2020 Şubat Anneleri

Merhabaaaa hepinize sağlıklı hamilelikler, hayırlı doğumlar şimdiden

değerim sağlıkla artarsa ben de Şubat annesi olacağım kısmetse bat 10hazirandı. 11 Haziran’da hcg 111çıktı ❤ inşallah sağlıkla kat kat artar

Eklentiler

• 407D0F3D-9A0F-46F0-B481-D17145A3B595.png
    130,5 KB · Görüntüleme: 30
kan pıhtılaşmasımı varki sizde neden onları verdi :)
bende keseyi gördüm çok şükür pazar günü 5+2 de folik asit içip içmediğimi sordu sadece başka bişeyden bahsetmedi :)
gözünüz aydın bu arada :) tam ne kadarlıkken görmüş oldunuz kaç mm di kese karındanmı gördü :)

Kızlar ptesi kan değerim 3118di bugünkü ise 5955 sizce gidişat nasıl daha doktora göstermedim

Evet canım kan pıhtılaşması var bende ikinci bebeğinde de 9 ay iğne kullandım bugün tam olarak 5+1 iken gorduk keseyi ama çok küçük mm ya da cm demedi hatirlamiyom yada haftaya 6+4 de gidicem inşallah kalp atışını da gorurum senin de haberlerini bekliyorum bakalım

Hayirli olsun canım rabbim tamamına erdirsin hoşgeldin

Seninde haberlerini bekliyoruz canım

bakalım ben 6+1 de duyarsam sende duyarsın inşalah

Canim hosgeldin aramiza.
Benim de battan sonraki gun(29 mayis) 117 cikmisti.
Cok yakın degerlerimiz:)
Idrar testi ile koyuluğu takip ettim somrasinda
Kimyasal olur felan diye.
Hayırlı olsun bebişinnnnm

Kızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü dedi doktor.Moralim çok bozuk
Yorumlayabilirmisiniz

canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına bende hastanedeyim bekliyorum sıramı. güzel haberler veririm inşallah

Kızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü dedi doktor.Moralim çok bozuk Eki Görüntüle 2277995
Yorumlayabilirmisiniz
Kanama alani gozukup hamileligini tamamlayan cok kisi var canim.

Sen sadece stres yapma, stresin bebekleri etkiler..

Dr a ne zaman gostereceksin sonucu?
O sana ne yapilmasi gerektigini anlatir, icini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…