yaaaaaa senin konun vardııııMerhabaaaa hepinize sağlıklı hamilelikler, hayırlı doğumlar şimdiden
değerim sağlıkla artarsa ben de Şubat annesi olacağım kısmetsebat 10hazirandı. 11 Haziran’da hcg 111çıktı ❤ inşallah sağlıkla kat kat artar
kan pıhtılaşmasımı varki sizde neden onları verdi :)Benim sat 7 mayıs canım gittim geldim şimdi Dr a keseyi gorduk çok şükür haftaya cumaya kalp atışı için çağırdı
Folbiol corasprin d vitamini ve kan sulandırıcı iğne başladık bugün rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin darısı bekleyenlere
gözünüz aydın masallah sağlıkla artısın :)Merhabaaaa hepinize sağlıklı hamilelikler, hayırlı doğumlar şimdiden
değerim sağlıkla artarsa ben de Şubat annesi olacağım kısmetsebat 10hazirandı. 11 Haziran’da hcg 111çıktı ❤ inşallah sağlıkla kat kat artar
Ayy çok teşekkür ederimmmyaaaaaa senin konun vardıııı
nihayettt çok sevindim kuzum
Amiin çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirelim inşallahhhgözünüz aydın masallah sağlıkla artısın :)
Maşallah canımMerhabaaaa hepinize sağlıklı hamilelikler, hayırlı doğumlar şimdiden
Evet canım kan pıhtılaşması var bende ikinci bebeğinde de 9 ay iğne kullandım bugün tam olarak 5+1 iken gorduk keseyi ama çok küçük mm ya da cm demedi hatirlamiyom yada haftaya 6+4 de gidicem inşallah kalp atışını da gorurum senin de haberlerini bekliyorum bakalımkan pıhtılaşmasımı varki sizde neden onları verdi :)
bende keseyi gördüm çok şükür pazar günü 5+2 de folik asit içip içmediğimi sordu sadece başka bişeyden bahsetmedi :)
gözünüz aydın bu arada :) tam ne kadarlıkken görmüş oldunuz kaç mm di kese karındanmı gördü :)
Gayet güzel canım benceKızlar ptesi kan değerim 3118di bugünkü ise 5955 sizce gidişat nasıl daha doktora göstermedim
Merhabaaaa hepinize sağlıklı hamilelikler, hayırlı doğumlar şimdiden
Seninde haberlerini bekliyoruz canımhaberlerini bekliyoruz ☺
benim de bugün 1:30 da randevum. sağlık ocağına daha hiç gitmedim kan da vermedim önce bi doktoruma gideyim de dedim. ay bende çok heyecanlıyım, ikinci ama sanki ilk gibi. önce hiç hamileyim gibi gelmedi ama iki gündür çok heyecanlıyım
sat 5 mayıs inşallah kese görünür. hatta inşallah kalp atışını da duyarım dicem ama o biraz zor sanırım. neyse herşey yolunda olsun da hepimizin
Gayet güzel canım bence
bakalım ben 6+1 de duyarsam sende duyarsın iEvet canım kan pıhtılaşması var bende ikinci bebeğinde de 9 ay iğne kullandım bugün tam olarak 5+1 iken gorduk keseyi ama çok küçük mm ya da cm demedi hatirlamiyom yada haftaya 6+4 de gidicem inşallah kalp atışını da gorurum senin de haberlerini bekliyorum bakalım
Canim hosgeldin aramiza.Merhabaaaa hepinize sağlıklı hamilelikler, hayırlı doğumlar şimdiden
İnşallah güzel haberler bekliyoruzbakalım ben 6+1 de duyarsam sende duyarsın inşalah
Sanirim iki kesenin ölçüleri yazıyor haftaları umarım sağlıklı şekilde ilerlerKızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü dedi doktor.Moralim çok bozukEki Görüntüle 2277995
Yorumlayabilirmisiniz
canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasınaBenim sat 7 mayıs canım gittim geldim şimdi Dr a keseyi gorduk çok şükür haftaya cumaya kalp atışı için çağırdı
Folbiol corasprin d vitamini ve kan sulandırıcı iğne başladık bugün rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin darısı bekleyenlere
başka ne dedi ki? yani ne yapmak gerekiyo bu durumda?Kızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü dedi doktor.Moralim çok bozukEki Görüntüle 2277995
Yorumlayabilirmisiniz
Kanama alani gozukup hamileligini tamamlayan cok kisi var canim.Kızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü dedi doktor.Moralim çok bozukEki Görüntüle 2277995
Yorumlayabilirmisiniz