sukrediyorum hatta su an kendime odul kahvesi yaptim 🙈 bas agrima iyi gelir diye umarak kafein almak istedi canim azicik

Sirayla hepimizi dolaniyor 😔 bugun ben de insan gibi kahvaltimi yapabildim buna sukrediyorum hatta su an kendime odul kahvesi yaptim 🙈 bas agrima iyi gelir diye umarak kafein almak istedi canim azicik
Kafein iyi geliyor ama kısa süreli yani bende öyle ikinci trimestera geçsek bi 14 15 olsak nefes alsak Yarabbiiim

Back
X